ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAtkov

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот TPAtkov » 02 сеп 2010 20:00

суперстар написа:
TPAtkov написа:Победа за ЦСКА ми се иска, но с оглед на показаното в Сливен съм скептично настроен.
В Сливен вие играхте Ганкиното,че не се прикляква.А Сливен играха нещо от сорта на ''Полегнала е Тодора''.

Ще ти стане ли по-добре, ако ти кажа , че отидох да повърна след репликата ти :?:

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 02 сеп 2010 20:44

Любо ще ни озори, но ЦСКА си е ЦСКА марката трябва да заиграе!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 02 сеп 2010 23:23

Много силен ход на Ганчев с назначаването на Любо точно преди мача с нас.....
Всъщност на тях им трябваше точно такъв треньор, затова да им е честит и със здраве да ги ръководи, аз винаги съм го харесвал Любо заради хъса за работа и професионализма...

Обаче интересно ще бъде,спор няма.... :lol:
Още помня как Любо като играч отиде да играе малко в Локомотив Пловдив като се скараха заедно с Лечков с Луиджи Симони...
В единия мач не излезе да играе срещу ЦСКА, а в другия отказа по време на мача да бие дузпа срещу родния си отбор...
Така че мен лично няма да ме учуди, ако не се е договорил да започне официално работа в Ловеч чак след мача с ЦСКА ;) въпреки че вероятно иска да започне доказването си именно от мача срещу ЦСКА....
Той на нас няма какво да доказва, но има на "Титан"...
Все пак в този мач не му пожелавам успех... :!:

На мен лично ще ми е много интересно да видя двубоя в центъра на терена между двама такива големи приятели като нашия Капитан и Ицо Янев...
Изображение

Бих се радвал, ако в мача срещу Литекс не чуя никакво освиркване при произнасяне на името на Янев при изчитане от страна на диктора на съставана гостите ( както трябява да бъде винаги според мен, когато срещу нас излиза бивш играч на тима, дал не малко за отбора )...
Този играч е дал достатъчно за ЦСКА, за да му ръкопляскаме при обявяване на името (ако ще е титуляр) а не да го освиркваме... :roll:
За момента с Любо Пенев нямам никакви съмнения... ;)

То само от Любо или от Ицо могат да дойдат неприятностите за нас - известно е, че ние си патим само от бившите собствените кадри... :roll:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 02 сеп 2010 23:57

Yasso написа:Много силен ход на Ганчев с назначаването на Любо точно преди мача с нас.....
Всъщност на тях им трябваше точно такъв треньор, затова да им е честит и със здраве да ги ръководи, аз винаги съм го харесвал Любо заради хъса за работа и професионализма...

Обаче интересно ще бъде,спор няма.... :lol:
Още помня как Любо като играч отиде да играе малко в Локомотив Пловдив като се скараха заедно с Лечков с Луиджи Симони...
В единия мач не излезе да играе срещу ЦСКА, а в другия отказа по време на мача да бие дузпа срещу родния си отбор...
Така че мен лично няма да ме учуди, ако не се е договорил да започне официално работа в Ловеч чак след мача с ЦСКА ;) въпреки че вероятно иска да започне доказването си именно от мача срещу ЦСКА....
Той на нас няма какво да доказва, но има на "Титан"...
Все пак в този мач не му пожелавам успех... :!:

На мен лично ще ми е много интересно да видя двубоя в центъра на терена между двама такива големи приятели като нашия Капитан и Ицо Янев...
Изображение

Бих се радвал, ако в мача срещу Литекс не чуя никакво освиркване при произнасяне на името на Янев при изчитане от страна на диктора на съставана гостите ( както трябява да бъде винаги според мен, когато срещу нас излиза бивш играч на тима, дал не малко за отбора )...
Този играч е дал достатъчно за ЦСКА, за да му ръкопляскаме при обявяване на името (ако ще е титуляр) а не да го освиркваме... :roll:
За момента с Любо Пенев нямам никакви съмнения... ;)

То само от Любо или от Ицо могат да дойдат неприятностите за нас - известно е, че ние си патим само от бившите собствените кадри... :roll:

Тези двамата са записани със златни букви в нашата история! Христо Янев е може би най-добрия изпълнител на преки свободни удари в новата историята на ЦСКА! Сега един не може да уцели вратата. Може би Делев, но трябва много практика, за да се научи!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 сеп 2010 00:26

Любо Пенев е доказал,че е слаб треньор,който не може да спечели решителна битка.ЦСКА има уникален шанс с една победа да се върне в играта,и да вземе самочувствие,което ще ви помогне и в ЛЕ!За мен Литекс няма шанс с този треньор,в най-добрия случай хикс с мъка...Е,всичко това с условието македонецът да не вземе да върти някакви гениални схеми и теории...Но мачът си е единица,както и да го гледам...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 03 сеп 2010 00:36

Синьо сърце написа:Любо Пенев е доказал,че е слаб треньор,който не може да спечели решителна битка.ЦСКА има уникален шанс с една победа да се върне в играта,и да вземе самочувствие,което ще ви помогне и в ЛЕ!За мен Литекс няма шанс с този треньор,в най-добрия случай хикс с мъка...Е,всичко това с условието македонецът да не вземе да върти някакви гениални схеми и теории...Но мачът си е единица,както и да го гледам...

Очевидно си ясновидец, та в този смисъл, дали ще можеш да се провреш през дупката , през която си изпълзял :?:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 сеп 2010 08:20

Синьо сърце написа:Любо Пенев е доказал,че е слаб треньор,който не може да спечели решителна битка.ЦСКА има уникален шанс с една победа да се върне в играта,и да вземе самочувствие,което ще ви помогне и в ЛЕ!За мен Литекс няма шанс с този треньор,в най-добрия случай хикс с мъка...Е,всичко това с условието македонецът да не вземе да върти някакви гениални схеми и теории...Но мачът си е единица,както и да го гледам...

Любо Пенев не е най-големият тактик, определено. Аз в началото бях ЗА неговото остраняване от ЦСКА, точно поради причините, които ти посочи - не можеше да печели решаващите мачове. Но се убедих, че на този отбор не му трябва кой знае какъв тактик, а човек, който може да отсее плявата. Човек, който да въведе ред в този хаос, наречен ЦСКА. Любо Пенев е такъв човек!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 03 сеп 2010 10:24

Добре бе братче, ей това не мога да разбера - как ти стана ясно, че Любо не е добър треньор? Ти въобще тренирал ли си нещо и имаш ли представа от треньорския занаят, че така сигурно да даваш оценки?

Що се отнася до Любо, мисля, че няма да му се получи в Литекс - там нещата обикновено не се получават с бивши треньори от Левски и ЦСКА. Поне до сега е било така, може пък да се промени. Абе в събота всички на стадиона и да мачкаме Латекса.

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 03 сеп 2010 11:50

След мача Любо ще чистити победата на неговия си отбор. По примера на бате му Стойчо!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 03 сеп 2010 12:40

С едно съм съгласен, че ЦСКА трябва и ЩЕ вземе победата, но другото не е така!

mon1nho написа:След мача Любо ще чистити победата на неговия си отбор. По примера на бате му Стойчо!

Дано!

Върни се в “ЦСКА”