acmilan написа:aloha^guy написа:Моля,гласувайте !
така като гледам сигурно си дал гласа си в анкетата ?
Аз гласувах
Мерси
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
acmilan написа:aloha^guy написа:Моля,гласувайте !
така като гледам сигурно си дал гласа си в анкетата ?
Аз гласувах

Понеже се изписа много за Мъри тук от някои червени фесове реших и аз да кажа нещо... Когато Марков, Тройчо, Стоичков - кюрда, Пенев алкохолика бяха тренъори на националния отбор ние левскарите си мълчахме въпреки пияниците, които бяха там и всичко това в името на БЪЛГАРИЯ, а сега какво стана!? Още дори не сме изиграли и 1 мач и почнаха да се говорят, че тоя гледал интереси на Левски, Литекс и т.н... NO COMMENT...
samobotev написа:Понеже се изписа много за Мъри тук от някои червени фесове реших и аз да кажа нещо... Когато Марков, Тройчо, Стоичков - кюрда, Пенев алкохолика бяха тренъори на националния отбор ние левскарите си мълчахме въпреки пияниците, които бяха там и всичко това в името на БЪЛГАРИЯ, а сега какво стана!? Още дори не сме изиграли и 1 мач и почнаха да се говорят, че тоя гледал интереси на Левски, Литекс и т.н... NO COMMENT...
Абе смешко с алкохолика Пенев станахме 4-ти в света така,че вземи си коментара и си го сложи знаеш каде
sedem_!_dva написа:Къде е БАТЕ беНещо го нема по форума
![]()
Липсват ми остроумните му коментари

Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта