Сражението на извънземни кораби над Сокоро!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Караджов

Сражението на извънземни кораби над Сокоро!!

Мнениеот Караджов » 02 сеп 2010 20:13

Изображение-(Рисунката е правена от очевидец на извънземния кораб!!!!) Правителството на САЩ, в лицето на командването на ВВС все още отрича информацията за въздушните боеве между космически кораби в ранчото Брейзъл, до въздушната база близо до Розуел. Очевидно е, че случаят в Розуел през 1947 г. не е първият!! На запад от Сокоро
На 31. 05. 1947 нещо пада на 70 мили западно от Socorro, Ню Мексико, САЩ. Падането е предшествано от силен ураган, в смисъл-гръмотевици, но не вали дъжд. На следващата сутрин служителят в Държавното бюро за управление на земите, инженер Барни Барнет, се натъква на странен предмет под формата на диск, врязан в отвесна скала в близост до старата изоставена мина Niggerhead. Почти едновременно с Барни се появяват още няколко души от археологическа експедиция – те търсят следи от древните индианци. Според Барнет, до диска са лежали четири или шест тела на „сивите пришълци“ – членове на екипажа, един от тях е бил жив. Веднага се появява обаче военен джип. Излезлите от него служители поискали свидетелитете незабавно да се махнат и да забравят за всичко, което са видели! В противен случай – пустинята е голяма , а койоти има достатъчно за всички…..

През февруари 1996 г. това място- до скалата около шахтата Niggerhead с явни признаци на удари върху нея – е установено от група изследователи в лицето на пенсионирания полковник В. Стивънс с дъщеря му, експерт по кино и фотографски материали Б. Шели, журналистът Хаземан и минния инженер Тед Ломена. Скалата и повредите по повърхността и са записани, но път до „големия екран“ видеото все още не може да намери. Сега да помислим малко. Веднага възниква въпросът-възражение, който никога не е идвал наум на противниците на извънземната версия на розуелския инцидент.

Защо чужденците, по подразбиране, с по-високи технологии, не могат бързо да намират и да си вземат повредения кораб? Как те са загубили състезанието с американските войници, които имат не толкова съвършена техника?

Това може само да се обясни с две причини. Първо – неустоима сила на природата, и второ – противодействие на някоя трета сила, не по-малко съвършена от тази на „сивите“ извънземни. Нека да ги наричаме условно „белите“. С поглед към развитието на условията от втората, всички противоречия изчезват веднага. 1. Над Socorro и над Roswell свидетелите отбелязват силна буря, „невиждана досега от тях.“ А къде се споменава за дъжд и бури, които винаги придружават гръмотевична буря? Няма ги! Просто нещо страшно трещи в небето. Отбелязваме този факт.

2. Свидетелите, които се оказват в непосредствена близост до падналия извънземен космически кораб в Socorro, пристигналите военни се опитват просто да ги сплашат. Специални операции за дискредитиране на съобщения на очевидци не имало. Но от архивите на близките градове по някаква причина са изчезнали всички вестници за периода от 10 май до 15 юни 1947 година.
3. Никому ненужната мина Нигер изведнъж е обявена за Федерална собственост и около нея вече има охрана- всичк е оградено с бодлива тел, но само сле няколко седмици войниците изчезват. Заедно с оградата.

На 31-ви май в пустинята на Ню Мексико е имало въздушен бой между две съперничещи си групи от извънземни. Един апарат на „сивите“ е свален и е паднал в района на Socorro. Загубилите преимущество сили на „сивите“ не успяват своевременно да проведат спасителна операция и това е позволило на U. S. армия да „приватизира“ апарата.

Информация за това чрез агенти на ФБР веднага отива до Хувър. Когато няколко дни по-късно, „сивите“ се опитват да спасят своите, „белите“ – техните противници, отново ги посрещат с огън („бурята“ над ранчото Брейзела) и есвален втори кораб, който стана собственост на 509 ескадрила на щатските ВВС!! Инфо:по материали на Observer

Потребителски аватар
Караджов

Re: Сражението на извънземни кораби над Сокоро!!

Мнениеот Караджов » 02 сеп 2010 20:19

който не му харесва да си мълчи! а пък на почитателите ми искам да кажа:имам още много и интресни материали :P

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 сеп 2010 20:20

Бижутер, с какви работи си напълнил главата на сина си :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Ultra_LEVSKI_Sofia
Контакти:

Мнениеот Ultra_LEVSKI_Sofia » 02 сеп 2010 20:20

Караджов написа:който не му харесва да си мълчи! а пък на почитателите ми искам да кажа:имам още много и интресни материали :P

това спортен форум ли беше ?!?!?1 :?
Последна промяна от Ultra_LEVSKI_Sofia на 02 сеп 2010 20:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 сеп 2010 20:21

Караджов написа:който не му харесва да си мълчи! а пък на почитателите ми искам да кажа:имам още много и интресни материали :P

Няма ли някой фантастичен форум, в който да ги пействаш тези истории
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 сеп 2010 20:23

Това е форум Свободна зона и е за подобни материали.За мен са небивалици,но има хора,на които им е интересно...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 02 сеп 2010 20:24

свободнта зона си е наша! имам хиляди последователи тук ние си обичаме и футбол и нло :P

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 сеп 2010 20:25

Бижутера с колко регистрации е бе :x :x :x

Офтопик:

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 02 сеп 2010 20:27

Караджов поне снимката ти е излязла добре :) кога се снима ? :) :) :) :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
liverpul11
Контакти:

Мнениеот liverpul11 » 02 сеп 2010 20:29

пускаи още теми ,по добре туи да четем отколкото говежди дрънканици

Върни се в “Архив”