Трансфери - лято 2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Трансфери - лято 2010

Мнениеот Parmalat » 02 сеп 2010 16:28

Интересно ми е ,защо освобождаваме Хектор Гонзалес.Макар и да е на 33 години мисля че можеше да помогне на отбора.Освен ако не взимат 20 годишния малийски национал Н'Дойе на негово място. :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 02 сеп 2010 16:38

И аз мислех че Нилтон Кардосо ще махат а не Гонзалес :?: :?

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 02 сеп 2010 18:58

ПРИСТИГАЩИ:

Тодор Паланков - (като свободен агент; 200 000 € според transfermarkt.de)

Изображение

Рождена дата: 13.01.1984
    Националност: Българин
    Позиция: Полузащитник
    Ръст: 184 см
    Тегло: 76 кг
    Идва от: Пирин

Пламен Крумов - (като свободен агент; 200 000 € според transfermarkt.de)

Изображение

Рождена дата: 04.11.1985
    Позиция: Полузащитник
    Ръст: 180 см
    Тегло: 76 кг
    Идва от: Миньор Пк

Георги Андонов - (като свободен агент; 425 000 € - според transfermarkt.de)

Изображение

Рождена дата: 28.06.1983
    Позиция: Нападател
    Ръст: 180 см
    Тегло: 78 кг
    Идва от: Берое

Кристиян Узунов - (като свободен агент - пратен е да се обиграва в Черноморец Поморие) - тук Профил: Кристиян Узунов във форума на ЦСКА

Изображение

Рождена дата: 04.02.1989
    Позиция: Защитник
    Ръст: 186 см
    Тегло: ? кг
    Идва от: юноша на ЦСКА, последно играл за третодивизионния Анагенесис Дериния (Кипър)

Антонио Карлос Дос Сантос - (като свободен агент; 400 000 € - според transfermarkt.de)

Изображение

Рождена дата: 03.10.1979
    Националност: Бразилия, Швейцария
    Позиция: ляв атакуващ полузащитник (ляв външен халф)
    Ръст: 187 см
    Тегло: ? кг
    Идва от: Грасхопер-Клуб Цюрих, последната година е бил преотстъпен на ФК Сион

Муса Койта - (като свободен агент; 350 000 € - според transfermarkt.de)

Изображение

Рождена дата: 19.11.1982
    Националност: Франция, Сенегал
    Позиция: център нападател
    Ръст: 193 см
    Тегло: 94 кг
    Идва от: Генк (Белгия)

Лис Мутис - (като свободен агент)

Изображение

Рождена дата: 4.07.1985
    Националност: Конго
    Позиция: център нападател
    Ръст: 185 см
    Тегло: 84 кг
    Идва от: Видад Казабланка (Мароко)

Лазар Йовишич - (като свободен агент; 100 000 € - според transfermarkt.de)

Изображение

Рождена дата: 18.01.1989
    Националност: Сърбия
    Позиция: вратар
    Ръст: 202 см
    Тегло: 93 кг
    Идва от: Насионал Мадейра (Португалия)

НАПУСКАЩИ:

Пламен Крумов - прекратява кариерата и ще работи като координатор в детско-юношеската школа на "Черноморец" и пръв асистент на нейния директор Пламен Михов;
    Николай Кръстев - изтичащ договор - впоследствие продължава договора си за още 1 година, през която ще кара треньорска школа и евентуално ще остане на работа в клуба;
    Кристиян Мускалу - взет под наем (румънец);
    Далмо да Силва - взет под наем (бразилец);
    Бранимир Костадинов - връща се в Черноморец Поморие;
    Емил Копаранов - връща се в Черноморец Поморие;
    Кристиян Узунов - преотстъпен на Черноморец Поморие;
    Роберто Карбони - разтрогва договора си по взаимно съгласие с клуба;
    Ектор Гонзалес - разтрогва договора си по взаимно съгласие с клуба;

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 02 сеп 2010 19:02

nore - оправи си малко инфото ... Койта и Мутис не идват като свободни агенти ;)

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 02 сеп 2010 19:09

Това е официалната информация, ако имаш нещо друго черно на бяло давай.

