Кого защитават левскарите ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Кого защитават левскарите ?

Мнениеот Гуу » 31 авг 2010 21:50

Captain Stottlemeyer написа:Извън темата: А бе Гуу, ти с ръка на сърцето и заклевайки се в децата си (ако имаш такива) можеш ли да кажеш, че вашето Дуче и т.н. бизнесмени от Перник, дето са ви собственици в момента, са читави?! Ако си честен мъж отговори в рамките на 24 часа, ако не - просто се скрий от форума на "Гонг"! :)

Никога не съм казвал, че са читави, всъщност не съм убеден дали има истински читави собственици в България. Пускането на тази тема няма за цел да показвам какви злодеи са левскарите и как защитават престъпници. Дали тези персонажи тук са виновни или не - нямам представа, та аз дори не ги познавам, за първи път чух за тях като прочетох статията. Виждам, че и ivaka не е успял да схване смисъла на темата...

Не случайно пейстнах вече два пъти, в два моя поста изречението - "Според родната полиция Ицо и Любо са „замесени в столичния наркотрафик и уж командвали „синята” агитка от “София-Запад”.
Идеята ми беше - дали мислите, че е възможно подобни хора от ъндърграунда да могат да въздействат на публиката на Левски. Само по себе си факта, че има хора, които ги защитават, вдигащи плакати "за справедливост" (искането за справедливост и обясняването "как те са едни от тях завинаги" си е подкрепа отвсякаде).

Според полицията хора замесени със столичния наркотрафик командват агитката на “София-Запад”, тоест изпозвайки любовта и влиянието, което Левски има над тези хора, те се опитват да изолзват тази любов като щит. Въпросните хора, които искат сега спреведливост, ако бъдат осъдени обвиняемите, ще преминат и към по-сериозни протестни действия, за да защитават техните дружки.

Нали разбирате, че подобни неща са абсурдни и недопустими, затова пуснах темата, за да чуя какво мислите по тези въпроси - дали подкрепяте протеста ? Има ли влияние ъндърграунда сред агитката на “София-Запад” ? Ако не, мислите ли, че е възможно да има такова влияние ? Използва ли се футболното фенство за прокарване на някакви користни цели и т.н и т.н. ?
Последна промяна от Гуу на 31 авг 2010 22:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 31 авг 2010 21:53

Доста тъпа тема като се има предвид и "престъпници" (по думите на ЦЦ) като Николай Цонев, Дамбовци, Тотаджии и куп други които само осъдиха България в Стразбург!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

klshff
Контакти:

Мнениеот klshff » 31 авг 2010 22:27

Гуу написа:Изображение

На полувремето на мача Видима-Раковски-Левски (1:2) част от “синята” агитка издигна транспарант със следния текст: „ИЦО И ЛЮБО – ВИНАГИ ЕДНИ ОТ НАС”. През декември месец миналата година надписът имаше малко по-различно съдържание: „СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ИЦО И ЛЮБО”.

Според родната полиция Ицо и Любо са „замесени в столичния наркотрафик и уж командвали „синята” агитка от “София-Запад”.

Цялата статия тук : http://www.blitz.bg/sport/article/69618

Интересно ми е да чуя мнението на левскарите във форума, подкрепят ли действията и протеста на тези левскари ? :roll:

За левскарите какво защитават не знам, това е кауза на София- Запад. Лично аз бих защитавал и коментирал неща по въпроси за играта ни. Това е нещо, далече от футбола и темата ти ми се струва леко заядлива, изкарвайки ни на рецидивисти, без да се обиждаш!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 01 сеп 2010 00:11

Винаги съм свързвал потребителя Гуу с това че е изпуслнал буквата "р" и буквата "х" от неговия ник но сега съм зад него.Разбирам му смисъла на въпроса и темата и няма лошо за това да се разбере на тия транспаранти за кой става въпрос.Защото един път като гледах един мач във един еврофутбол в Пловдив един от гледащите пита дали не ставало въпрос за Ицо Стоичков и Любо Пенев. :mrgreen: ....Та интересна тема.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 01 сеп 2010 00:54

Да разпространяваш наркотици, това означава бавно и мъчително да убиваш и то предимно млади хора. Най-лошото е, че го правят с користна цел. Не мога да разбера как може да ядеш пиеш и живееш с парите на човека, когото бавно, но сигурно убиваш. Такива хора нямат място сред нас. Те са по-лоши от самите наркомани. Милост и прошка за тях не трябва да има.Да подкрепяш такива те прави съучастник независимо дали го разбираш или не. Борбата срещу наркотиците трябва да бъде приоритет на всеки нормален гражданин. Цветът на всяка нация са младите хора. България се нуждае от живота на всеки млад човек. Благословението и силата на един народ са децата. Те трябва да живеят.

Потребителски аватар
vankooo
Контакти:

Мнениеот vankooo » 02 сеп 2010 12:06

Gonzo0009 написа:Нито знам какви са нито мисля,че са невинни , но не ми влиза в работата...Мога да кажа само едно - Куршум за всички които продават наркотици!!!

Не куршум,а ел стол :) :) :) :) :) :)

Върни се в “Левски”