Оправданията със съдиите, или как всички пищят.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
суперстар
Контакти:

Re: Оправданията със съдиите, или как всички пищят.

Мнениеот суперстар » 31 авг 2010 17:30

Много просто.Докато има такива циреи като Сашо Диков,които във всяка една ситуация търсят скандала.Малко или много мозъкът на всеки един от нас е промит.

Потребителски аватар
суперстар
Контакти:

Мнениеот суперстар » 31 авг 2010 17:42

А системата действа и в Американския футбол.На световното най-нахално Дон Блатероне забрани показването на спорните моменти на таблата.Това обезсмисля флага дето пише на него ФИФА ФЕЪРПЛЕЙ.Мисля че Блатер успя да превърне ФИФА в едно голямо блато

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 31 авг 2010 19:33

Аз,пък,слушах интервютата след мача и чест прави на треньора на Видима,че изобщо не се опита да се оправдае с дузпата!Както,междувпрочем и Заков!Така,че...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

klshff
Контакти:

Мнениеот klshff » 31 авг 2010 22:37

stg333 написа:HardWork , не се сърди но мисля че трябва да видиш пак ситуацията

Не се занимавай с него... По мнението му, си мисля, че това да ти дадат червен картон си е жива конспирация срещу отбора им... То и ние сме така де, но те са ЦСКА и на тях картон не можеш да дадеш...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 01 сеп 2010 10:12

deepblue1963 написа:Аз,пък,слушах интервютата след мача и чест прави на треньора на Видима,че изобщо не се опита да се оправдае с дузпата!Както,междувпрочем и Заков!Така,че...

И мен това ми направи впечатление. Хората си коментираха слабата игра, за което им свалям шапка.
Иначе съдиите могат да дадат насока на мач и не трябва да се мълчи. Няма такива неща като манталитети шманталитети. Стига гледахте избирателно. Сър Алекс например редовно си сиктердосва съдиите! Когато грешат трябва да се казва на всеослушание и да се наказват!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 01 сеп 2010 11:20

Оправдания съм съгласен да има, когато отборите играят, борят се и съдията ги резне брутално. Тогава наистина го разбирам това даден играч да е ядосан, да се изкаже за съдията и т.н. Повечето наши отбори обаче, цял мач го играят на ритане, блъскане, бавене на игра, ниско темпо(все едно са на каданс) и когато съдията сгреши едно или две положения се оправдават с него. Наистина не ги знам съдийте как издържат тия малки лигльовци, до вчера копали лозето и вече с парите, татуировките, колите и курвите?! Затова има ли псуване към съдия - жълт картон, продължава да псува - червен. Удар без топка - червен. Повечето нормални съдии ги е страх да ги отсъдят и това им е грешката. Започнат ли да го правят, повечето малки селянчета ще спрат да се оплакват, ако не заради самия съдия, заради глобите, които ще им се налагат от клубовете и това, че няма да играят следващ мач и т.н. Много харесвах играта на Делев, въпреки че е от ЦСКА, но това докато не се наду и единственото, което започна да прави е да вика по съдийте и при всяко леко побутване да пада. Най-големият смешник от всичките в момента е той. То не са жестове, мимики, коленичене, клатене на глава, ехидни усмивки - смешник! От Левски Веско Минев в много мачове е за гонене, дават му картон и той продължава да говори - еми ВЪНКА бе!!!

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Мнениеот Даниел Младенов » 02 сеп 2010 13:05

Всички в България пищят от садиите зашото така е по лесно, виниаги има с кой да се оправдаят,
е Европа хората са трезво мислещи и признават когато са надиграни, това в бг кога ще стане?

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 02 сеп 2010 16:48

Какви са фактите за тази година :
В Европа 6мача = 0 дузпи
В БГ 4мача = 3 дузпи - смешни .
И това е само върха на айсберга .
Лефски винаги са били съдийски отбор , новото е че обезглавените вече нямат право и да се оплакват .
Щото било български манталитет .8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 сеп 2010 16:54

Хан Крум написа:Какви са фактите за тази година :
В Европа 6мача = 0 дузпи
В БГ 4мача = 3 дузпи - смешни .
И това е само върха на айсберга .
Лефски винаги са били съдийски отбор , новото е че обезглавените вече нямат право и да се оплакват .
Щото било български манталитет .8-)

И в тези шест мача в Европа,какви са резултатите на Левски,ако можеш да ме "осветлиш"?Сигурно,без дузпите са ни спукали от бой.Разбий ме със съкрушителната си логика,О,мислителю!Размажи ме!Раздроби ме!
Ако съдиите толкова мно-о-о-го помагаха на Левски с дузпи,защо не свириха такава срещу ЦСКА,а изгониха Гаджев(идеална възможност за "съдийско рамо",кво ши кайш)?

Върни се в “Левски”