Честито на феновете на Литекс!
Любо ако не е добър тактик,то поне със сигурност е добър мотиватор!
Те играчи с качества си имат,така че мисля това е правилен избор за
треньор!
Друг е въпроса накъде ще задуха вятъра при евентуални няколко негативни
резултата подред,които така или иначе ще дойдат на даден етап.Гришата
не е от най-търпеливите.
Да отговоря и на тези,които писаха,че половиния отбор на ЦСКА му е скочил
и той е виновен ще отговоря с въпрос - "Спомняте ли си как играха ЦСКА до
мача с Левски 2:0(включително)!Щяха да изядат тревата...оттогава тея мекерета
се заинатиха нещо и все нещо им липсва.А като продадохме и И.Стоянов наста-
на голямата мъка...
Любо Пенев треньор на Литекс!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Любо Пенев треньор на Литекс!!!
........айде бе две години го чакахме да ни направи шампиони....накрая пропиля 4 точки преднина и във важните мачове играхме страхливо и слабо,той докара ментетата Коста Янев,Тимонов,Н.Манчев,Платини,Д.Илиев от които сега не можем да се отървем....само заради победите срещу Левски и Динамо не мога да кажа че е станал добър треньор,играхме слабо и некрасиво и на мускули,отбора нямаше почерк както при Йешич примерно,може и да изглежда идол в очите на 15-16 годишните лумпени от агитката,но за по-големите цесекари престоя му в отбора ще се запомни с това че разби и раздели отбора на групички,....а тва за дискотеките беше само оправдание за неопитноста и неумението му,да не би Лампард и Тери да не излизат в Лондон вечер,даже повече пият от нашите,Любо искаше да се скрие зад тях ....нужна му е школовка.....обаче не в ЦСКА,на нас ни трябва научен треньор а не такъв който да се учи в ЦСКА......И Гьоре не е светило....и е македонски анонимник......най-големия проблем сега е треньора....добрия струва пари....а Титан в момента пари за такъв нямат......кризата е повече треньйрска от колкото в играчите,с изключение на 5-6....останалите имат качества за ЦСКА.joro65 написа:TheClub написа:joro65 написа:
Даже преспокойни с 48 място......само дето щяхме да се притесняваме малко да не бием евроидиотския рекорд 1-17!
Не си прав, щяхме да имаме обигран отбор!
Е как щеше да е обигран,като за повече от година Пенев не е изкарал на терена 2 еднакви 11-ки??
ЛЮБО ПЕНЕВ !!! НАЙ-ГОЛЕМИЯ . Пожелавам му късмет в новия му отбор и нека покаже на боклуците от къде изгрява слънцето
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА
Феновете на ЦСКА протестираха срещу ръководството на клуба след измъчената победа с 3:0 над уелския ТНС. Привържениците на "червените" скандираха "Вън боклуците", явно визирайки собствениците Иво Иванов и Димитър Борисов, шефове и на фирма "Титан АС".
Изпълнителният директор Венцислав Живков обаче не се трогна ни на йота от скандиранията.
Дясната ръка на "титаните" си даваше спокойно интервюта и обяви, че феновете имали право да си говорят каквото си искат.
"Не чета сайтове и вестници, всеки си има мнение. Аз съм доволен, спечелихме с 3:0", заяви Живков, категорично отказвайки да погледне на няколко метра встрани от себе си към разгневените "червени' ултраси.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
]........айде бе две години го чакахме да ни направи шампиони....накрая пропиля 4 точки преднина и във важните мачове играхме страхливо и слабо,той докара ментетата Коста Янев,Тимонов,Н.Манчев,Платини,Д.Илиев от които сега не можем да се отървем....само заради победите срещу Левски и Динамо не мога да кажа че е станал добър треньор,играхме слабо и некрасиво и на мускули,отбора нямаше почерк както при Йешич примерно,може и да изглежда идол в очите на 15-16 годишните лумпени от агитката,но за по-големите цесекари престоя му в отбора ще се запомни с това че разби и раздели отбора на групички,....а тва за дискотеките беше само оправдание за неопитноста и неумението му,да не би Лампард и Тери да не излизат в Лондон вечер,даже повече пият от нашите,Любо искаше да се скрие зад тях ....нужна му е школовка.....обаче не в ЦСКА,на нас ни трябва научен треньор а не такъв който да се учи в ЦСКА......И Гьоре не е светило....и е македонски анонимник......най-големия проблем сега е треньора....добрия струва пари....а Титан в момента пари за такъв нямат......кризата е повече треньйрска от колкото в играчите,с изключение на 5-6....останалите имат качества за ЦСКА.[/quote]+1 

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
-
- Контакти:
хаха ти на кой ги говориш тия неща ве кога е имало фенове в кой сезон щото аз не помня неми ги преказваи ртия на мене средна посещаемус е 3000 човека на сезон та толкова ходят на селски мачове в гърция ве ти ми говориш за голям футбол когато нивото на феновете стигнем нивото на феновете на гръцките и турските отбори тогава можем да имаме претеци до тогава каквото казва собственика това ще правилно[/quote]kiko75 написа:Е защо няма фенове на стадиона и на кой стадион ТИТАН оставиха ЦСКА без школа без стадион и накртя и война на Г сектор е от какъв зор ми кажи, според теб правилно ли е трансферната политика тоест какви футболисти да се взимат да е на Борисов мойте уважение ма той е футболен лаик и неможе той да казва кой футболист да вземе. Са какъв е тоя анонимник за тренер, защо няма ясна позиция за стадиона.
