Англия-България ТВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Англия-България ТВ

Мнениеот veseo » 02 сеп 2010 23:49

maldin1 написа:
veseo написа:Спокойно, нали сте на страхотни кабеларки, които са в пъти по-добри от булсат (и поне 2 пъти по-евтини) - все ще пуснат 3-4 от тия канали, при това HD ;)

Демек,много сте тъпи отивайте си пускайте Билсатком-а ли? Това ли трябваше да означава мнението ти?

Демек хем "кабеларката ми си е супер, не искам да сменям само заради един мач", хем "с тъпата кабеларка не можеш да гледаш мача" при положение че има над 20 международни канала, които ще го предават - да пуснат някой от тях ;) Или и тия канали са монополисти, боклуци и комунисти, че и те искат пари, не дават безплатно, както всички искаме/те?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 03 сеп 2010 00:04

Въпроса на автора на темата е като вица; Седмица след 11 септември Осама Бен Ладен се обажда на майка му и пита: Мамо някой да ме е търсил? :mrgreen:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

matadoro

Мнениеот matadoro » 03 сеп 2010 09:16

veseo написа:
maldin1 написа:
veseo написа:Спокойно, нали сте на страхотни кабеларки, които са в пъти по-добри от булсат (и поне 2 пъти по-евтини) - все ще пуснат 3-4 от тия канали, при това HD ;)

Демек,много сте тъпи отивайте си пускайте Билсатком-а ли? Това ли трябваше да означава мнението ти?

Демек хем "кабеларката ми си е супер, не искам да сменям само заради един мач", хем "с тъпата кабеларка не можеш да гледаш мача" при положение че има над 20 международни канала, които ще го предават - да пуснат някой от тях ;) Или и тия канали са монополисти, боклуци и комунисти, че и те искат пари, не дават безплатно, както всички искаме/те?

Всички знаем защо месните кабеларки са им супер - всеки плаща за един абонат а е опънал жици до всички стаи у тях си кадето има телевизор, докато при Булсат неможе и затова си измисля оправдания от сорта-монополиси,обслужването им било лошо чинията била грозна и т.н.

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 03 сеп 2010 11:39

Много нагла работа направо не знам.Някой трябва да забраНи на ТВ+ ТИЯ своеволия,квалификациите за ЛЕ ги преживяхме,ама националния отбор да ми земат няма да стане.Тия номера стават само в България,познайте ако в Англия стане същото какво ще направят феновете.Ама с тоя ход Булсат не печелят нищо освен мнго яки псувни.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 сеп 2010 12:08

morqka93 написа:Много нагла работа направо не знам.Някой трябва да забраНи на ТВ+ ТИЯ своеволия,квалификациите за ЛЕ ги преживяхме,ама националния отбор да ми земат няма да стане.Тия номера стават само в България,познайте ако в Англия стане същото какво ще направят феновете.Ама с тоя ход Булсат не печелят нищо освен мнго яки псувни.

Как да не печелят?

Абонатите им са се увеличили с 5% това лято, не четеш ли статистики?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Мнениеот komi » 03 сеп 2010 15:57

Бижутера написа:
komi написа:

Ама ние сме спокойни, бе пич. Сигурен съм в едно, а именно, че ще гледам мача с по - добро качество от това на TV+, а още по - сигурен съм, че ще бъде и с по - добър коментар, макар и на английски. Айде леко надолу за TV+. Довиждане, лека нощ, приятни сънища.

ще видим :lol:

Няма какво да гледаме. Аз не се надявам, че моята кабеларка ще пусне нещо може би, евентуално, нали. Аз просто знам, че имам къде да гледам мача, знам с какво качество е канала, знам му и коментара. Пък вие си гледайте цяла вечер на 1/5 от екрана "това предаване е само за абонати на булсатком....дрън, дрън, пляс, пляс". Айде приятно гледане.

Върни се в “Футбол - Свят”