Изглежда са допуснали грешка в официалния сайт относно Ектор Гонзалес - според мен напуска не той, а Нилтон Кардосо.
Все пак го оставям така докато не се окаже друго.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 02 сеп 2010 19:28

nore написа:Това е официалната информация, ако имаш нещо друго черно на бяло давай.

Изглежда са допуснали грешка в официалния сайт относно Ектор Гонзалес - според мен напуска не той, а Нилтон Кардосо.
Все пак го оставям така докато не се окаже друго.

Тя официалната информация дадена лично от Балъков на медиите за Педриня беше
1.Свободен агент
2. След това - минимална сума
3. Накрая - 50 000 евро .
А всъщност истината е 180 000 евро .
Специално за тези двамата из чуждите сайтове пише - необявена сума . Така беше и с Габриел Атц .

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 02 сеп 2010 21:59

http://www.zerozerofootball.com/player/hector_gonzalez/2010_2011/profile/140/default/6589
Май казваме сбогом на Гонзалес статистиката от дясно го праща в Alki Larnaca :(

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 сеп 2010 01:05

gardimarin написа:http://www.zerozerofootball.com/player/hector_gonzalez/2010_2011/profile/140/default/6589
Май казваме сбогом на Гонзалес статистиката от дясно го праща в Alki Larnaca :(

Трябва да се отбележи че макар и да беше най-добрия ни играч миналият сезон формата му спадна.Също така малиецът Н'Дойе е избрал офертата на Гимараеш и няма да дойде в Черноморец.Добрата новина е,че Габриел Атз е възстановен!Свърши ли вече трансферният прозорец в България някой да каже,че не съм запознат кога изтича?Иначе за мен следващите които ще напуснат отбора са Нилтон и Морис.Двамата се очертават като дълбоки резерви в отбора ако останат и едва ли ще изиграят мач през сезона освен ако нямаме тежки кинтузии на много основни футболисти нещо за което се моля да не се случи.Чудих се с новите как ще изглежда отбора и ето моята единайсеторка.В скоби съм сложил имената ,на които се колебая ,че може и да са титуляри или са първи избор са заместник при контузия.

---------------------------------------------Паскал Борел(Стоян Колев) ---------------------------------

-------Йохен Зайц-------Траян Дянков-------Габриел Атз(Енис Хайри)-----Орлин Старокин------

-------Педриня--------Антонио Дос Сантос------------------Рикардо Андре-----Марсио Нуньо-----

-------------------------Лус Мутис(Тошев)------------Адриан Фернандес(Муса Койта)---------------

Вратарският пост-След привличането на сърбина Лазар Йовишич вратарите в отбора стават четирима.Борел,Дашев,Колев и Лазар Йовишич.Борел е твърд титуляр в момента като се видя че при негово отсъствие другия предпочитан вариант е опитният Стоян Колев.Не съм имал шанса да наблдавам Ники Дашев,но той е само на 18 години и липсва опит в него.Сърбина е пълна загадка за мен,но щом е бил привлечен в Насионал Мадейра значи е имал някакви качества.Така вратарският пост за момента е стабилен,а Борел се представя на ниво в последните кръгове въпреки моите критики към него в началото на първенството.

Защитата-След първите пет кръга защитата на Черноморец Бургас е най-стабилната от всички като има допуснати само 2 гола в 5 мача и те са срещу Левски и ЦСКА.Тук разполагаме с 8 защитника като това за Йохен Зайц,Траян Дянков,Георги Терзиев,Габриел Атз,Енис Хайри,Орлин Старокин,Николай Кръстев и Венцислав Бонев.Четирима от тях са над 30 години което говори че защитата ни е опитна,но също така и че трябва да имаме едно наум за подмладяване на отбора в това звено.Кръстев,Зайц и Дянков са ветерани така че не е ясно още колко време ще играят за отбора.Балъков спомена преди няколко седмици че Венцислав Бонев ще напусне отбора,но не е ясно кога.Така че непременно зимата или най-късно лятото ще трябва да се подсилим с нови попълнения в тази зона.

