За или против нов възродителен процес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: За или против нов възродителен процес?

Мнениеот Синьо сърце » 03 сеп 2010 01:10

Аз от 20 години ходя на почивка в един затънтен край на Родопите(за пръв път-съвсем мъничък,на палатка-голямо изживяване...)Тогава мама и тате ме караха там и ме гледаха,сега аз ходя там да им помагам(естествен ход на нещата).Та там имаме контакт с хора,изповядващи исляма-викат им ахряне или помаци...Истина ви казвам,ний с тез хора не сме имали и няма как да имаме проблем!А пък откак баща ми преди години отърва едно тяхно момиченце-те го бяха отписали,пък той-Военна болница,спасиха го и то днес е майка на две деца-гледат го в очите!А те са хора,дето силно мразят,но и силно обичат-сега да им каже-едикой си ми прави проблем-ще го унищожат!Но тез хора бачкат от зора до залез,няма лабаво...И си казват-ние сме българи!
Та с един аршин не може да се мери...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 03 сеп 2010 01:23

Синьо сърце написа:Аз от 20 години ходя на почивка в един затънтен край на Родопите(за пръв път-съвсем мъничък,на палатка-голямо изживяване...)Тогава мама и тате ме караха там и ме гледаха,сега аз ходя там да им помагам(естествен ход на нещата).Та там имаме контакт с хора,изповядващи исляма-викат им ахряне или помаци...Истина ви казвам,ний с тез хора не сме имали и няма как да имаме проблем!А пък откак баща ми преди години отърва едно тяхно момиченце-те го бяха отписали,пък той-Военна болница,спасиха го и то днес е майка на две деца-гледат го в очите!А те са хора,дето силно мразят,но и силно обичат-сега да им каже-едикой си ми прави проблем-ще го унищожат!Но тез хора бачкат от зора до залез,няма лабаво...И си казват-ние сме българи!
Та с един аршин не може да се мери...

Тези помаци и те са били българи някога - но турския ятаган ги е потурчил и те сега изповядват ислям (няма лошо) , но има една прослойка от хора които се мислят за по-турци от турците и по-мюсюлмани от ал** - тези хора са опасни ...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 сеп 2010 01:34

kokic1986 написа:

Тези помаци и те са били българи някога - но турския ятаган ги е потурчил и те сега изповядват ислям (няма лошо) , но има една прослойка от хора които се мислят за по-турци от турците и по-мюсюлмани от ал** - тези хора са опасни ...[/quote]
Те не са били българи някога-те и сега са българи!И това е един от големите неуспехи на арабската пропаганда-не можаха да ги накарат да се пишат"турци",или"араби"или нешо друго...Те затова тръгнаха при циганите от северозападна България-ега срещу некой лев се пишат някакви...Наистина има прослойка между тях-преди три години,като си тръгнахме от поляната,дошъл един глупак и насякъл всички дървени конструкции-щото там живели гяури...Резултат-тоя го смачкали от бой(ама тия наистина бият лошо,тоз така и не се появи повече),а на другата година ние с тяхна помощ възстановихме всичко за един ден!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 03 сеп 2010 01:40

[offtopic]Тва даскало е Трайкото[/offtopic]

Тези братя (фесовете ) Преди време искаха турците да направят бунт , мъчеха се да направят Ислямска партия ( с камикадзетата забравих им името ) и да върнат старото име на Търговище ( не помня името )
Есхи Джумая(б.ред.) :lol:

nemak
Контакти:

Мнениеот nemak » 03 сеп 2010 01:46

Комунистите само това чакат........

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 03 сеп 2010 03:42

ЗАААААААААА!!!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 03 сеп 2010 06:38

Аз съм твърдо против. С българско или турско самосъзнание, ние всички сме грждани на тази държава. Политиците ни са сбъркани и не могат да въведат ред, да направят читави закони и те да се спазват от ВСИЧКИ (мразя главни бурки).

Почивахме дълги години цялото семейство в Сърница, Родопите. В къщата на тези хора живеехме. Работят от сутрин до вечер, тютюн, катофи. Честни и добри хора има навсякъде, но политиците за да имат обала сеят омраза и разделение.

