Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Живко Миланов = Дупката

Мнениеот Old_death » 12 фев 2009 12:02

Може би защото на някои от този калибър им е даден шанс в младежкия национален и резултатите са известни... Иначе можем дълго да си говорим за Виданов и Балтанов, примерно, само че те все още с нищо не са показали, че стават. Трябва да се наложат в отборите си първо. От всички, които споменахме, може би само Минев ще е титуляр в клубния си отбор и може евентуално да бъде викнат за мача с Ейре. А за Венков, Занев и Миланов - да кажем, че трябва да бъдат замразени.

Точно заради това,че не се даде шанс на някои от тия младежи да трупат опит в националния бях против викането на попрезрели играчи в отбора,от които само Топчо показа някакво ниво.Нали трябва да се гледа и за бъдещето след тия квалификации!И тогава ли ще се разчита на 32-35 годишни футболисти?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Re: Изказването на Вуцов

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 12 фев 2009 12:08

Единственото по темата, което сподели селекционерът бе: "Аз още преди време казах, че на Иван Вуцов му е време да се пенсионира."
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 фев 2009 12:16

Точно заради това,че не се даде шанс на някои от тия младежи да трупат опит в националния бях против викането на попрезрели играчи в отбора,от които само Топчо показа някакво ниво.Нали трябва да се гледа и за бъдещето след тия квалификации!И тогава ли ще се разчита на 32-35 годишни футболисти?

Напълно съм сагласен,че трябва да се даде шанс на младите играчи в национала,не на всеки пост но бековете сегашните явно не стават,а и до Стилян и Благо може да се обиграва някой млад играч.Проблема е обаче,че много от младите ни играчи седя резерви на някакви бездарни чужденци,които при всички положения не са по добри от тях,но струват повече пари и изкуствено се налагат като титуляри.
Отбора на Левски вече прецака няколко млади таланта заради разни африканци и бразилци,дава се шанс само на бездарнка Миланов дето за нищо нестава.Сега взехте и най добрия играч на ЛокоПд ако и него го преебете и му спрете развитието просто наистина си заслужавате отпадането от отборчета като Бате и Темпере

XARHTNA
Контакти:

Re: Какво става в Левски

Мнениеот XARHTNA » 12 фев 2009 12:22

Направо сме си зле! Особено ме притеснява факта, че ако продадем Зе и Жо(недай си боже) вече ще останат най-много двама трима, за които владеенето на топката не е упражнение с повишена трудност! Примерно като гледам как Лъчо Балтанов спира топката ми става лошо. Той я спира и тя отива на 3 метра от него. Бразилците може да не са кой знае какво, но поне откъм техническата част си стават! А то кво стана?! Единия си замина, а другите двама са на път! Въобще...трагедия! Иначе кокала к'во да направи?! Няма пари за селекция, а са на път да му продадат най-добрите играчи! И после целта била Шампионската лига! Абе вие луди ли сте?! И да станем шампиони, хубаво ще сме поставени в жребия. И к'во?! Пак ще ни отупат некви туристи и ще се правят драми и трагедии! Най-тъпото нещо е, че след всеки евросезон говориме за кризата във футбола ни колко сме зле и т.н. след това цяла година не се прави нищо по въпроса и като дойде новия евросезон пак се изненадваме, че видиш ли колко сме били зле! Ми зле сме бе! За да не сме зле трябва някой да работи! Всички се бият в гърдите, а после като опре ножа до кокала изведнъж никой не е виновен и не поема отговорност! БФС СМЕШНИЦИ СТЕ!

mts13
Контакти:

Мнениеот mts13 » 12 фев 2009 12:24

Когато беше треньор на "ХАЙДУК"Сплит ,се носеше следното югославско изказване:"Сплит е пристанищен град,идват всякакви мошенници,но по-голям от Вуцов не се е появявал".Поредните му простотии.

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 12 фев 2009 12:25

Към Old_death
Не виждам никакво противоречие! Винаги съм твър-
дял, че Миланов играе с голямо желание, но във фут-
бола се изискват и много други качества, които той
за съжаление не притежава! Във форума на Левски
съм писал нееднократно, че този състезател няма
място в крайната защита на отбора, защото той иг-
рае авантюристично и често предизвиква ненужни
нарушения. Предлагал съм идеята, да бъде ползван
като офанзивен халф, защото има достатъчно ана-
логии с Ренато Гатузо.Това не е само мое мнение, а
и на менаджерите от Италия, които го следят.
Що се касае за Илиян Стоянов, в поста си отбеляз-
вам, че в играта му имаше мудност и неориентира-
ност. Но предвид провала на играещите на този
пост в нац.отбор, Стоилов беше длъжен да експ- ериментира и установи моментното състояние и
на други алтернативи.
За съжаление в настоящия момент за поста на
централния защитник, България не разполага с
качествен материал, а той е най-важен за
защитата на отбора. Има млади и переспективни
защитници, но при тях липсва опит, а при престоя-
щите квалификации, това е много рисковано.
Не знам какво е състоянието на Тунчев, но той заед-
но с някои по-млад или евентуално с Топузаков, би
закърпил положението. На последния се осланям,
защото е доказан биткаджия и мъжкар.
За съжаление В.Илиев и Котев са далеч от пред-
ставата ми за еталони в това отношение!

mts13
Контакти:

Нещо не върви в подготовката на "ЛЕВСКИ" ?

Мнениеот mts13 » 12 фев 2009 12:52

Кокала като , че ли съвем се оплете. Бистрон - опорен халф , Минев - централен защитник при наличието на Генев,Бензукан.Уж вече да избистря състава , а той все повече го обърква

lubeste
Контакти:

Re: Нещо не върви в подготовката на "ЛЕВСКИ" ?

Мнениеот lubeste » 12 фев 2009 13:12

така е по добре като не бият всеки мач ....за да не стане като началото на сезона:страхотна подготовка и много лош старт на сезона.по добре по скромна подготовка за да не се вземат за много голям отбор и после пак да се оакат

mts13
Контакти:

Re: Нещо не върви в подготовката на "ЛЕВСКИ" ?

Мнениеот mts13 » 12 фев 2009 13:24

Притеснява ме факта,че Кокала прави някакви изначално безуспешни опити.Бистрон е изключително бавен и муден и въобще е немислимо да го правят халф.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 фев 2009 13:27

Зависта е лошо нещо :!: Вуцата да не се излага и ако спре да се изказва, ще направи много добре :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Архив”