Много е жалко че така мислиш ами ето за това ЦСКА е на това дередже от 20 години , идва някой си и казва аз давам парите и аз мога да закрия ЦСКА е ТИТАН май ще успеят естествено ако ние им позволим. На ЦСКА не му трябват много пари а умно управление, тоест да се обградиш с правилните хора да им дадеш картбланш, а ти само да се грижиш за спокойствието на отбора. А то слагаш Емо доказан некъдърник като управленец и само анонимни трнери за да можеш ти да им водиш футболисти каквито си искаш, слагаш цена на билетите така че и феновете да не те претесняват е браво умно.
- Captain Stottlemeyer
zavinagicska написа:delqnski47 написа:zavinagicska написа:Само немога да разбера овчарите що така се радват като че ли няма да играят с Литекс, а ЦСКА е над всичко и всички така че на 11 Любо е от врага.
Квото и да си говорим си прав!
Затова не би било хубаво да викаме през целия мач ''Любо Пенев''(даже най добре е хич да не се вика)!Все пак на Сержанта няма да му е много приятно...[/quote
Ние си подкрепяме ЦСКА да може да го посрещем с овации, но нищо повече.
А бе вие изобщо знаете ли какво искате бе, смешници такива?!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- ***cska***
- Контакти:
delqnski47 написа:Roberto написа:Айде да ви е честит!!!
Чорбетата сигурно умират от яд... интересно ще е дербито!
твърда 2-ка
''Чорбетата'' не умират от яд!По точно на ''чорбетата'' им е тъжно,че един юноша на ЦСКА,който никой отбор в България не е имал в своята школа и няма и да има,и който милее за отбора на сърцето си,ще играе срещу него!И на нас,и на Любо няма да ни е лесно!
ЛЮБО,ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!
+100 Да ви е честит новия тренер!

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Червени_шампиони написа:Събота мощно 90 минути викане "ЛЮБО ПЕНЕВ!" и "ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!", а пък ако паднем от Литекс аз съм поредният който ще спре да ходи на мачове докато орките и Коща са в отбора.
Ходи си в Ловеч и си викай за Пенев колкото си искаш.
Аман от такива цесекари като теб...
Това е най-малкото което мога да напиша, понеже наскоро ме банаха.
П.С: Срам ме е от такива мижатурки като теб.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
zavinagicska написа:хаха ти на кой ги говориш тия неща ве кога е имало фенове в кой сезон щото аз не помня неми ги преказваи ртия на мене средна посещаемус е 3000 човека на сезон та толкова ходят на селски мачове в гърция ве ти ми говориш за голям футбол когато нивото на феновете стигнем нивото на феновете на гръцките и турските отбори тогава можем да имаме претеци до тогава каквото казва собственика това ще правилноkiko75 написа:Е защо няма фенове на стадиона и на кой стадион ТИТАН оставиха ЦСКА без школа без стадион и накртя и война на Г сектор е от какъв зор ми кажи, според теб правилно ли е трансферната политика тоест какви футболисти да се взимат да е на Борисов мойте уважение ма той е футболен лаик и неможе той да казва кой футболист да вземе. Са какъв е тоя анонимник за тренер, защо няма ясна позиция за стадиона.
Много е жалко че така мислиш ами ето за това ЦСКА е на това дередже от 20 години , идва някой си и казва аз давам парите и аз мога да закрия ЦСКА е ТИТАН май ще успеят естествено ако ние им позволим. На ЦСКА не му трябват много пари а умно управление, тоест да се обградиш с правилните хора да им дадеш картбланш, а ти само да се грижиш за спокойствието на отбора. А то слагаш Емо доказан некъдърник като управленец и само анонимни трнери за да можеш ти да им водиш футболисти каквито си искаш, слагаш цена на билетите така че и феновете да не те претесняват е браво умно.[/quote]а как да мисля ве човек два милиона софия 2500 човека е ви кво искате да ви дава билети по ,15 ст ли за мене най ефтиния билет трябва да е 15 лв на стадиона да има 20 000 фена тогава може да искаме име за трениор и роналдо във састава до тиогава ще съм доволен на гьоре и шериндам
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- barabata.cska
- Контакти:
delqnski47 написа:Успех на Любо в Литекс!!!Яд ме е че той не ни е треньор,но това е!
+1