Тв + е закупл правата за излъчване на гостуванията на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Crazy_Paco
Контакти:

Re: Тв + е закупл правата за излъчване на гостуванията на ЦСКА

Мнениеот Crazy_Paco » 01 сеп 2010 18:17

choki_81 написа:Кво само плюете по Булсат. Много сте зле. Колко плащате за мизерните си кабеларки? Пак същите пари. Само че, качеството е пъти по скапано. Аз си пуснах Булсат само заради Тв+. И пари да ми дават не бих се отказал. Поне знам: събота и неделя по 5-6 мача от Италия и Испания. Чиста работа. Имат пари хората плащат си. Печелят абонати. Но защо "да им давам на тея 15лв. , след като мога да си ги давам на кабеларката и да си гледам мачовете безплатно в нета" ? Никой не ви кара, но е тъпо само да хулите и да обиждате. Щом не искате пуснете си радио и това е :mrgreen:

Я пък ти що не се гръмнеш бе?!
Булсат е толкова зле,че няма накъде.. И знаеш ли какво аз плащам за ЦИФРОВА кабелна 13 лв със 100 канала,които 70 са български и имам всички HBO-та без да плащам допълнително. (пълния пакет на булсат мисля,че е към 30 лв) Дори и имам Филм+ (която уж е на булсат) така,че се застреляй с твоя калпав Булсат.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 01 сеп 2010 18:57

Crazy_Paco написа:
choki_81 написа:Кво само плюете по Булсат. Много сте зле. Колко плащате за мизерните си кабеларки? Пак същите пари. Само че, качеството е пъти по скапано. Аз си пуснах Булсат само заради Тв+. И пари да ми дават не бих се отказал. Поне знам: събота и неделя по 5-6 мача от Италия и Испания. Чиста работа. Имат пари хората плащат си. Печелят абонати. Но защо "да им давам на тея 15лв. , след като мога да си ги давам на кабеларката и да си гледам мачовете безплатно в нета" ? Никой не ви кара, но е тъпо само да хулите и да обиждате. Щом не искате пуснете си радио и това е :mrgreen:

Я пък ти що не се гръмнеш бе?!
Булсат е толкова зле,че няма накъде.. И знаеш ли какво аз плащам за ЦИФРОВА кабелна 13 лв със 100 канала,които 70 са български и имам всички HBO-та без да плащам допълнително. (пълния пакет на булсат мисля,че е към 30 лв) Дори и имам Филм+ (която уж е на булсат) така,че се застреляй с твоя калпав Булсат.

Аз пък съм доволен нека ги дават по Булсат мачовете, тука на махлата съм сложил куверт всеки носи я ракийка я бира и по нещо за мезе и вкъщи стават хубави футболни вечери дет са вика вънка нек си вали я съм си добре давайте ТВ+ и аз покрай вас съм добре нищо, че комшиите викат на хола ми вече стадиона :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2010 19:14

Истината е,че абсолютно никой друг не е проявил интерес към гостуванията на ЦСКА!Защо ли?

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 01 сеп 2010 19:17

TPAKTOP написа:
storm написа:Ми то на човек му писва ,някви си келеши да пускат всеки ден някви глупости и да ми се правят на разбирачи в скайпа ,пък и го казах като има кой да ме разсмива с коментарите си там ще седя !

Добре за това съм съгласен и аз се дразня! Ами като те разсмиваме не ни обиждай има много хора от вашия форум които са пичове и си изказват мнението! Ти да си ми чел мнение с употребата на дума от рода на "Говедо"?

Да прав си извинявай .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 01 сеп 2010 21:57

Успокойте се, сега питах няма такова нещо :lol:

[21:30:40] Gutev каза: вярно ли е че ТВ+ са взели правата за мачовете на ЦСКА в Европа
[21:50:45] Gutev каза: айде ве отговаряйте
[21:51:49] PRO BG, BNT и Ring казаха: не, не е вярно

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 03 сеп 2010 10:14

blue avalanche написа:Истината е,че абсолютно никой друг не е проявил интерес към гостуванията на ЦСКА!Защо ли?

Защото има комедии с ваше участие.

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 03 сеп 2010 21:07

Вижте тази статия с разкрития за далаверите на Булсатком,ТВ+ и още някой!
http://razkritia.com/56001/%D0%A1%D0%95 ... %BA%D0%BE/

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 05 сеп 2010 22:47

Тия Булсат много пари вадят за цифрова телевизия :evil:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 06 сеп 2010 00:05

rostiii написа:Вижте тази статия с разкрития за далаверите на Булсатком,ТВ+ и още някой!
http://razkritia.com/56001/%D0%A1%D0%95 ... %BA%D0%BE/

Тия от Булшита са яко мизерни. Това което правят се нарича монопол (образовах се от линка със статията :) ), защото тв- го няма никъде другаде освен при тях. Така си длъжен да им станеш абонат ако искаш тв-. Изглежда като добра хватка, но всъщност си е чиста проба потъпкване на закона, защото подобен монопол е забранен със закон. Може да се заведе колективен иск, тогава средствата се делят между всички участници. Смятам, че е справедливо всеки да може да гледа това което иска, без да бъде ограничаван по подобен безобразен начин. Нищо чудно скоро да видим и подобно дело.

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 06 сеп 2010 00:30

Тъй като вече съм наистина разгневен от тези простотии,като че ли ще трябва да се мине на тези боклуци.Някой техен абонат може ли да каже колко струва включването със самия приемник и всичките там "екстри" на Булшита ?
When you walk..

Върни се в “ЦСКА”