Пирин, Сливен и Миньор натискат БФС да изхвърли ЦСКА от елит

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kempesmario
Контакти:

Re: Пирин, Сливен и Миньор натискат БФС да изхвърли ЦСКА от елит

Мнениеот kempesmario » 01 сеп 2010 22:36

Абе вие все се дразните бе , безсрамници такива :mrgreen: Пише ви човека , че дължите пари за цял отбор футболисти , не ги плащате , а продължавате да съществувате безнаказано. Какво се пулите и се дразните. Истина е . Закони има у ама не се спазват и не се отнасят за всички. Аман от вас , нахали долни :mrgreen:

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 01 сеп 2010 22:44

kempesmario написа: Пише ви човека , че дължите пари за цял отбор футболисти , не ги плащате , а продължавате да съществувате безнаказано.

От посочените не е вярно за повечето, за Сливен и за Пирин.На Лечков плащат, на Пирин е платено.
Какво е положението за Платини и за Трифонов не се знае реално.
Това са фактите.
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 01 сеп 2010 23:02

В една друга тема бях обяснил нещо за пищенето срещу ЦСКА. Отвсякъде, по всевъзможни поводи, за щяло и за нещяло.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2010 23:07

david_villa написа:В една друга тема бях обяснил нещо за пищенето срещу ЦСКА. Отвсякъде, по всевъзможни поводи, за щяло и за нещяло.

"Отвсякъде, по всевъзможни поводи, за щяло и за нещяло."
Я обясни за щялото...

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 01 сеп 2010 23:12

blue avalanche написа:Я обясни за щялото...

Че те имат задължения имат, но че повечето неща дето се драскат от хора като пеперудката Ефи са неточни.
Ефи е доказано слабоумен.
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 02 сеп 2010 07:49

Май тия граници важат само за феновете на ЦСКА в тоя форум май? Когато се спре с тия провокации към любимия ми отбор по цял ден, когато спрат и обидите към отбора ми, аз също ще престана, то всичко си има и граници, ама то ващо край няма, после на мен или някой друг цесекар му търсите сметка и то къде, в НАШИЯ ФОРУМ и то от кой - левскар, с 2 думи абе вие кво правите тука по цял ден и наливате постоянно масло в огъня а? Не е ли редно някой модеатор който да не е син да ми прави забележка, в НАШИЯ форум или се лъжа нещо ? ? ?

Момчета с цялото ми уважение към вас което доста се поизчерпа писна ми от простотиите ви, жалко че няма явно истински модеатори тука или просто всичките модеатори са пристрастни може би, но ми писна от простотиите ви, или влизайте във форума с цел да кажете нещо по умно или не го правете въобще. Нямате ли си отбор който да си обсъждате, а по цял ден ми пускате някви малоумни теми от някви жълти сайтчета и са абсолютни измишльотини и това и вие го знаете, ама да го пуснете щото някой болен мозък е измислил нещо тъпо срещу ЦСКА и да се позаядете малко, тия от вас които го правят са хора с проблеми на които препоръчвам да не киснат тука, ами по здравните форуми да се разровят и да си видят и евентуално разрешат проблемите.[/quote]
И аз 100 пъти писах съсщото защо модовете не са коректни и не мерят с един аршин .Мерси за бана предварително .

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 02 сеп 2010 07:53

napred_trizvezdni_1948 написа:
ЦСКА-83 написа:С риск да ме баннат-Миризливи говеда,писна ми от ваще пиянски псевдо новинки.Нашият форум ви е любим,но единственото което правите е да дразните(не с драсканици,а понеже изпитваме гнус от вас).
Ставайте and изчезвайте завинаги.Утре сутрин всички под сатрой и отивайте да пасете.

А модераторите след като ме баннат,да почнат да си вършат малко работата като хората.Както се вика салама има две страни.
Само ЦСКА и да го духат неведомите говеда.

Какви модеатори търсиш, ако ние почнем като тях ще се събудят, ама щом е обратното не чакай, най-много да баннат теб или мен.

+100000 ;) ;) ;)

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 02 сеп 2010 11:11

червените пак се изкараха жертва - както винаги са недоразбрани , недооценени и не ... доклатени :mrgreen:

Koceto81
Контакти:

Мнениеот Koceto81 » 02 сеп 2010 11:29

Големи финансисти се извъдиха всички!Така и не разбрахте,че
всеки клуб си има задължения и ги погасява постепенно.Ако има
забавяне то може да доведе до допълнително обременяване на
клуба,но до там!

Има си съд за тази работа,те нямат с какво да се занимават деца-
та до 15 септември и взели че копорали някоя изсмукана от пръсти-
те статия!

Автора да ми се обади като изхвърлят ЦСКА от елита...да го черпя!
Но ако не стане.тогава какво правим!

Encore
Контакти:

Мнениеот Encore » 02 сеп 2010 11:34

Какво искаш от клошарите от балона,ти да им пратиш пощенски запис с 10 лева и ще напишат на заглавна страница,че Гара Дембеле е жена,че и бременна :lol:

Върни се в “ЦСКА”