Светът посочи Левски за клубната гордост у нас

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
анто маина

Re: Светът посочи Левски за клубната гордост у нас

Мнениеот анто маина » 02 сеп 2010 18:58

Captain Stottlemeyer написа:
Blue_Girl написа:Честито левскари.
Пак сме преди другите бг отбори.
8-)

Ние винаги сме пред тях колежке. :) И в класацията на Международната федерация по футболна история, и в класацията на УЕФА, и с това, че имаме положителен баланс срещу всички във България, и с това, че никога не сме изпадали, и с това, че общо имаме най-много титли, купи и суперкупи на страната. :) Когато фактите говорят, боговете трябва да мълчат, а прасетата да не грухтят. :lol:

И с най-срамните отпадания.

Legion Blue
Контакти:

Мнениеот Legion Blue » 02 сеп 2010 19:20

Гуу написа:
Blue_Girl написа:Честито левскари.
Пак сме преди другите бг отбори.
8-)

Ние винаги сме пред тях колежке. :) И в класацията на Международната федерация по футболна история, и в класацията на УЕФА, и с това, че имаме положителен баланс срещу всички във България, и с това, че никога не сме изпадали, и с това, че общо имаме най-много титли, купи и суперкупи на страната. :) Когато фактите говорят, боговете трябва да мълчат, а прасетата да не грухтят. :lol:

Браво !
Не никак лошо за отбор, който е бил подтиснат от комунистите, още повече това, че имате положителен баланс срещу галеника на партията е наистина впечатляващо.

Имам чувството, че всички "сини" живеете в някакъв холивудски филм. :lol:

На мен ми се струва,че ти живееш в някакъв турС*ки филм.

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 02 сеп 2010 19:27

Torino FC 1906 написа:
ivan.stefanov написа:
Чакай сега, вие не сте първи, а 116ти, така че не се напичай :) . Освен това разликата между 122рия и 160тия да речем е 10 точки, при условие че за победа в ШЛ се дават 14 точки. Разликата между нас и вас е 20 точки. Сега благодарение на това, че стартирахте Лига Европа един кръг по-рано сте получили +24 (по 12 за победа) срещу ония мизерници. Виж регламента за точките в сайта. Такъв сайт ако искаш и аз мога да направя :)

Ванчо , Ванчо ... четем ти глупостите вече 3 страници , какъв ти е проблема ?
Хората се радват а ти си запънал като магаре на мост и се опитваш да омаловажиш по твоя си комплексарски начин тази класация !
Гледай си червените траверси и не се занимавай с глупости .

Поне съм си написал името и не обиждам никой от анонимен ник. Ако искате някакво признание от мен (не че ви е изтрябвало), постигнете нещо значимо в групите на ЛЕ. Не се надувайте с малоумни класации и победи над Дъндолк, Калмар и АИК. И да, по-силни са от ТНС, но да ви разкрия една тайна - не са еврогранд, както ги нарече бай ви Ганя. Нещо значимо е 1/4 финал в ЛЕ. Даже 1/8 е значимо. Когато бяхте там не съм омаловажавал нищо. Наравно с вас съм псувал съдията заради секирите, които ви точеше. А сега... и сега съм много горд с вас! Уникално постижение! Невероятни сте! Просто нищо чудно и Барса да си тръгне с петица от тук... :) :) :)
Заради фенове като тебе и тоя Дани Младенов, а също и малоумни журналисти, Батков и други тъпаци ми е много трудно да пожелавам успех на Левски в Европа. Винаги трябва да си мисля, че имам приятели и други нормални фенове, които ще се зарадват, пък и футболистите и треньора също заслужават победи, когато работят здраво.
Така че спрете с мученето колко сте велики, а на останалите успех в ЛЕ.

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 02 сеп 2010 19:31

Legion Blue написа:
Гуу написа:

Браво !
Не никак лошо за отбор, който е бил подтиснат от комунистите, още повече това, че имате положителен баланс срещу галеника на партията е наистина впечатляващо.

Имам чувството, че всички "сини" живеете в някакъв холивудски филм. :lol:

На мен ми се струва,че ти живееш в някакъв турС*ки филм.

Да, защото в момента сме във форума на Левски и сме заобиколени от вас, за това сме в турски филм.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 02 сеп 2010 19:35

Не искам да се заяждам със никого. Но по всички класации сме номер едно, имаме положителна статистика със всички отбори от А група, при мачовете със ЦСКА имаме повече победи от тях. Не виджам защо въобще трябва да има спор между феновете кой е по-добър... Приемете го.
Изображение

Aquaaa
Контакти:

Мнениеот Aquaaa » 02 сеп 2010 19:45

Legion Blue написа:
TheClub написа:Браво, Браво на ЛЕВСКИ!!! Биха топ отборите в швеция и си ... мамата! БРАВО! Поклон пред най-великите в БГ!

Е поне са професионалисти за разлика от едни други с които играхте вие.

Е миналата година до колкото помня викахте, че това няма значение, след като и вие се класирахте Евротурнирите с мач срещу някви непрофесионалисти, даже на головете имаше и сваляне на фланелки :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ей колко ви е малко мо... паметта исках да кажа :lol:

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 02 сеп 2010 19:56

maximalniq написа:Не искам да се заяждам със никого. Но по всички класации сме номер едно, имаме положителна статистика със всички отбори от А група, при мачовете със ЦСКА имаме повече победи от тях. Не виджам защо въобще трябва да има спор между феновете кой е по-добър... Приемете го.

Ето ти класация за всички времена и повод за размисъл: http://www.clubworldrankings.com/uefa.htm

Legion Blue
Контакти:

Мнениеот Legion Blue » 02 сеп 2010 19:56

Aquaaa написа:
Legion Blue написа:
TheClub написа:Браво, Браво на ЛЕВСКИ!!! Биха топ отборите в швеция и си ... мамата! БРАВО! Поклон пред най-великите в БГ!

Е миналата година до колкото помня викахте, че това няма значение, след като и вие се класирахте Евротурнирите с мач срещу някви непрофесионалисти, даже на головете имаше и сваляне на фланелки :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ей колко ви е малко мо... паметта исках да кажа :lol:

Я ми кажи точно за кой става на въпрос ???

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 сеп 2010 19:56

Aquaaa написа:
Legion Blue написа:

А ти сега се регистрира за да пуснеш този 1ви тъпизъм ли? Излишен си просто
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
LEVSKI.SOFIA
Контакти:

Мнениеот LEVSKI.SOFIA » 02 сеп 2010 20:47

http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f737 ... 6f28f53512 - Ето най-обновеното!
Само Левски - От люлка, до гроб!

Върни се в “Левски”