От утре стадион "Българска армия" вече не е на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: От утре стадион "Българска армия" вече не е на ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2010 19:04

TPAKTOP написа:
Кашчей написа:
TPAKTOP написа:Има бе! Гаранция! Аз с очите си съм виждал билборд в Ливърпул който гласеше "Ливърпул градът на Евъртън" Сериозно!

Ми то, като в София ще да е-София значи ЦСКА, пък левскарите повече от вас :mrgreen:

И кой го казва? Едно допитване през интернет което не е никак обективно защото се взема мнението на тези хора които имат достъп до интернет. България има застаряващо общество. Пенсионерите са много! Много от тях са фенове на ЦСКА => ЦСКА има повече фенове! :mrgreen:

Ма то е ясно когато ви видя колко сте на стадиона.Явно пенсионерите немат пари за билетче и транспорт, та затова си седят дома, сектор Г стачкува, та на стадиона дори и мисъл на блондинка може да бъде чута-толкова сте много (за вътрешното първенство, защото там са истинските фенове).

[offtopic]Мамка му, аз, ако съм собственик на комплекса, ще ви отдам стадиона, но само стадиона, като ще ви искам такса за всяко преминаване през останалата част на комплекса и ползването на административната сграда с наем, еквивалентен на наемите за бизнес цели в центъра на София.Като същевременно ще забраня преминаването на превозни средства през моята собственост, ако не се плаща за всяко едно от тях-пазарна икономика, братче.Тогава пак ли ще искате Армията, или ще търсите друго място.. а може би ще си плащате ;)[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 сеп 2010 19:12

Кашчей написа:Ма то е ясно когато ви видя колко сте на стадиона.Явно пенсионерите немат пари за билетче и транспорт, та затова си седят дома, сектор Г стачкува, та на стадиона дори и мисъл на блондинка може да бъде чута-толкова сте много (за вътрешното първенство, защото там са истинските фенове).

[offtopic]Мамка му, аз, ако съм собственик на комплекса, ще ви отдам стадиона, но само стадиона, като ще ви искам такса за всяко преминаване през останалата част на комплекса и ползването на административната сграда с наем, еквивалентен на наемите за бизнес цели в центъра на София.Като същевременно ще забраня преминаването на превозни средства през моята собственост, ако не се плаща за всяко едно от тях-пазарна икономика, братче.Тогава пак ли ще искате Армията, или ще търсите друго място.. а може би ще си плащате ;)[/offtopic]

Всеки твъди колко сме малко на стадиона ама не си прав и не искам да влизаме в спорове че това сме го обсъждали много пъти. Толкова пъти съм писал причините за които стадиона няма голяма посещаемост за момента че точно тези копчета на клавиатурата ми се изтриха. А като искаш да събираш такса за преминаване що не вземеш някой плаж на концесия? :? Преди години имаше нещо подобно!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2010 19:27

TPAKTOP написа:
Кашчей написа:Ма то е ясно когато ви видя колко сте на стадиона.Явно пенсионерите немат пари за билетче и транспорт, та затова си седят дома, сектор Г стачкува, та на стадиона дори и мисъл на блондинка може да бъде чута-толкова сте много (за вътрешното първенство, защото там са истинските фенове).

Всеки твъди колко сме малко на стадиона ама не си прав и не искам да влизаме в спорове че това сме го обсъждали много пъти. Толкова пъти съм писал причините за които стадиона няма голяма посещаемост за момента че точно тези копчета на клавиатурата ми се изтриха. А като искаш да събираш такса за преминаване що не вземеш някой плаж на концесия? :? Преди години имаше нещо подобно!

Щото искам да видя как шефовете на ЦСКА плащат за ползване на чужда собственост :mrgreen: Пък вие ще си ползвате стадиона-нема лошо.Даже за 35 години ще ви го отдам.Амаааааа.... всяко превозно средство, свързано по някакъв начин със стадиона ще плаща за преминаване-и на отиване, и на връщане :mrgreen: Най-високи ще са таксите за автобуси, камиони (особено тия, на еко тоалетните :mrgreen: )и служебните автомобили.паркингът и той ще е платен, защото говорим само за стадиона да се даде на концесия, нали.Не става дума за нищо друго ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 сеп 2010 19:31

Кашчей написа:Щото искам да видя как шефовете на ЦСКА плащат за ползване на чужда собственост :mrgreen: Пък вие ще си ползвате стадиона-нема лошо.Даже за 35 години ще ви го отдам.Амаааааа.... всяко превозно средство, свързано по някакъв начин със стадиона ще плаща за преминаване-и на отиване, и на връщане :mrgreen: Най-високи ще са таксите за автобуси, камиони (особено тия, на еко тоалетните :mrgreen: )и служебните автомобили.паркингът и той ще е платен, защото говорим само за стадиона да се даде на концесия, нали.Не става дума за нищо друго ;)

Абе и ти си прав до някъде! Кво стана с Дунав ще го бъде ли или не?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 сеп 2010 19:43

vaskonti написа:
blue avalanche написа: Добре!Ние сме в голяма заблуда с разни там укази!Защо някой цесекар не ни "осветли" по въпроса как,точно,е създаден ЦСКА?На някоя полянка,може би?Ха,сетих се-виж ми подписа! :lol:

Защо феновете на ЦСКА трябва да доказват митове измислени от фенове на Левски? Аз искам вие да докажете това, което твърдите. Не знам как ще го направите, след като половината ви история е изградена върху митове и върху спомени на един единствен човек.

