Мъри,не те ли е срам?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

bojiTHEmaster
Контакти:

Re: Мъри,не те ли е срам?

Мнениеот bojiTHEmaster » 12 фев 2009 16:48

bigbonusprize написа:
bojiTHEmaster написа:Александров, не те ли е срам? Защото ти, както и много твой колеги дърпате футбола надолу. От какво да го е срам Мъри? Че дава самочувствие на отбора ли? Че връща интереса на феновете? Естествено, че след мача няма да каже - "Играхме на средно ниво, Швейцария са доста слаби и т.н." Дори и това нещо да беше вярно, той нямаше да го каже. Защото в последните години националния отбор е заринат догоре от ла*на заради некадърни треньори и липса на желание, и единствения начин да се излезе от това състояние е ако момчетата си повярват. А това няма да стане ако не да дадем шанс на Мъри и на футболистите. Така че, Александров, вместо да се поддаваш на червената злоба и егоизма ти, помисли за бъдещето на българския футбол и почни да работиш за него.

Хахаха гледал ли си му Истината за Гонг с Ники Александров? Поредица от снимки с коментари отдолу. Той си го каза човека, че турското го влече!!! :) Който не вярва, архивите са живи!!! Как искаш да подкрепи България и още повече треньор, извел вечният враг до 1/4 финал в Уефа.... ДАВАЙ НИКИ! Георги Атанасов Е С ТЕБ!!!

Хахаха. Не се учудвам. Но си спомням преди да закрият радио Гонг, Томето като обясняваше за всеки как е дошъл. И вика че Александров го е срещнал на някъв мач и понеже псувал най-много от всички, решил да го вземе на работа :lol: Ето как от най-големия простак на стадиона се става журналист в най-доброто радио.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 фев 2009 16:52

За победата над ГЪРЦИЯ,грешката е моя.Ама сега да ми кажеш,че и гърците са посредствен отбор.Колко е то-европейски шампиони...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 12 фев 2009 16:53

В същност Ники много елегантно иронизира олялите се вече сини журналя,които веднага побързаха да изкарат Мъри месия на БГфутбола.Има време още...Аз напълно подкрепям новия тренер,но ми се повръща,като видя пасквили,писани от говеда с просветлени мозъци.Има един в Балона,който съвсем е загазил с лудата крава...

Smart_za_govedata

Мнениеот Smart_za_govedata » 12 фев 2009 16:55

:idea: :idea: :idea: Уникална статия :idea: :idea: :idea: !!!Но говеда вие сте малоумни :D :D :D и няма как да вникнете в същноста на написаното!!!Г-н Александров казва,че на Мъри не му трябват всичките хвалби на вашите подлоги журналисти!Просто Мъри си знае работата!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 12 фев 2009 16:56

popaj написа:В същност Ники много елегантно иронизира олялите се вече сини журналя,които веднага побързаха да изкарат Мъри месия на БГфутбола.Има време още...Аз напълно подкрепям новия тренер,но ми се повръща,като видя пасквили,писани от говеда с просветлени мозъци.Има един в Балона,който съвсем е загазил с лудата крава...

Убеден съм,че прочелите статията не са я разбрали или са я разбрали така както те си я виждат ... но не съм и очаквал друго,дост уместен и интелигентен коментар нормално е 90% от сган-та тука да не го е разбрала...далеч далеч по смилаеми коментари с заглавия са :
Мъри трябва да изкорени завинаги червеното зло!
Надеждата се завърна – срещу Швейцария контурите на европейския футбол заблестяха
или
Мъри Магьосникът-Стоилов е галактическа величина за нашите балкански ареали

Г-н Александров пита хасковския мъдрец точно това ... Мъри не те ли е срам от подобни коментари ???

Надявам се сега като ви го смлях,да го асимилирате и да ви зацъкат мозъците малко от малко ...

Ходи им обяснявай ... аз като казвам,че тука е пълно с .... абе той Бойко си го каза ... лош човешки материал !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 фев 2009 16:57

Да, нали - говедата са малоумни, гордите армейци всички до един са нобелови лауреати, заеби. Дали не е тъпо?

Ясно е какво иска да каже Александров. Ясно е, че му липсва журналистически поглед и класа, за да го каже. И затова си остава една пристрастна статия.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 фев 2009 16:59

angoff,теб отдавна съм те разбрал що за прасе си,по-добре си мълчи ОЛИГОФРЕН!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vaffanculo
Контакти:

Мнениеот vaffanculo » 12 фев 2009 17:02

tprodanov написа:Да, нали - говедата са малоумни, гордите армейци всички до един са нобелови лауреати, заеби. Дали не е тъпо?

Ясно е какво иска да каже Александров. Ясно е, че му липсва журналистически поглед и класа, за да го каже. И затова си остава една пристрастна статия.

Е как бе, ти не знаеш ли че цесекарите разбират от всички комбинации, конспирации лелелейййййй
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 фев 2009 17:05

Angoff написа:
popaj написа:В същност Ники много елегантно иронизира олялите се вече сини журналя,които веднага побързаха да изкарат Мъри месия на БГфутбола.Има време още...Аз напълно подкрепям новия тренер,но ми се повръща,като видя пасквили,писани от говеда с просветлени мозъци.Има един в Балона,който съвсем е загазил с лудата крава...

Убеден съм,че прочелите статията не са я разбрали или са я разбрали така както те си я виждат ... но не съм и очаквал друго,дост уместен и интелигентен коментар нормално е 90% от сган-та тука да не го е разбрала...далеч далеч по смилаеми коментари с заглавия са :
Мъри трябва да изкорени завинаги червеното зло!
Надеждата се завърна – срещу Швейцария контурите на европейския футбол заблестяха
или
Мъри Магьосникът-Стоилов е галактическа величина за нашите балкански ареали

Г-н Александров пита хасковския мъдрец точно това ... Мъри не те ли е срам от подобни коментари ???

Надявам се сега като ви го смлях,да го асимилирате и да ви зацъкат мозъците малко от малко ...

Ходи им обяснявай ... аз като казвам,че тука е пълно с .... абе той Бойко си го каза ... лош човешки материал !

А така... Търси дълбокия смисъл на обичащият турското интелигент... Ние, сганта тук, ще продължим да се пеним...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

hiksigrek

Мнениеот hiksigrek » 12 фев 2009 17:10

лефски каручка оолелейййй :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”