Иван Иванов - вън от националния отбор!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Иван Иванов - вън от националния отбор!!
На доста постове куцаме, както отляво на защитата, така и в центъра, от дясно на халфовата, но най-големите проблеми са на поста национален селекционер..там сме много злеее 

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Като искаш да се махне е редно да предложиш някой на негово място.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- UltraBlue.
- Контакти:
gunner4life написа:Ако случайно паднем Иван Иванов ли ще е най-виновен? Айде стига глупости. От цялата защита в момента единствено Манолев е добър играч. И на мен ми се иска защитата да е в друг вид, но да се хвърля вината само в-у един играч не е реално.
Какво да направи Иван Иванов след като Мъри го е извикал и го пуска титуляр - да откаже да играе ли какво?! След като си повикан и ти е казано, че ще играеш - излизаш и играеш колкото можеш.
1. Няма да се случайност ако паднем , а ще е случайност ако бием

2. Ако паднем нищо чудно Иван Иванов да е най-виновен.. а нищо чудно и Михайлов да е най-виновен но да не гадаеме ще се види довечера

Caruzo написа:Искам мненията Ви, относно темата!!!
Заслужава ли, играч нямащ мотивация да играе за младежкия отбор да бъде титуляр при мъжете?!
Заслужава ли, играч със очевидно най-слабите игри да бъде несменяем титуляр?!
Не се ли превръща БЪЛГАРИЯ в заложник на изпълненията на един палячо?!
Иван Иванов ли е зависим от България или България от Иван Иванов???
Искам кометарите Ви, сега преди мача, защото след него ще е лесно!!
Само дано не слушаме пак оправдания от високо равнище.
Дано да греша за него, но не съм толкова сигурен - Кипър, Русия, Италия, може би Англия....
Отново поредния разбирач на тема футбол, да вземе ПЕРУци теб да назначи на национала, че гледам много добре оценяваш потенциала на един играч, или пък вземи иди за скаут, я в Барса, я при Сър Алекс да му казваш кой да вземе....
ПП Пълно е с палячовци в национала единствения който заслужава е Манолев всички други са клоуни.. Но това е мое мнение и щом така са решили да викат който си искат, те си носят отговорността. А за Ил, Стоянов няма ли да кажеш нещо, или той е класа

Adramelech написа:gunner4life написа:Ако случайно паднем Иван Иванов ли ще е най-виновен? Айде стига глупости. От цялата защита в момента единствено Манолев е добър играч. И на мен ми се иска защитата да е в друг вид, но да се хвърля вината само в-у един играч не е реално.
Какво да направи Иван Иванов след като Мъри го е извикал и го пуска титуляр - да откаже да играе ли какво?! След като си повикан и ти е казано, че ще играеш - излизаш и играеш колкото можеш.
А ти помниш ли същия този какви ги приказваше преди време? И как нямал мотивация да играе за националния и че не искал да бъде резерва и куп други такива простотии!
Аха, ако паднем и някой играч на Левски е виновен ... вън говедата от националния, а когато паднем и играчите на ЦСКА не са се справили - цялата защита е виновна.
Абре, пич ти въобще не знаеш за какво говориш бре, просто ей така си пишеш за да нахокаш човека.... Явно нямаш никаква идея кви ги "приказваше преди време" и за какво е ставало въпрос, нямаш идея за каква мотивация става въпрос, едно време Мъри бе казал за Малката Перука, че когато един футболист е бил викнат в Нац. отбор от мадежите не може да спре да го вика и да го викнат при младежите понеже ще е крачка назад (тогава май перуката беше отказал на младежите, но не съм сигурен), но когато Русия(пияндето

- Belov_sa6a
- Контакти:
Ванката трябва да е титуляр довечера ! Успех Ваня !
САМО ЦСКА И ЛИВЪРПУЛ !
irriducibile1936 написа:Пак го обърнахте на спор левски-цска...
Е,ти друго ли си очаквал

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Captain Stottlemeyer
acmilan написа: ........... Иначе Иван,както и още няколко човека от състава не ми харесват като футболисти,но днес те излизат с националната фланелка на България,затова няма да кажа лоша дума за никого.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
И сега какво ви е мнението? Тоя трябва да го зачеркнат за следващите 15 години,като футболист.В нашето си слабо първенство има далеч по-добри защитници.Пълен смешник. И той и Коловати не стават (при последния поне има обективни причини)
110 години любов!
Иван,че не става е ясно на всеки,който разбира от футбол,като и още няколко човека от този отбор нямат място.Промяна в националнип е нужна и то осезаемо и като футболисти,и като треньор може би...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.