Първо дело срещу България, БФС и монопола на TV+...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Даниел Младенов
- Контакти:
Re: Първо дело срещу България, БФС и монопола на TV+...
Бнт трябва да се разформироват, защото това вече не е национална телевизия, а само продължава да ни взимат парите. Това е единствената ефирна телевизия за която си плащаме и то всички и то скъпо
Madridist написа:chievo, ето ти списък![]()
Пловдив - "DCC" и "N3"
Варна - "Мсат"
Бургас - "СКАТ"(срещу допълнителна такса на месец, мисля, че беше около 4 лв.)
Ямбол- "Super vision +"
За тези знам, но съм сигурен, че има ощеМоят съвет е да проверавяте във вашето населено място какви оператори има и ги разпитавайте за този канал .
За DCC вече споменах.
МСат го излъчват пиратски.
За Скат не знам, но го няма в списъка с каналите.
Super Vision + също го нямат на страницата си.
А си мисля, че ако излъчваха легално, щяха да тръбят отвсякъде, че ТВ+ е сред каналите им.
Живея в София. Нито един нормален оператор не излъчва ТВ+. Може някоя махленска кабеларка да го има, но не вярвам.

sl321 написа:Искам да попитам всички които плюят по ТВ+! Ако те ( ТВ+) не бяха взели правата на мача кой утре щеше да го предава?
БНТ на по-ниска цена многознайковци
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:sl321 написа:Искам да попитам всички които плюят по ТВ+! Ако те ( ТВ+) не бяха взели правата на мача кой утре щеше да го предава?
БНТ на по-ниска цена многознайковци
Помияр, пиша го за втори път - БНТ е с предимство за мачовете на националния отбор, правата са предложени първо на тях, но те не са проявили интерес. Ти какво очакваш, да им ги подарят за десет лева ли

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- mistreated
- Контакти:
chievo написа:Не се изказвай неподготвен.
SKY например го излъчват и British Telecom. Същото важи за всички доставчици, които си цитирал. Такава ситуация, като в България, няма никъде.
Освен това, пълни глупости са, че ТВ+ върви и по кабеларки. Върви, ама нелегално. Не си ли виждал, как върви надпис по ТВ+: "Кабелните телевизии, излъчващи канала пиратски, ще бъдат изписани на екрана".
Другия път си напиши домашното.
Това, че ти не си наясно как и защо ТВ+ върви съвсем легално по кабеларките е лично твой проблем. Аз домашното съм си го написал. Би ли ми обяснил каналите на Digital+, Sky Italy, Sky Deutchland и Canalsat France в коя друга мрежа се излъчват??? Примерът пък, който си дал, се отнася само за Sky sport1 и Sky sport2, НО се включват във пакета срещу допълнителна такса! TV+ срещу допълнителна такса също можеш да гледаш, чрез доста от кабелните оператори в страната, хората ти ги изброиха по-горе. Друг е въпроса какво става с другите телевизии на тези доставчици, защото нали не си мислиш, че всичко се върти около спорта. Булсатком с агресията, която показват на пазара, могат да превърнат ТВ+ в българското спортно HBO! И това няма кой да им забрани по абсолютно никакъв начин.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Аз пък си мисля, че диема щяха да го предават. те всички мачове на Англия даваха и то с отбори къде къде по-апетитни от нашия. Точно сега да не могат...
Въпроса е ? КЪДЕ ОТИВАТ НАШТЕ ПАРИ И ЗА КАКВО ГИ ХАРЧИ БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ
Ако трябва да бъде съден някой това е БНТ !!!

- Бижутера
- Контакти:
balef написа:Въпроса е ? КЪДЕ ОТИВАТ НАШТЕ ПАРИ И ЗА КАКВО ГИ ХАРЧИ БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ![]()
![]()
Ако трябва да бъде съден някой това е БНТ !!!
Как за какво? За шоуто на Тончо Токмакчиев

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Botevist_1912
- Контакти:
Не ми е ясно защо съдят TV+ ?
Трябва да бъдат дадени под съд БНТ и правителството на Бойко Борисов, което оряза много здраво бюджета на БНТ.
Това са реалните подсъдими.
Трябва да бъдат дадени под съд БНТ и правителството на Бойко Борисов, което оряза много здраво бюджета на БНТ.
Това са реалните подсъдими.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Madridist написа:[Помияр, пиша го за втори път - БНТ е с предимство за мачовете на националния отбор, правата са предложени първо на тях, но те не са проявили интерес. Ти какво очакваш, да им ги подарят за десет лева ли
Било е наддаване, при което наддаване сумата е станала твърде голяма и са се разбрали едните да излъчват домакинствата другите гостуванията
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Върни се в “Футбол - България”