Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нещо не върви в подготовката на "ЛЕВСКИ" ?
От самото назначаване на Кокала за треньор споделих,че на този етап не става за старши на Левски,но нали съм безгласна буква!!!
Вината е изцяло в Батков,не да се прави на велик бизнесмен и мастит адвокат,ами на намери истински спонсори,които могат да заделят достатъчно пари за издръжка на отбор като Левски!Момента явно не е цветущ и нищо хубаво не ни очаква през пролетта!Мъка ми е за любимия отбор,но какво да се прави-с това ръководство сме ДО ТУК/златната среда/! 
Re: ДОКОГА ЩЕ 4АКАМЕ?
Не можем да го изгоним,единствения вариант е да се появи някой купувач и да е свестен
-
blue lagoon
и вярно се пише с я, а не с е,ама това не е важното в момента! лошото е ,
че не вярваме,че можем да предотвратим падението,което се задава!
Re: ДОКОГА ЩЕ ЧАКАМЕ?
Трудно някой ще се навие да купи бг отбор.Даже и да го направи нищо няма да вложи ами още повече ще го сасипе.НИЩО ХУБАВО НЕ НИ ЧАКА ЗА САЖАЛЕНИЕ.ЗАЩО НЕ ОБЯВЯВАТ ЗА КОЛКО СА ПРОДАДЕНИ КАРЛОС И ЗЕ СОАРЕС ТРИЯБВА ТОВА ДА СЕ ЗНАЕ.
А може би наистина в момент на криза трябва да се свиват бюджетите и да се взимат мерки. Не всеки може да влага милиони на година без възвращаемост! Батков ни е ясен на всички, но дали един отбор със Зизов, Недялков, Генев, Киров и Ко. няма да ни направи щастливи след време? 
Re: Нещо не върви в подготовката на "ЛЕВСКИ" ?
mts13 написа:То и Батков не е за "ЛЕВСКИ" но като няма друг ?
много добре и на място казано!
И двамата не са за ЛЕВСКИ, трябват ни хора живеещи с футбола.
blue lagoon написа:и вярно се пише с я, а не с е,ама това не е важното в момента! лошото е ,
В Шопландия "Я" понЕкога се заменя с "Е"

- bigbonusprize
- Контакти:
Реално погледнато Левски при Батков постигна най-големите си евро успехи. Не мисля, че като се махне ще прокопсаме. Може да прави глупости, но е факт, че милее за Левски. Аз съм за Батков, но малко по разумно да я дава и да се вслушва във феновете понякога.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Българския национален отбор не е Левски и Цска!!!
Цесекарите мразат Левскарите и обратното...до кога с тая омраза!!!Разберете не мразете хората от националния дет са левскари или цесекари!!!България не се продава....ТОВА Е СЛАВА!!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
Re: Българския национален отбор не е Левски и Цска!!!
xi4o_93 написа:Цесекарите мразат Левскарите и обратното...до кога с тая омраза!!!Разберете не мразете хората от националния дет са левскари или цесекари!!!България не се продава....ТОВА Е СЛАВА!!!
абе така или иначе мърлю е доказан некадърник!
пък ти ми говори слушам те