Ами имаше един пожар в един дом,над който грееше същата петолъчка като вашата,та там се води изчезнал архива.Не знам за каква половина се говори-може би за петте години от 1914-1919?Официална регистрация има от 1919,но това не значи,че не е създаден 1914-учредителен протокол може да е загубен,а може и да е нямало,но това не е важно-всеко с малко мозък знае какво се случва в годините 1914-1918...И ако това е първата половина-добре,но втората половина е пълна с бой и разгроми над великото четирибуквие-от 1948,та до 01.08.2010!Това е положението!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2010 19:47

TPAKTOP написа:
Кашчей написа:Щото искам да видя как шефовете на ЦСКА плащат за ползване на чужда собственост :mrgreen: Пък вие ще си ползвате стадиона-нема лошо.Даже за 35 години ще ви го отдам.Амаааааа.... всяко превозно средство, свързано по някакъв начин със стадиона ще плаща за преминаване-и на отиване, и на връщане :mrgreen: Най-високи ще са таксите за автобуси, камиони (особено тия, на еко тоалетните :mrgreen: )и служебните автомобили.паркингът и той ще е платен, защото говорим само за стадиона да се даде на концесия, нали.Не става дума за нищо друго ;)

Абе и ти си прав до някъде! Кво стана с Дунав ще го бъде ли или не?

Дунав, като река ще го бъде.На отборът обаче му е променливо нивото, а аз не съм чак толкова навътре в нещата.Срамно е в град, като нашия, да няма кой да поеме отбора, но такова е положението.Лелеее... като почна да ви вземам наем ще има пари и за "Дунав" ;) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 сеп 2010 20:00

Кашчей написа:Смисъл ще придобие прозвището "армейци".Името ви в момента не означава абсолютно нищо, а е просто набор от букви.Дори не е абревиатура.От четерите букви, само К има смисъл, като Клуб, другите са с празно съдържание.

Ами не е верно. Не емблемата дава прозвището, а тъкмо обратното - прозвището произлиза от нещо, свързано с миналото на даден отбор, което пък води и до емблемата. А името на клуба си е ЦСКА и точка. Ако пък някой се интересува от етимология и морфология може да се тормози в безсмислени въпроси колкото си иска.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 сеп 2010 20:01

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа: Добре!Ние сме в голяма заблуда с разни там укази!Защо някой цесекар не ни "осветли" по въпроса как,точно,е създаден ЦСКА?На някоя полянка,може би?Ха,сетих се-виж ми подписа! :lol:

Защо феновете на ЦСКА трябва да доказват митове измислени от фенове на Левски? Аз искам вие да докажете това, което твърдите. Не знам как ще го направите, след като половината ви история е изградена върху митове и върху спомени на един единствен човек.

Ами имаше един пожар в един дом,над който грееше същата петолъчка като вашата,та там се води изчезнал архива.Не знам за каква половина се говори-може би за петте години от 1914-1919?Официална регистрация има от 1919,но това не значи,че не е създаден 1914-учредителен протокол може да е загубен,а може и да е нямало,но това не е важно-всеко с малко мозък знае какво се случва в годините 1914-1918...И ако това е първата половина-добре,но втората половина е пълна с бой и разгроми над великото четирибуквие-от 1948,та до 01.08.2010!Това е положението!

Имаш интересни представи за термина "доказателствен материал" :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2010 20:17

vaskonti написа:
Кашчей написа:Смисъл ще придобие прозвището "армейци".Името ви в момента не означава абсолютно нищо, а е просто набор от букви.Дори не е абревиатура.От четерите букви, само К има смисъл, като Клуб, другите са с празно съдържание.

Ами не е верно. Не емблемата дава прозвището, а тъкмо обратното - прозвището произлиза от нещо, свързано с миналото на даден отбор, което пък води и до емблемата. А името на клуба си е ЦСКА и точка. Ако пък някой се интересува от етимология и морфология може да се тормози в безсмислени въпроси колкото си иска.

И затова ли червената петолъчка ви прави армейци?Дали и от "Хайнекен" са придворни пивовари, които са с кралска привилегия на единствени доставчици за холандската армия, което ги прави армейци.. как да си обясня червената петолъчка в контур тогава?
Етимология казваш.Да, произходът е ясен, само не е ясно какво означава в момента абревиатурата.А да правя морфологичен разбор на един набор букви, които имат претенцията за абревиатура-не, благодаря!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 сеп 2010 20:17

vaskonti написа:Имаш интересни представи за термина "доказателствен материал" :)

Не,давам само факти.Между идея за създаване,учредяване и регистрация може да има и 10 години-какво от това?Първата световна война едва ли е предполагала занимаване с футбол.Спомените на въпросния човек защо да не се приемат?Колкото до втората половина-факт,нищо лично.Какво неверно всъщност има в поста ми?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”