Много рядко пия вино! Не съм му голям почитател- виж ракията е друго нещо! Аз може би съм от малкото които предпочитат бяло вино, но честно казано купешките не ми допадат особено! Предпочитам ако пия вино да е от дядовото- бяла липа(бял кастел) -хубаво ароматно, силно вино! От купешките вина най- ми допада Traminer на Винпром Търговище или пак Траминер Хан Кубрат! За домашното перфектното мезе е попарена в червен пипер свинска рибица(домашна естествено), а за купените не е лош вариант някаква по-качествена луканка, суджук или пастърма! Все пак всичко е въпрос на вкус! Също леко странен, но доста удачен вариант е сирене с червен пипер и малко олио, това и за ракия става...

Дано да съм помогнал, а ако не.... здраве да е и НАЗДРАВЕ!
ПС
А, компанията е най-важна! Ако е приятна то може и с кисели краставички(примерно) да го пиеш и да ти е много готино...
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!