Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:Смисъл ще придобие прозвището "армейци".Името ви в момента не означава абсолютно нищо, а е просто набор от букви.Дори не е абревиатура.От четерите букви, само К има смисъл, като Клуб, другите са с празно съдържание.
Ами не е верно. Не емблемата дава прозвището, а тъкмо обратното - прозвището произлиза от нещо, свързано с миналото на даден отбор, което пък води и до емблемата. А името на клуба си е ЦСКА и точка. Ако пък някой се интересува от етимология и морфология може да се тормози в безсмислени въпроси колкото си иска.
И затова ли червената петолъчка ви прави армейци?Дали и от "Хайнекен" са придворни пивовари, които са с кралска привилегия на единствени доставчици за холандската армия, което ги прави армейци.. как да си обясня червената петолъчка в контур тогава?
Етимология казваш.Да, произходът е ясен, само не е ясно какво означава в момента абревиатурата.А да правя морфологичен разбор на един набор букви, които имат претенцията за абревиатура-не, благодаря!
Както казах, не емблемата дава прозвището, а тъкмо обратното. От тук натам си разсъждавай, няма да преписвам предния си пост.
Не знам защо на мен отказваш да се занимаваш с етимология и морфология, след като самият ти задаваш въпроси в тази връзка?!
Това си е много удобно обяснение, както и да го погледнеш - архива бил изгорял, затова приемаме на доверие предположения какво евентуално е станало. Предположенията разбира се са украсени подобаващо, нали трябва да се изгради добър образ на миналото.Синьо сърце написа:vaskonti написа:Имаш интересни представи за термина "доказателствен материал"
Не,давам само факти.Между идея за създаване,учредяване и регистрация може да има и 10 години-какво от това?Първата световна война едва ли е предполагала занимаване с футбол.Спомените на въпросния човек защо да не се приемат?Колкото до втората половина-факт,нищо лично.Какво неверно всъщност има в поста ми?
А за втората половина от изказването ти, не ме вълнува. Вие сте тези, които живеете за тези мачове, нас ни вълнуват по-други неща.