Много силен ход на Ганчев с назначаването на Любо точно преди мача с нас.....
Всъщност на тях им трябваше точно такъв треньор, затова да им е честит и със здраве да ги ръководи, аз винаги съм го харесвал Любо заради хъса за работа и професионализма...
Обаче интересно ще бъде,спор няма....
Още помня как Любо като играч отиде да играе малко в Локомотив Пловдив като се скараха заедно с Лечков с Луиджи Симони...
В единия мач не излезе да играе срещу ЦСКА, а в другия отказа по време на мача да бие дузпа срещу родния си отбор...
Така че мен лично няма да ме учуди, ако не се е договорил да започне официално работа в Ловеч чак след мача с ЦСКА

въпреки че вероятно иска да започне доказването си именно от мача срещу ЦСКА....
Той на нас няма какво да доказва, но има на "Титан"...
Все пак в този мач не му пожелавам успех...
На мен лично ще ми е много интересно да видя двубоя в центъра на терена между двама такива големи приятели като нашия Капитан и Ицо Янев...

Бих се радвал, ако в мача срещу Литекс не чуя никакво освиркване при произнасяне на името на Янев при изчитане от страна на диктора на съставана гостите ( както трябява да бъде винаги според мен, когато срещу нас излиза бивш играч на тима, дал не малко за отбора )...
Този играч е дал достатъчно за ЦСКА, за да му ръкопляскаме при обявяване на името (ако ще е титуляр) а не да го освиркваме...
За момента с Любо Пенев нямам никакви съмнения...
То само от Любо или от Ицо могат да дойдат неприятностите за нас - известно е, че ние си патим само от бившите собствените кадри...