Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kalo
Контакти:

Re: Нещо не върви в подготовката на "ЛЕВСКИ" ?

Мнениеот kalo » 12 фев 2009 13:58

От самото назначаване на Кокала за треньор споделих,че на този етап не става за старши на Левски,но нали съм безгласна буква!!! ;) Вината е изцяло в Батков,не да се прави на велик бизнесмен и мастит адвокат,ами на намери истински спонсори,които могат да заделят достатъчно пари за издръжка на отбор като Левски!Момента явно не е цветущ и нищо хубаво не ни очаква през пролетта!Мъка ми е за любимия отбор,но какво да се прави-с това ръководство сме ДО ТУК/златната среда/! :twisted:

mts13
Контакти:

Re: ДОКОГА ЩЕ 4АКАМЕ?

Мнениеот mts13 » 12 фев 2009 14:03

Не можем да го изгоним,единствения вариант е да се появи някой купувач и да е свестен

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 12 фев 2009 14:38

и вярно се пише с я, а не с е,ама това не е важното в момента! лошото е ,
че не вярваме,че можем да предотвратим падението,което се задава!

gpp1981
Контакти:

Re: ДОКОГА ЩЕ ЧАКАМЕ?

Мнениеот gpp1981 » 12 фев 2009 14:59

Трудно някой ще се навие да купи бг отбор.Даже и да го направи нищо няма да вложи ами още повече ще го сасипе.НИЩО ХУБАВО НЕ НИ ЧАКА ЗА САЖАЛЕНИЕ.ЗАЩО НЕ ОБЯВЯВАТ ЗА КОЛКО СА ПРОДАДЕНИ КАРЛОС И ЗЕ СОАРЕС ТРИЯБВА ТОВА ДА СЕ ЗНАЕ.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 12 фев 2009 15:04

А може би наистина в момент на криза трябва да се свиват бюджетите и да се взимат мерки. Не всеки може да влага милиони на година без възвращаемост! Батков ни е ясен на всички, но дали един отбор със Зизов, Недялков, Генев, Киров и Ко. няма да ни направи щастливи след време? ;)

gun175
Контакти:

Re: Нещо не върви в подготовката на "ЛЕВСКИ" ?

Мнениеот gun175 » 12 фев 2009 15:05

mts13 написа:То и Батков не е за "ЛЕВСКИ" но като няма друг ?

много добре и на място казано!
И двамата не са за ЛЕВСКИ, трябват ни хора живеещи с футбола.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 12 фев 2009 15:11

blue lagoon написа:и вярно се пише с я, а не с е,ама това не е важното в момента! лошото е ,
че не вярваме,че можем да предотвратим падението,което се задава!

В Шопландия "Я" понЕкога се заменя с "Е" :D :D Как да е ;) Аз не съм оптимист за представянето на отбора в идващите евро-мачове,но ще видим! Другото е ясно : просто трябват генерални промени,не само в Левски - а в цялата държава и във футбола в частност,но и ние феновете нищо не правим по въпроса ! Все пак,да не забравяме,че сме в период на финансова криза и най-правилното е,да се налагат млади играчи и да се свие бюджета ! Левски ще го има,това е сигурно,но си трябва нов собственик и качествени кадри,който да мислят в перспектива за развитието на клуба ;) колко ми липсват Мъри и Наско,не е истина !
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 фев 2009 15:45

Реално погледнато Левски при Батков постигна най-големите си евро успехи. Не мисля, че като се махне ще прокопсаме. Може да прави глупости, но е факт, че милее за Левски. Аз съм за Батков, но малко по разумно да я дава и да се вслушва във феновете понякога.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Българския национален отбор не е Левски и Цска!!!

Мнениеот xi4o_93 » 12 фев 2009 16:43

Цесекарите мразат Левскарите и обратното...до кога с тая омраза!!!Разберете не мразете хората от националния дет са левскари или цесекари!!!България не се продава....ТОВА Е СЛАВА!!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

hiksigrek

Re: Българския национален отбор не е Левски и Цска!!!

Мнениеот hiksigrek » 12 фев 2009 16:56

xi4o_93 написа:Цесекарите мразат Левскарите и обратното...до кога с тая омраза!!!Разберете не мразете хората от националния дет са левскари или цесекари!!!България не се продава....ТОВА Е СЛАВА!!!

абе така или иначе мърлю е доказан некадърник!
пък ти ми говори слушам те

Върни се в “Архив”