Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Erland
Контакти:

Re: Зов за помощ до Г-н Борисов относно мача

Мнениеот Erland » 03 сеп 2010 15:29

plovdivram написа:Момчета, преди да обвинявате момчето за правописните грешки прочетете внимателно какво е написал... и то е че там, където живее е НЕВЪЗМОЖНО инсталирането на усторйство приемащо тази телевизия поради ФАКТА, че няма пряка видимост към САТЕЛИТА, който я излъчва!!!
Като чета повечето от мненията, в които критикувате мнение като това и направо ми става жално, че съм българин майна... Навсякъде в нормалните страни едно такова нещо ОБЕДИНЯВА нацията В ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ Й, а тук се почва едни размсили как това нещо било част от "ПАЗАРА" и колко бил "ТЪП" "ревът" на "недоволните"!!! То и затова сме на този хал!!!... 'щото в БГ май по-важното е да бъзикаш човека затова, че прави правописни грешки, отколкото да вникнеш в молбата, която отправя... ами утре като гледа само турски сериали може и детето си Джейда или Шевкет да го кръсти... а после може да го бъзикате, че МАЙ не е правилно да се пише ШеВкет, а ШеФкет!!!

Страшно прав си според мен. Хайде някой да ми даде пример за страна , която няма да си предава националния отбор по телевизия с над 90% покритие. Булсатком какво покритие имат. Четох, че имали 200.300 хил. абоната. Това колко процента са , дали са повече от 15%? Ами я си представете следната ситуация. Васил Божков решава да плати 200 000 евро , за да купи правата на Англия - България, за да си го гледа само той. Тогава пак ли ще говорим, че като е дал няй - много е напълно нормално това. Независимо, че сме във време на капитализъм, държавата е длъжна да налага определени правила. На това е една от целите и - а именно да защитата интересите на населението. Прави са хората да негодуват и да искат обяснение. Хората по света протестират, за всяко нещо, а ние сме готови със всичко да се примирим. Тъпо.

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 03 сеп 2010 15:42

Суперменчо ша каже че троината коалиция е виновна.Няма да помогне.За него няма никакво значение хората какво искат или говорят.Власта е в него и в неговите приятелчета.Кво го е...е него за хората.тои има къде да го гледа.Че може и да отиде на Уембли.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 сеп 2010 15:46

Erland написа:
plovdivram написа:Момчета, преди да обвинявате момчето за правописните грешки прочетете внимателно какво е написал... и то е че там, където живее е НЕВЪЗМОЖНО инсталирането на усторйство приемащо тази телевизия поради ФАКТА, че няма пряка видимост към САТЕЛИТА, който я излъчва!!!
Като чета повечето от мненията, в които критикувате мнение като това и направо ми става жално, че съм българин майна... Навсякъде в нормалните страни едно такова нещо ОБЕДИНЯВА нацията В ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ Й, а тук се почва едни размсили как това нещо било част от "ПАЗАРА" и колко бил "ТЪП" "ревът" на "недоволните"!!! То и затова сме на този хал!!!... 'щото в БГ май по-важното е да бъзикаш човека затова, че прави правописни грешки, отколкото да вникнеш в молбата, която отправя... ами утре като гледа само турски сериали може и детето си Джейда или Шевкет да го кръсти... а после може да го бъзикате, че МАЙ не е правилно да се пише ШеВкет, а ШеФкет!!!

Страшно прав си според мен. Хайде някой да ми даде пример за страна , която няма да си предава националния отбор по телевизия с над 90% покритие. Булсатком какво покритие имат. Четох, че имали 200.300 хил. абоната. Това колко процента са , дали са повече от 15%? Ами я си представете следната ситуация. Васил Божков решава да плати 200 000 евро , за да купи правата на Англия - България, за да си го гледа само той. Тогава пак ли ще говорим, че като е дал няй - много е напълно нормално това. Независимо, че сме във време на капитализъм, държавата е длъжна да налага определени правила. На това е една от целите и - а именно да защитата интересите на населението. Прави са хората да негодуват и да искат обяснение. Хората по света протестират, за всяко нещо, а ние сме готови със всичко да се примирим. Тъпо.

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Англия- България ДИРЕКТНО =)

Мнениеот Тракиец 1912 » 03 сеп 2010 15:49

http://bgfen.net/bg/live Ето един линк, откъдето можете да гледате мача довечера он-лайн.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Англия- България ДИРЕКТНО =)

Мнениеот pomiqrat » 03 сеп 2010 15:49

Дрън,дрън. Сървъра ви ще падне и вече има тема
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 03 сеп 2010 15:52

Цялата ситуация е абсурдна след като говорим за нещо НАЦИОНАЛНО.Значи към сметката за ток плащаме БНТ.А кой гледа тази телевизия освен ако няма спорт?Сега наистина няма значение клубни пристрастия и тнт.,просто пишем и говорим за един абсурд.Аз лично имам булсат в нас,но това не ме кара да не съм съпричастен и ядосан от простотията.

Потребителски аватар
google
Контакти:

Мнениеот google » 03 сеп 2010 15:54

Какви пазари...че то никоя друга телевизия изобщо не е се е явявала да иска правата...само ТВ+ са били...

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 03 сеп 2010 15:55

Основната вина е у БНТ. Но не оправдавам Булсатком. Тук не става въпрос за пазарна икономика, а за произволен монопол от една медия, която не предоставя сигнал за национално покритие. Булсат са закупили правата, но не предоставят сигнал за национално покритие. Излиза, че ако искаш да гледаш мача трябва да смениш не канала с дистанционното, а оператора, което си е чист монополизъм. Но ако чакате да се произнесат разни Комисии за защита на еди какво си - по добре от умрял писмо да чакате. Това, че имаме събитие от значим обществен интерес...на кой му пука!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
keanu1936
Контакти:

Мнениеот keanu1936 » 03 сеп 2010 15:59

и това може да свърши работа http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports , ама незнам точно как се използват програмите,има и за медиа плеър

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 03 сеп 2010 16:05

За този сайт http://myp2p.eu най-добре ползвайте програмата sopcast, можете да я изтеглете от споменатия вече сайт.
Стриймовете са наистина с много добро качество, аз най-редовно гледам мачове там и съм много доволен

Върни се в “Архив”