Бербатов - тромав, неориентиран ..... НЕНУЖЕН

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

СтанимирО

Re: Бербатов - тромав, неориентиран ..... НЕНУЖЕН

Мнениеот СтанимирО » 12 фев 2009 15:39

Аз съм Фен на Ман.Юнайтед вече 19 години !!! И все още не мога да проучея защо Фергюсън взе Бербатов там !!! За тия пари можеше да си купи трима технични голаджиии .....Има си обяснения .... "за забавление и разтуха" :D , но това е друга тема.
Тум стоим с едни авери пред компа, обсъждаме мача и се опитваме да си спомним, нашият мил централен нападател колко удара имаше снощи въобще в някаква посока на терена / за голове, удари в/извън вратата въобще не мислим/ . Абе кажете ми друг централен нападател в който и да е клуб по света да има такива показатели като нашия Бербо .... три паса на по 70 см. и фанелката му суха и чистичка !!! Ми то само едното присъствие на терена му остана .... нищо друго ..... ми той вече и да ръкомаха не вдига ръчичка .... тежи му ...

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 12 фев 2009 15:40

gencho написа:В, каква голяма заблуда са собствениците на МанЮ! Да вземат веднага да сменят Фъргюсън! Ай аман от разбирачи! В наща мила родина всеки разбира от работата на другия!

Пич не знам какви са ти пристрастията ама не си прав. Според мен ясно се видя, че Бербо не беше "влязъл в този мач". Незнам, може би това му е играта, или пък го пазят повече него. Факт е обаче че не пипна топката повече от 5-пъти. Разликата между Man. и националния е тази, че в националния трябва да твори. За съжелени май не му се отдава. :)[/quote]

В момента не става въпрос на, кой отбор съм фен! Колкото и клиширано да звучи футбола е колективен спорт! Иначе съм на ЦСКА!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 12 фев 2009 15:41

СтанимирО написа:Аз съм Фен на Ман.Юнайтед вече 19 години !!! И все още не мога да проучея защо Фергюсън взе Бербатов там !!! За тия пари можеше да си купи трима технични голаджиии .....Има си обяснения .... "за забавление и разтуха" :D , но това е друга тема.
Тум стоим с едни авери пред компа, обсъждаме мача и се опитваме да си спомним, нашият мил централен нападател колко удара имаше снощи въобще в някаква посока на терена / за голове, удари в/извън вратата въобще не мислим/ . Абе кажете ми друг централен нападател в който и да е клуб по света да има такива показатели като нашия Бербо .... три паса на по 70 см. и фанелката му суха и чистичка !!! Ми то само едното присъствие на терена му остана .... нищо друго ..... ми той вече и да ръкомаха не вдига ръчичка .... тежи му ...

да си дойдем на думата - "фанелката му суха и чистичка !!!" да не би да казваш ,че е манекен 8-) :lol:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 12 фев 2009 15:41

Него неможе да не го викат.Ама ИВАЙЛО ПЕТКОВ,ЙОРДАН ТОДОРОВ, ЖИВКО МИЛАНОВ И ВЕЛИЗАР ДИМИТРОВ НЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ВИКАТ.

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 12 фев 2009 15:43

СтанимирО Снощи Митко игра като Плеймеикар ако не си забелязал ...
Второто ,което е ти сигорно разбираш повече от САФ ... нали ? :D
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 12 фев 2009 15:45

СтанимирО написа:Аз съм Фен на Ман.Юнайтед вече 19 години !!! И все още не мога да проучея защо Фергюсън взе Бербатов там !!! За тия пари можеше да си купи трима технични голаджиии .....Има си обяснения .... "за забавление и разтуха" :D , но това е друга тема.

Тея дето дават парите него питат! Сър Алекс и най-малките съмнения да има относо поведението на терена ще летят бутонки по Митко!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

СтанимирО

Мнениеот СтанимирО » 12 фев 2009 15:51

Съгласен съм особено за Велизар и Миланов ... абсолютно неориентирани са на терена ....
Колкото до Бербатов ..... хора гледайте статистиките , не сънищата си ..... Бербатов бави атаката на отбора / коментаторите на това му викат "задържа топката" ... ми да я арестува ако иска ..... / да ама бавният футбол се играеше преди 20 години ....
Освен че Бави играта на отбора с поведението си мачка останалите футболисти от атаката и те не се "нагърбват" с правене на играта или с голови атаки . Ами вижте какви "обходни" действия правеше Благой .... ами останалите , обикаляха нак. поле на швейцарците като гладни циганчета сергия с пасти .... гледат от далеко и преглъщат :D

gencho
Контакти:

Мнениеот gencho » 12 фев 2009 15:55

СтанимирО написа:Съгласен съм особено за Велизар и Миланов ... абсолютно неориентирани са на терена ....
Колкото до Бербатов ..... хора гледайте статистиките , не сънищата си ..... Бербатов бави атаката на отбора / коментаторите на това му викат "задържа топката" ... ми да я арестува ако иска ..... / да ама бавният футбол се играеше преди 20 години ....
Освен че Бави играта на отбора с поведението си мачка останалите футболисти от атаката и те не се "нагърбват" с правене на играта или с голови атаки . Ами вижте какви "обходни" действия правеше Благой .... ами останалите , обикаляха нак. поле на швейцарците като гладни циганчета сергия с пасти .... гледат от далеко и преглъщат :D

Много точно казано!

il_gusto
Контакти:

Мнениеот il_gusto » 12 фев 2009 15:58

СтанимирО, вчера прочетох един убийствен коментар и съвет за такива разбирачи, а именно:

Значи гледай сега:отиваш на окръжна болница и слизаш там,след това си хващаш селски рейс(1,3,5) и слизаш на следващата спирка.Там ще те приемат!
Без мисъл няма смисъл.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 12 фев 2009 16:00

Бербатов е класен играч и в Манчестър си личи че като има тичачи които да му овладяват пасовете стават работите. Той си е интелегентен и в живота и на терена, а това е много важно. Колко и да го плюят и да му завиждат някои недорозомения на природата той винаги си остава голям за истинските ЦСКАРИ ,а не жалката пасмина на дучето дето го оплю след онзи злощастен мач
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Върни се в “Футбол - България”