plovdivram написа:Момчета, преди да обвинявате момчето за правописните грешки прочетете внимателно какво е написал... и то е че там, където живее е НЕВЪЗМОЖНО инсталирането на усторйство приемащо тази телевизия поради ФАКТА, че няма пряка видимост към САТЕЛИТА, който я излъчва!!!
Като чета повечето от мненията, в които критикувате мнение като това и направо ми става жално, че съм българин майна... Навсякъде в нормалните страни едно такова нещо ОБЕДИНЯВА нацията В ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ Й, а тук се почва едни размсили как това нещо било част от "ПАЗАРА" и колко бил "ТЪП" "ревът" на "недоволните"!!! То и затова сме на този хал!!!... 'щото в БГ май по-важното е да бъзикаш човека затова, че прави правописни грешки, отколкото да вникнеш в молбата, която отправя... ами утре като гледа само турски сериали може и детето си Джейда или Шевкет да го кръсти... а после може да го бъзикате, че МАЙ не е правилно да се пише ШеВкет, а ШеФкет!!!
Страшно прав си според мен. Хайде някой да ми даде пример за страна , която няма да си предава националния отбор по телевизия с над 90% покритие. Булсатком какво покритие имат. Четох, че имали 200.300 хил. абоната. Това колко процента са , дали са повече от 15%? Ами я си представете следната ситуация. Васил Божков решава да плати 200 000 евро , за да купи правата на Англия - България, за да си го гледа само той. Тогава пак ли ще говорим, че като е дал няй - много е напълно нормално това. Независимо, че сме във време на капитализъм, държавата е длъжна да налага определени правила. На това е една от целите и - а именно да защитата интересите на населението. Прави са хората да негодуват и да искат обяснение. Хората по света протестират, за всяко нещо, а ние сме готови със всичко да се примирим. Тъпо.