гмм
Контакти:

Мнениеот гмм » 03 сеп 2010 07:42

Абе то българските турци не са толкова проблем колкото циганите :x Всяка вечер в новините дават техните золуми-кражби,гета незаконни,гепили шахти по улиците,влакови релси,побоища и много др.Евала на Саркюзи разкара ги и това е :!: Сега някакви защитници на човешки права го плюят-па да си ги вземат в къщи тези румънски и български роми :x Лично аз имам познати и турци и помаци и лошо не съм видял ,но такива облъчени да се държат изкъсо :x Иначе съм на 100% убеден ,че и нас няма да ни подмине етническият проблем-може и след 50-100год ,но ще има раздори :!:

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 03 сеп 2010 08:09

В България е пълно с болни мозъци.Какво са виновни хората с друга религия не ми е ясно?И тях,както и нас ги лъжат гнусните политици-вижте Доган какъв ВИК специалист се извъди.Проблемът ни е общ,че не можем да си подредим държавата.Аз лично не вярвам в никаква религия и смятам,че всичко е създадено с цел да се манипулират по-лесно хората и да се всява разделение.Христос е някаква полуистина,която разни дебели отчета и изпедерастели кардиналчета са увековечили и глупаците вярват.Мохамед е бил реално съществуващ,но всичко с Аллах е подобна измишльотина, както и с християнството.Човек може да избира-или да бъде свободен,или да е религиозен-Религия идва от латинското Релиджио,което значи свързване-след като има свръзка,свободата ти се ограничава.България е зле,защото нацията ни е полуграмотна и робскомислеща.Ние се страхуваме от свободата,защото тя значи да се бориш,а не да имаш осигурена мизерна заплатка и само да плямпаш.Същото е и с тези възродителни процеси,вместо да си решаваме наболелите проблеми,търсим как да отвличаме вниманието на заблудения електорат,а партиите да си крадат паричките от нашите данъци и такси.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 03 сеп 2010 08:56

gentlemanxxx написа:Каква омраза be? Някой от вас бил ли е по села с "турско население"?!? Аз съм обиколил сиг над 100 такива и там хората са любезни, възпитани, кротуват си и си бачкат честно... Те са с пъти по големи българи от половината тук... Там хората знаят за българската история,знаят крале князе,а част от вас бъркат азбуката... Омразата я насаждат такиа болни мозъци като Сидеров и Доган... Теа хорица и особенно младите имат толкова силно българско съзнание, което не съм го виждал в нито един от "българчетата" ..НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ МОЛЯ ВИ....

Я кажи един български крал ?

BlueRadiotherapist написа:В България е пълно с болни мозъци.Какво са виновни хората с друга религия не ми е ясно?И тях,както и нас ги лъжат гнусните политици-вижте Доган какъв ВИК специалист се извъди.Проблемът ни е общ,че не можем да си подредим държавата.Аз лично не вярвам в никаква религия и смятам,че всичко е създадено с цел да се манипулират по-лесно хората и да се всява разделение.Христос е някаква полуистина,която разни дебели отчета и из********ели кардиналчета са увековечили и глупаците вярват.Мохамед е бил реално съществуващ,но всичко с Аллах е подобна измишльотина, както и с християнството.Човек може да избира-или да бъде свободен,или да е религиозен-Религия идва от латинското Релиджио,което значи свързване-след като има свръзка,свободата ти се ограничава.България е зле,защото нацията ни е полуграмотна и робскомислеща.Ние се страхуваме от свободата,защото тя значи да се бориш,а не да имаш осигурена мизерна заплатка и само да плямпаш.Същото е и с тези възродителни процеси,вместо да си решаваме наболелите проблеми,търсим как да отвличаме вниманието на заблудения електорат,а партиите да си крадат паричките от нашите данъци и такси.

Това, че ти не вярваш, не ти дава право да обждаш останалите хора, които вярват, като ги наричаш глупаци....Сам си го казал - човек сам избира, нали?
По темата - де да можеше да се организира един "възродителен процес" за Доган и повечето от ДПС, отнемане на имуществото и т.н., нещата ще се променят, но защо да няма и "възродителен процес" и за БСП, СДС, всички дето ни изкрадоха....мечти...
Последна промяна от eMs1 на 03 сеп 2010 09:16, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Свободна зона”