Вземам реч от последния пост! Едва ли може да се
намери по-слаб коментатор на мача. Пълен футболен
лайк, неприятна дикция, далеч от елементарните
изисквания за визия пред камера и микрофон. Ана-
логично беше и положението в коментарната рубри-
ка на канал 3. И там трима "специалисти" се над-
преварваха да ръсят глупости, като върхът бе
и дежурното изказване на "капацитета" Ивайло
Дражев.
Считам за уместно, да отправя един елемента-
рен въпрос към водещите коментатори - Кога и
къде са играли футбол и в какъв период? Защото
едно е да коментираш футбол, когато си бил акти-
вен състезател, а друго е когато си играл тенис
или си се спускал със ски. И ако знаеш и можеш
форхенд или бекхенд, това не ти дава основание
да си компетентен за зоновата защита или персо-
налното покритие, да се правиш на капаци-
тет за схеми, тактически и техннически построй-
ки!
Доколкото за мача, мога да кажа, че той показа
един съвсем друг стил за игра, сравняван с
предишните срещи. Залагаше се на много движе-
ние, пресоване на противника още в неговото по-
ле и на задържане на топката и продължително разиграване. За чест на играчите и на треньора
дадените наставления, до голяма степен бяха
изпълнени! Оригинално решение беше и връщане-
то на Бербатов в по-задна позиция и използването
на Евелин Попов като острие. Трябва да се отбе-
лежи, че всички състезатели се раздадоха, не че
бяха перфектни и ефективни, но се стараеха.
Това е най-положителната черта на настоящата
изява.
Ако трябва да се отличат някои футболисти, то
ще започна със Стилян Петров и Станислав Анге-
лов, които се раздадоха изцяло и имаха най-голям
коефициент на полезно действие. Телкийски и
Благо се стараеха, но редуваха добри и лоши оти-
гравания. Евелин и Станислав Манолев бяха на
добро ниво и значително изпълниха задачите си.
Що се касае до Бебатов, това беше един от до-
брите му мачове. Не беше блестяш, грешеше поня-
кога, но в сравнение на последните му мачове игра
много по-мъжки и всеотдайно.
Централните защитници ми изглеждаха малко на-
тежали и изгубили синхрона си. Много старание, но
явно не се чустваха конфортно. Действията им бя-
ха и малко припряни и стихийни.
Що се касае до Живко Миланов го определям като
много желание, но с малко мисъл. Левият бек не е
ефективното му място.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Живко Миланов = Дупката
Вземам реч от последния пост! Едва ли може да се
намери по-слаб коментатор на мача. Пълен футболен
лайк, неприятна дикция, далеч от елементарните
изисквания за визия пред камера и микрофон. Ана-
логично беше и положението в коментарната рубри-
ка на канал 3. И там трима "специалисти" се над-
преварваха да ръсят глупости, като върхът бе
и дежурното изказване на "капацитета" Ивайло
Дражев.
Считам за уместно, да отправя един елемента-
рен въпрос към водещите коментатори - Кога и
къде са играли футбол и в какъв период? Защото
едно е да коментираш футбол, когато си бил акти-
вен състезател, а друго е когато си играл тенис
или си се спускал със ски. И ако знаеш и можеш
форхенд или бекхенд, това не ти дава основание
да си компетентен за зоновата защита или персо-
налното покритие, да се правиш на капаци-
тет за схеми, тактически и техннически построй-
ки!
Доколкото за мача, мога да кажа, че той показа
един съвсем друг стил за игра, сравняван с
предишните срещи. Залагаше се на много движе-
ние, пресоване на противника още в неговото по-
ле и на задържане на топката и продължително разиграване. За чест на играчите и на треньора
дадените наставления, до голяма степен бяха
изпълнени! Оригинално решение беше и връщане-
то на Бербатов в по-задна позиция и използването
на Евелин Попов като острие. Трябва да се отбе-
лежи, че всички състезатели се раздадоха, не че
бяха перфектни и ефективни, но се стараеха.
Това е най-положителната черта на настоящата
изява.
Ако трябва да се отличат някои футболисти, то
ще започна със Стилян Петров и Станислав Анге-
лов, които се раздадоха изцяло и имаха най-голям
коефициент на полезно действие. Телкийски и
Благо се стараеха, но редуваха добри и лоши оти-
гравания. Евелин и Станислав Манолев бяха на
добро ниво и значително изпълниха задачите си.
Що се касае до Бебатов, това беше един от до-
брите му мачове. Не беше блестяш, грешеше поня-
кога, но в сравнение на последните му мачове игра
много по-мъжки и всеотдайно.
Централните защитници ми изглеждаха малко на-
тежали и изгубили синхрона си. Много старание, но
явно не се чустваха конфортно. Действията им бя-
ха и малко припряни и стихийни.
