Сайта на отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Смениха банерите в официалния сайт...

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 03 сеп 2010 12:38

kiko75 написа:ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТОЯ ШОВИНИС НАМРАЗИХ ПЛОВДИВ КАТО ГРАД САМО СЕ СРАВНЯВАТЕ ПРАВИТЕ СЕ НА ВЕКЛИКИ А НА МАЧ В ПЛОВДИВ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЪБЕРЕТЕ 20 000 ДУШИ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ БАЛОНИ Е ТОВА СТЕ ВИЕ НАДУТИ БАЛОНИ И СКОРО ЩЕ ГО ДОКАЖЕТЕ

Мразиш Пловдив? Значи мразиш и България...

Май скоро ще има банани да хапнеш - подарък от някой модератор.
Не натискайте ТУК!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 сеп 2010 12:40

Шврнц Тпрунков написа:
kiko75 написа:ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТОЯ ШОВИНИС НАМРАЗИХ ПЛОВДИВ КАТО ГРАД САМО СЕ СРАВНЯВАТЕ ПРАВИТЕ СЕ НА ВЕКЛИКИ А НА МАЧ В ПЛОВДИВ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЪБЕРЕТЕ 20 000 ДУШИ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ БАЛОНИ Е ТОВА СТЕ ВИЕ НАДУТИ БАЛОНИ И СКОРО ЩЕ ГО ДОКАЖЕТЕ

ТОЯ ПА С КАВО МЕ ПЛАШИ 8-) то от истината боли
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 03 сеп 2010 12:42

kiko75 написа:
Шврнц Тпрунков написа:

ТОЯ ПА С КАВО МЕ ПЛАШИ 8-) то от истината боли

С "каво" плаша, илитератче? Осра темата с безсмислени спорове... Хайде махай се оттук, никой не те е канил, като толкова ни мразиш, бягай на Вакарел, където свършва твоя свят, да крещиш против "майните".
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 сеп 2010 12:43

kiko75
Ако това ти е набора значи не си някой фимлар, какво те дразни сега в този конкретен случай?
Ще използвам твоите думи "Тя истината боли..." :lol:

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 03 сеп 2010 12:45

Tова с надутите отбори е много правилно, но не за пловдивските отбори, а за вашите софийски. И ще те помоля да не разправяш тук разни небивалици, в които вероятно сам не си вярваш. Ботев играе във "В" група с билет 3 лева (колкото е средностатестическият в А група) и събира повече хора средно от всички евробойци и разни там други.
est. 1912

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 03 сеп 2010 12:47

Доколкото знам се пускат 5000 билета и свършват.Аз имам карта за безплатен вход,но купувам билет.Има и други като мен.А мисля,че омразата към градовете е взаимна,не ме изненадваш.Само ми кажи ти от кое село беше?

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 сеп 2010 12:49

sokkoban написа:kiko75
Ако това ти е набора значи не си някой фимлар, какво те дразни сега в този конкретен случай?
не се дразня ве смешно ми е че сме на един и същи хал а тоя зарди някой си журналис обижда ЦСКА а иначе се радвам да се върнете в а група за което се съмнявам че ще скоро но дано ме опровергаете защото винаги съм бил за вас когато играете срещо локото и нямах намерение да пиша но това мнение ме провокира с типичното изхвърляне харктерно за пловдив
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 03 сеп 2010 12:50

Новите спонсори на Ботев Пловдив бяха обявени официално днес на пресконференция с участието на председателя на Управителния съвет Марин Бакалов и финансовия директор Иван Йотков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Едногодишни договори са подписани с Корпоративна търговска банка, застрахователно дружество Виктория, а до дни се очаква да се финализира и договорът с КИА.

Именно логото на автомобилния концерн ще стои на фланелките на футболистите. Реклами на всички фирми ще има из стадиона. По неофициални данни става въпрос за сума от 600 000 лева за този сезон. По този начин Ботев вече окончателно осигури бюджета си за новия сезон, който ще бъде около 1 200 000 лева.

От клуба оповестиха новината с огромен оптимизъм. "Случват се нещата, които чакахме от много дълго време", заяви Марин Бакалов. "Договорът, който подписахме е дори малко по-добър от нашите предварителни очаквания", заяви Иван Йотков. Той добави, че не са поставяни условия от фирмите клубът веднага да влезе в "Б" група, но така или иначе пред Ботев друга алтернатива няма. От ръководството на "канарчетата" уточниха и че няма условие хора от ръководството на спонсорите, или близки до тях лица, да влизат в Управителния съвет или на ръководни постове в Ботев.
Не натискайте ТУК!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 03 сеп 2010 13:09

kiko75 написа:
sokkoban написа:kiko75
не се дразня ве смешно ми е че сме на един и същи хал а тоя зарди някой си журналис обижда ЦСКА а иначе се радвам да се върнете в а група за което се съмнявам че ще скоро но дано ме опровергаете защото винаги съм бил за вас когато играете срещо локото и нямах намерение да пиша но това мнение ме провокира с типичното изхвърляне харктерно за пловдив

Изхвърляне, а? И се гордееш, че "първия мач в ЛЕ ще имаме много публика" - а другите мачове не играе ли твоя отбор? Или ходиш да гледаш противника кой е, а не твоя си отбор? Жалки позьорчета и gloryhunter-и сте 90% от цскарите и левскарите, ако 2-3 години няма титли и ЕКТ ще забравите и стадион и отбор и всичко...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 03 сеп 2010 13:43

Браво майна просто всичко си идва на мястото и скоро
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА
ТОВА Е НАШАТА СЪДБА..........

Върни се в “Ботев”