Тема за Марин Бакалов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Тема за Марин Бакалов
Минаха няколко дни откакто Селския каза че е готов да преговаря с Фондацията, а от тях - ни вест, ни кост! Изглежда и те нищо няма да направят. Не че много сме се надявали, но все пак... Не знам, не виждам как ще се отървем от Митьо???
Re: Къде е Бакалов?
pi4ove, zimaite pu6kite i kum selo krumovo!!!!! Samo taka mojete da se otturvete ot toq pedal 
- емо73канар
- Контакти:
7.62 ,ТОВА Е ОТГОВОРА НА ТВОЯ ВЪПРОС,КАК ЩЕ СЕ ОТТЪРВЕМ.

-
Модератор Ботев
емо73канар написа:7.62 ,ТОВА Е ОТГОВОРА НА ТВОЯ ВЪПРОС,КАК ЩЕ СЕ ОТТЪРВЕМ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много леко ще се измъкне, не е честно така...
-
vaffanculo
- Контакти:
- PLOVDIV PEE 1912
- Canaries front
- Контакти:
Каква фондация ,какви 5 лева. Всеки само говори ,но на дела нищо не върши.Същата работа и с Маринчо ,Иренчета и тем подобни.Иначе на приказки много са големи. За кво да говорим ,отбор4ето ще живурка така докато от БФС позволяват след това ще ни закрият,нито бат Митю ще си замине,нито някой ще ни купи .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Няма ли, кой да му се обади ?
Както казах преди тези са несериозни
Всеки месец излиза с една и съща новина, че искат да купят Ботев.
Както казах преди тези са несериозни
- PLOVDIV PEE 1912
Чест му прави на Боби ,че го каза в прав текст пред медиите.
- Canaries front
- Контакти:
ми Мето как няма с една и съща декларация да излизат ,като и те май нямат сериозни намерение,да не говорим за финанси.Нека са стабилни финансово и да излезнат с предложение което да задоволява Митю пак да видим дали няма да продаде,само че те нямат достатъчно средтства .Има два варианта да дадат всичките си пари плюс тези отделени за издръжката на отбора за да направят прилична оферта и да го купят Ботев (след което може да го продадът на по-добър финансово човек или организация) или да предложат пак милиончето си което селския веднага ще отхвърли.
Аз лично вече нямам надежда,ще продължавам да гледам мъките на един славен някога отбор и да се надявам някой ден птичката пак да кацне на рамото ни.
Аз лично вече нямам надежда,ще продължавам да гледам мъките на един славен някога отбор и да се надявам някой ден птичката пак да кацне на рамото ни.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!