Открито писмо до Уейн Рууни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Открито писмо до Уейн Рууни
Дано писмото да стигне до Уейн, иначе евала на Пацо

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

zaqwsxd написа:Бербатов не струва дори и 10 милиона евро , пък камо ли 30 ! Аз съм Сър Алекс ето кой съм аз ! Какво ти пука кой съм аз. Имам си правото да искам каквото и да е. Мога да пожелая Бербо да отиде и да скочи от някой мост. А като българин смятам , че мога да имам претенции към Барби , защото трябваше да направи всичко възможно да помогне на България , а не да си тръгва от задния вход! Awesome при ерата Бербатов целия отбор играеше за него и го захранваше с топки ! Как няма да има 30000000 голя срещу футболните джуджета !
дребен човек си ти да знаеш... нито си Сър, нито си Алекс, а си нещо средно между плазмодиий и едноклетъчно

ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
- irriducibile1936
- Контакти:
Доста плосък хумор.. не разбирам защо постоянно се заяждате с Бербатката
NON MOLLARE MAI !
-
irriducibile1936 написа:Доста плосък хумор.. не разбирам защо постоянно се заяждате с Бербатката
Хумор ли?Чиста проба ЗЛОБА!24 каратова.Радва ме в случая единствено факта,че т.н.журналист с тази статия изживява своя звезден миг.След това ще потъне в пълна забрава.За разлика от човека в когото се отърка със скверните си слова.
Скъпа Пламена, следващият път, когато искаш да кажеш нещо на Бербатов се изправи пред него като мъж и му го кажи в очите!
Очаквам да прочета следващото ти писмо до Мъри "патриота"!
Подкрепям Бербо напълно, защото и аз не бих играл в един отбор със синчето и зетя и още една дузина псевдо футболисти, за кеф и кяр на двама хасковци селяци!
Очаквам да прочета следващото ти писмо до Мъри "патриота"!
Подкрепям Бербо напълно, защото и аз не бих играл в един отбор със синчето и зетя и още една дузина псевдо футболисти, за кеф и кяр на двама хасковци селяци!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- irriducibile1936
- Контакти:
А също така бих вметнал и нещо, което доста описва повечето и феновете на "столичните грандове", и което има значение и по този въпрос. (Не искам да обиждам никой отбор) Казвате ,че Бербатов бил предател.. ами вие когато любимият ви отбор бие и на на високо ниво ходите на мачове, викате, окуражавате, а когато отбора е в лошо серия или в труден период почвате да хулите наред всеки и всичко що ви попадне в погледа. Това ли ви е подкрепата ? Ако толкова искате, седете си доман, гледайте си безценното английско първенство и това е. Не се изказвайте за нещо ,за което малко сте гледали, слушали или чели. Бербатов е най-големия ни футболист след Стоичков и Балъков! Нима не заслужаваше малко подкрепа в трудните за него времена ?
NON MOLLARE MAI !
ДО СМЕШНОТО, ЗЛОБНО И ПРИСТРАСТНО ЖУРНАЛИСТЧЕ:
Слаб 2! Седни си!
Слаб 2! Седни си!

Даниел Младенов написа:Добре го каза на нашата манекенка бербатова, да вземе да се огледа защото ще изиграе още 2-3 лесни мача, ще дойде я ливърпул, я челси мърдата ще се размотава по терена като шиле из люцерна и пак ще го заковат на скамейката. И тогава ако дойде да се моли за място в национала да си връща формата, да не го приемаме
И ти "разбираш" от футбол! Браво! Но като гледам шилетата и люцерната ти са силна страна, Моля те прави това което правиш най-добре. Не се занимавай с някой чиито мачове се гледат от милиони..
agent_008 написа:zaqwsxd написа:Бербатов не струва дори и 10 милиона евро , пък камо ли 30 ! Аз съм Сър Алекс ето кой съм аз ! Какво ти пука кой съм аз. Имам си правото да искам каквото и да е. Мога да пожелая Бербо да отиде и да скочи от някой мост. А като българин смятам , че мога да имам претенции към Барби , защото трябваше да направи всичко възможно да помогне на България , а не да си тръгва от задния вход! Awesome при ерата Бербатов целия отбор играеше за него и го захранваше с топки ! Как няма да има 30000000 голя срещу футболните джуджета !
дребен човек си ти да знаеш... нито си Сър, нито си Алекс, а си нещо средно между плазмодиий и едноклетъчно
Дребен дребен колко да съм дребен - 195! Дребен съм... Виж дребнАВ може и да съм ! Ама съпостави 2 трансфера : този на Анелка от Болтън в Челси , и този на Бербатов от Тотъм в Манчестър ! Време е да погледнеш реалността !
Трансфера на Анелка 2008 година : Анелка 28 годишен , играл в Реал , Пуул , Арсенал - цена 10 милиона паунда , неизменен титуляр в Челси за 2 години е вкарал 42 гола!
Трансфера на Бербатов 2008: Бербатов 27 годишен , играл в ЦСКА , Байер и Тотнъм ,цена 30.75 милиона паунда, статут на титуляр-резерва, за 2 години е вкварал 26 гола !
irriducibile1936 написа:А също така бих вметнал и нещо, което доста описва повечето и феновете на "столичните грандове", и което има значение и по този въпрос. (Не искам да обиждам никой отбор) Казвате ,че Бербатов бил предател.. ами вие когато любимият ви отбор бие и на на високо ниво ходите на мачове, викате, окуражавате, а когато отбора е в лошо серия или в труден период почвате да хулите наред всеки и всичко що ви попадне в погледа. Това ли ви е подкрепата ? Ако толкова искате, седете си доман, гледайте си безценното английско първенство и това е. Не се изказвайте за нещо ,за което малко сте гледали, слушали или чели. Бербатов е най-големия ни футболист след Стоичков и Балъков! Нима не заслужаваше малко подкрепа в трудните за него времена ?
Браво! Умни думи и съм напълно съгласен с теб