За или против нов възродителен процес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

valio
Контакти:

Re: За или против нов възродителен процес?

Мнениеот valio » 02 сеп 2010 23:33

Модератор ЛокоПД написа:Момчета /и особено автора на темата/,наясно ли сте какво означава "възродителен процес" ? А някой от вас,бил ли е свидетел на последните три "възродителни процеса" - 1972,1984 и 1989 г... ?

А не смяташ ли,че Българските власти трябва по сериозно да се заемат с тези и с такива,като тях.Пак повтарям против съм НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС.Аз поне не съм чул никъде по света Българи да правят подобни неща-камо ли в турция.За Бога та тук има села в които,ако не си поискаш Хляб на турски не ти дават.......Или това не е истина

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 02 сеп 2010 23:36

valio написа:
haha написа:Стига с тези тъпи заглавия,естествено,че против.

Естественно,че против.Ама що не направиш Ти такова нещо в турция.Това е дразнещето тук в БЪЛГАРИЯ всеки си прави каквото иска

Мхх в Шумен по-спецялно има 1 даскало.В тва даскало аз съм учил и знам от личен опит че :
Фесовете си говорят на техния си език ( мн дразнещо е да чуваш само " джагара джугара и тн"
Като имат там техните си рязани празници от 25 деца бяхме близо 5
В първите класове ( до към 3ти ) те даже се и опитваха да налагат натиск върху Българите ( естествено при мен неуспешен :) )

[offtopic]Тва даскало е Трайкото[/offtopic]

Тези братя (фесовете ) Преди време искаха турците да направят бунт , мъчеха се да направят Ислямска партия ( с камикадзетата забравих им името ) и да върнат старото име на Търговище ( не помня името )

Та искам да кажа че аз съм ЗА защото това е България , и ние сме БЪЛГАРИ !!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 02 сеп 2010 23:40

valio написа:
Модератор ЛокоПД написа:Момчета /и особено автора на темата/,наясно ли сте какво означава "възродителен процес" ? А някой от вас,бил ли е свидетел на последните три "възродителни процеса" - 1972,1984 и 1989 г... ?

А не смяташ ли,че Българските власти трябва по сериозно да се заемат с тези и с такива,като тях.Пак повтарям против съм НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС.Аз поне не съм чул никъде по света Българи да правят подобни неща-камо ли в турция.За Бога та тук има села в които,ако не си поискаш Хляб на турски не ти дават.......Или това не е истина

Това за хляба е вярно. Миналата година ходихме ( с Мама и Тати :) ) до Благоевград и минахме през такова село. Аз влязах и изках да си купя , но магазинера ми каза : Нема ( а хляба беше зад него и се виждаше )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 02 сеп 2010 23:48

Тук не става въпрос кой е по-Българин и кой Не.Определено в някой райони на БЪЛГЪРИЯ на Българите се пречи да са такива.Ние сме демократична страна и спазваме етническата толерантност......Да живеят ТУК,но по нашата КОНСТИТУЦИЯ и закони

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 02 сеп 2010 23:55

Първо, за.
Второ, вината за тия изроди не е в тях, а в нас, - отишли да учредяват партия на Разпети Петък (наработен ден и всички медии се изсипват там да им дават поле за изява на наглоста и на 1000-та цигани, на които са платили). Трябва такива хора да получават присъди (дори и като тази - една година условно си е една година условно - ще го е страх да прави шмекерии след това) и да не влизат в медиите. Ама, демокрация, ама това, ама онова - ако той няма публика, няма да прави нищо - обратното, ако има публика, даже и от затвора, ще прави магарии. ням акво да се лъжем в БГ има няколко телевизии и радиа с аудитория - останалото е на ниво раздумки в кръчмата, а те както знаем не водят до нищо. Просто трябва като в Гърция, всичко да остава покрито. Вижте мангалите като убиха човек в присъствието на полицията кво стана - само една ТВ с умишлено неверен репортаж и хората се радваха за битовата свада завършила с арестуван мангал.

И това, за което говоря, си е нормална практика в някои държави. Например как на футболни мачове не се показват фенове на терена - в началото много се дразних, щото помня времето когато се показваха. Но ти гледаш другия край на стадиона и все едно нищо не е станало. Прилага се и при престъпници, чиито престъпления целят публичност, щото поражда у тях чувство на безсилие пред биг брадър. Квото и да правят има цензура. Практиката си е много ефективна и не е недемократична, ама при нас и медиите (собственост на българи) са продажни........
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 02 сеп 2010 23:58

Българият "съд" може и да не си е свършил работата,ама нали ги бяха задържали за измами в Белгия май беше.Там ще ни отърват от присъствието на споменатите субекти за дълго време.Още се чудя как не е заключена темата. :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 сеп 2010 23:59

valio написа:

Естествено,такива като Юзеирови,трябва да бъдат ...хм...трябва да им се случи "нещастен случай" /жалкото е,че няма кой да го направи/.За останалото,което казваш,знам,че наистина е така.Така е навсякъде в районите със "смесено население".Това обаче,е резултат от т.нар. "възродителни процеси" и оставянето на хора като Доган и Ко.,да си разиграват коня и да правят квото си искат.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 03 сеп 2010 00:10

Естествено,такива като Юзеирови,трябва да бъдат ...хм...трябва да им се случи "нещастен случай" /жалкото е,че няма кой да го направи/.За останалото,което казваш,знам,че наистина е така.Така е навсякъде в районите със "смесено население".Това обаче,е резултат от т.нар. "възродителни процеси" и оставянето на хора като Доган и Ко.,да си разиграват коня и да правят квото си искат.[/quote]

Излиза,че за възродителните процеси те сега един вид си отмъщават-А Ние какво да кажем(направим) за 500 години

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 сеп 2010 00:16

Аз не съм за възродителен процес.Аз съм "ЗА" тези,които не искат да се съобразяват и интегрират в това общество,които не желаят дори да се научат(и децата им) да четат и пишат,на които всички плащаме ток,вода,осигуровки и прочее,които не желаят да работят-да бъдат изпратени в скромни общежития,оградени по съответния начин,където да им бъде дадена възможност честно и почтено да изкарват прехраната на семействата си.А за които не желаят-железопътна линия,минаваща под арка с възвишения надпис"Работата ще ви направи свободни!"...Без коминчета,че става грубо-но идеята не е за пренебрегване!!!А на който не му изнася-Анадола!Французите го направиха,що пък не и ние?Нямам никакво желание да плащам сметките на самозабравилата се сган,заради която стигнахме до феномена"бетонна решетка за канал",и цяла Eвропа да ни нарича"цигани".Когато играхме в Грац,седнах в една кръчмица,разговорихме се с хората-те ми викат" ти не си българин!!!"?!?Как така-отговарям,а съм със син шал и фанелка-а те ми викат"Българите са черни,а ти си бял!"...Разбирате ли за какво говоря?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 03 сеп 2010 00:21

Бой бой и само БОЙ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Свободна зона”