Халфовата Линия-Тук привлякохме Пламен Крумов,Тодор Паланков и Антонио Дос Сантос,но ни напусна моторът на отбора и голмайстор миналия сезон Ектор Гонзалес както и Роберто Карбони,а Балъков спомена ,че ще се опита да разтрогне и договора по взаимно съгасие с Нилтон Кардосо.
Така съотношението привлечени напускащи е равно.Освен Пламен Крумов,Тодор Паланков и Антонио Дос Сантос ще добавя Костадин Дяков,Рикардо Андре,Педриня,Марсио Нуньо и Цветомир Цонков.Халфовата ни линия също може да се счита за стабилна,но може да се желае малко повече активност в атака и повече преса на противниковите отбори.

Атаката-Както съм казвал и преди най-проблеминият ни пост в момента.След продажбата на Платини в ЦСКА остротата на отбора ни намаля значително като на моменти виждаме проблясъци от Адриан Фернандес.Тук Привлякохме двама централни нападателя с които се надяваме да имаме по остро зъби в атака с които са поразяваме противниковите мрежи.Новите имена са Койта и Лус Мутис.Лус Мутис последните два сезона вкарва доста докато и Муса Койта има доста голове,но в по-ниските дивизии.Разполагаме с шест нападателя,но според мен Морис е пътник и Балъков няма да разчита повече на него в нападение.Даде му се шанс,но не оправдат по-най добрият начит.Така за мен 5 ще се борят за две места в атака и това са[strike]Морис[/strike],Лус Мутис,Муса Койта,Мартин Тошев,Адриан Фернандес и Георги Андонов.Лично за мен Андонов засега разочарова.Миналата година беше голмайстор на Берое и често вкарваше,но при нас в 5 мача има само 1 гол,което е крайно недостатъчно.Така свеждам бройката до четирима които ще се борят за двете места.Тошев се развива,но все още нещо му липсва пред гола,Фернандес за момента е най-силния ни нападател,но още не сме видели как ще се включат двамата нови в атака.

Това е краткия ми анализ.Ще съм благодарен ако се изкажете и имате друго мнение по въпроса за тиулярният отбор на Черноморец след привличането на новите. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 03 сеп 2010 09:33

Parmalat - подготви се , нали знаеш какво следва ;)
Няма да правя анализи , след 5 гръга е смешно . Нека минат последнике 5 от полусезона и тогава . Селекцията - Крумов и Паланков са "смъртни резерви" , дос Сантос е толкова зле физически че след 30-та минута на мачовете започва да се разхожда по терена . Не съм сигурен дали въобще ще може да постигне някаква форма до края на сезона . Георги Андонов - единствения нападател който е вкарал , което го вади от графата на разочароващите полълнения . Койта лично за мен е дърво . Смятам , че ще постои на пейката няколко месеца и лятото ще го изпратим да си ходи . Както и предшественика му Далмо да Силва с който си приличат като 2 капки вода . Мутис - поне на книга изглежда добро попълнение ( ако мароканското първенство може да е някакъв показател ) . Предстои да видим .
Моето виждане за 11-та :

Колев - Дянков , Терзиев ( Атц ) , Хаири , Старокин - Марсио , Цонков ( Педриня ) , Дяков - Мутис , Мориц ( Андонов ) . резерви - Ник Дашев , Венци Бонев , Николай Кръстев , дос Сантос , двамата смъртника , Тошев , Койта .
При това положение Борел , Зайц , Кардосо и Фернандес са абсолютно ненужни . Особено Фернандес който е най-налагания играч в отбора и най-яловия нападател играл в Бургас . Продължавам да твърдя че Мориц е по-добър нападател от Фернандес и Тошев взети заедно .

Върни се в “Черноморец”