UltraBlue написа:kartago написа:Пич, честно казано, имам чувството, че май си гледал някой друг мач?!....."Живко дал много....", какво много? Много грешки ли? А сега ми кажи кога е играл ляв бек, че да го пускат и в национала на този пост?!......, браво, че не направи пак дузпа де..... "Снажният" Топузаков, "светкавичният и ориентиран" Стоянов , кой пък му го измисли Коловати, Мечо се скри отвсякъде, Благо първото полувреме май нямаше точно отиграване, Велизар, що ли влезе въобще?! Рангелов също трудно ще се докаже така в отбора! Въобще единственното на което можем да се радваме, че швейцарците бяха по-слаби от нас и че БФС умно е решило с тях да играем контролата!!!!.... На мене не ми хареса...., нямаше и грам хъс да се реваншират, от "яката" контрола със Сърбия....., трябваше терена да изровят....
Има една футболна мъдрост - " Играеш толкова,колкото ти позволи съперника" А колко слаб отбор е Швейцария не си ти човека,който ще каже
Може би трябва да погледнеш кой къде играе от техните и в какви първенства
После е хубаво да се поинтересуваш от успехите им последните години и тогава се излагай като кифладжия
Аман от специалисти
Аз не коментирам колко са слаби швейцарците, а че бяха по-слаби от нас този мач! Не се излагай като баничар! Дали съм специалист или не, тебе не те засяга въобще, казвам си мнението по темата! В тази връзка, да ми кажеш нещо за великите успехи на Швейцария на футболни форуми? И да ми кажеш днес който бяха на терена в кои отбори играят?! Щото ако почнат да се сравняват с нашите ще се получи смешна картинка!........Та я напиши за успехите им в последните години, да почетем, да се просветим,