Що се касае до Живко Миланов го определям като
много желание, но с малко мисъл. Левият бек не е
ефективното му място.
Съгласен съм с мнението ти но само на 80%
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Живко се справи добре като се има в предвид, че Благо го подпомагаше от време на време, а Велизар сякаш не беше чувал за игра в защита!
Аре поредни защитник на бездарника Миланов в действие,аре манете си сините очилца вече,тоя за нищо нестава пуками на черупката,че играел с желание и бил на непревичен пост.Като ни набутат 3-4 гола през неговата зона да не ги отменят после щото играел с желание?
Айде тогава да ми кажете как виждате позициите десен и ляв бек. Щото Живко го викат поради липса на "материал", дето вика ББ..... 
Айде тогава да ми кажете как виждате позициите десен и ляв бек. Щото Живко го викат поради липса на "материал", дето вика ББ.....
Според мен трябваше да се даде шанс и да се пробват Минев и Милиев.Тодоров категорично не става за националния.И на него,както и на Коловати времето им е минало.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Айде тогава да ми кажете как виждате позициите десен и ляв бек. Щото Живко го викат поради липса на "материал", дето вика ББ.....
Според мен трябваше да се даде шанс и да се пробват Минев и Милиев.Тодоров категорично не става за националния.И на него,както и на Коловати времето им е минало.
Надявам се имаш предвид Минев от ЦСКА.
Надявам се имаш предвид Минев от ЦСКА.Добре, ама той има само няколко контроли с новия си отбор, а повиквателните са писани преди месец, че и повече. Милиев е централен защитник и също току-що идва в Левски от Локо Пд. Не съм ги гледал и двамата в новите им отбори, а ти?
Точно Минев от ЦСКА и Милиев от Левски визирах.Двамата се спрягат като най-добрите млади защитници.Защо не им се даде шанс?Нали все пак говорехме за контрола,а не за официален мач.Видя се че най-добрите години на Коловати са минали.Топчо може да даде още на отбора,но само до края на квалификациите.А след това какво следва?Самия факт,че се говори за липса на материал освен Миланов,говори много зле за нашия футбол или за манталитета ни.
Old_death написа:Надявам се имаш предвид Минев от ЦСКА.Добре, ама той има само няколко контроли с новия си отбор, а повиквателните са писани преди месец, че и повече. Милиев е централен защитник и също току-що идва в Левски от Локо Пд. Не съм ги гледал и двамата в новите им отбори, а ти?
Точно Минев от ЦСКА и Милиев от Левски визирах.Двамата се спрягат като най-добрите млади защитници.Защо не им се даде шанс?Нали все пак говорехме за контрола,а не за официален мач.Видя се че най-добрите години на Коловати са минали.Топчо може да даде още на отбора,но само до края на квалификациите.А след това какво следва?Самия факт,че се говори за липса на материал освен Миланов,говори много зле за нашия футбол или за манталитета ни.
Може би защото на някои от този калибър им е даден шанс в младежкия национален и резултатите са известни... Иначе можем дълго да си говорим за Виданов и Балтанов, примерно, само че те все още с нищо не са показали, че стават. Трябва да се наложат в отборите си първо. От всички, които споменахме, може би само Минев ще е титуляр в клубния си отбор и може евентуално да бъде викнат за мача с Ейре. А за Венков, Занев и Миланов - да кажем, че трябва да бъдат замразени.
Изказването на Вуцов
"Това са пълни глупости, Стоилов надскача боя си и говори глупости. Програмата е отлична и треньорите не могат да се оплакват от нея. Красимир Балъков трябваше да бъде избран за национален селекционер. Над него има далеч по-малко напрежение, защото води Черноморец, а не Литекс. Освен това е далеч по-сериозно име. Дори мисля, че той рано или късно ще се намеси в назначаването на селекционера", заяву Иван Вуцов.
"70 на сто от успехите на Левски са на Сираков, а останалата малка част са на Стоилов. Затова и с Наско поддържам връзки, чуваме се, докато Стоилов ми е прекалено чужд, няма за какво да си говорим", допълни Вуцов.
Тея още не могат да преживеят,че не заобичахме Овчата глава и сега бълват само глупости,но как да заобичаш един ненормалник който само говори глупости.
"70 на сто от успехите на Левски са на Сираков, а останалата малка част са на Стоилов. Затова и с Наско поддържам връзки, чуваме се, докато Стоилов ми е прекалено чужд, няма за какво да си говорим", допълни Вуцов.
Тея още не могат да преживеят,че не заобичахме Овчата глава и сега бълват само глупости,но как да заобичаш един ненормалник който само говори глупости.