Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Blue_Girl » 01 сеп 2010 17:31

emigo написа:
Blue_Lion написа:
LEVSKI.SOFIA написа:Екстра сме тая година.Само Калин Щърков не съм го виждал, ама аз така и не разбрах за какво го взехме.. Моментия ни състав е просто перфектен. А и сега с идването на Слори още повече ще се вдигне класата на отбора, така че аз вярвам, че имаме шансове да се преборим за излизане от групите на Л.Е..

На мача с Калиакра направи няколко балкански балтий които бяха от висока класа...общо взето ренде,ма за такива мачове е перфектен ;)

Да Ви кажа: на мен ми хареса.Мисля,че добре се включи.

На мен също ми хареса как се представи Щърков.
За такива мачове с леки противници е идеален за титуляр.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2010 17:43

Blue_Girl написа:
emigo написа:
LEVSKI.SOFIA написа:Екстра сме тая година.Само Калин Щърков не съм го виждал, ама аз така и не разбрах за какво го взехме.. Моментия ни състав е просто перфектен. А и сега с идването на Слори още повече ще се вдигне класата на отбора, така че аз вярвам, че имаме шансове да се преборим за излизане от групите на Л.Е..

На мача с Калиакра направи няколко балкански балтий които бяха от висока класа...общо взето ренде,ма за такива мачове е перфектен ;)

Да Ви кажа: на мен ми хареса.Мисля,че добре се включи.

На мен също ми хареса как се представи Щърков.
За такива мачове с леки противници е идеален за титуляр.
8-)[/quote]
"За такива мачове с леки противници е идеален за титуляр."
Минев е рисков играч и като си "прасне" някой червен картон,ще поиграе и срещу "тежките".Никой не се е родил научен.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 сеп 2010 19:14

blue avalanche написа:"За такива мачове с леки противници е идеален за титуляр."
Минев е рисков играч и като си "прасне" някой червен картон,ще поиграе и срещу "тежките".Никой не се е родил научен.

Минев, като не играе, ляв бек моментално застава Бензукан или Грийн, така че Щърков скоро няма да го видите титуляр (освен ако не го пуснат за купата) ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2010 19:25

Tommi написа:
blue avalanche написа:"За такива мачове с леки противници е идеален за титуляр."

Минев, като не играе, ляв бек моментално застава Бензукан или Грийн, така че Щърков скоро няма да го видите титуляр (освен ако не го пуснат за купата) ;)

Грийн???Не-е-е!!!Сакън!Грийн е чудесен футболист,ама стига сме преквалифицирали играчи на постове,дето не са и сънували!Освен това,там трябва и бързина.Не го виждам да се надбягва с "крилца-бързачета".Същото се отнася и до Бензукан.Ако ще търсиш заместник,по-добре Станчев.Ама какво му е лошото на Щърков?От един мач и го отписахте.Големи "скаути" се навъдиха във форума!С 5 мача могат да "отсеят" цял шампионат.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 сеп 2010 19:31

blue avalanche написа:
Tommi написа:

Грийн???Не-е-е!!!Сакън!Грийн е чудесен футболист,ама стига сме преквалифицирали играчи на постове,дето не са и сънували!Освен това,там трябва и бързина.Не го виждам да се надбягва с "крилца-бързачета".Същото се отнася и до Бензукан.Ако ще търсиш заместник,по-добре Станчев.Ама какво му е лошото на Щърков?От един мач и го отписахте.Големи "скаути" се навъдиха във форума!С 5 мача могат да "отсеят" цял шампионат.

Грийн е универсален играч, но по-често е играл като бек (десен), така че може да се справи ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 сеп 2010 20:56

Tommi написа:

Напълно съм съгласна с теб.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 сеп 2010 23:27

Трансферът на холандското крило Андвеле Слори в родния гранд Левски предизвика сериозен интерес от страна на големите европейски медии към софийския клуб. Фактът, че игралият и във Фейенорд футболист има мачове и за националния отбор на Холандия, води до доста големи очаквания към него и повечето издания в Ниската земя отчитат, че някогашната звезда на местната Ередивизия иска да възроди кариерата си в стягащия се да участва в групите на Лига Европа отбор на "сините".

"Слори възражда кариерата си в България", пише холандският "Де Фолксрант". "27-годишният Слори от няколко седмици е в полезрението на клуба от София, но трябваше да изчака тимът да се класира в групите на Лига Европа, за да подпише с Левски", допълва пък "Алгемен Дагблат".

Официалният сайт на УЕФА също отбелязва трансфера на Слори, като отчита също, че и другият български представител в групите на Лига Европа - ЦСКА, се е подсилил с националния вратар на Алжир Райс Мболи.

Особено ласкав за Левски пък е материалът в международното издание "Goal.com", който пише: "Българският гранд Левски осъществи трансфер на високоценения десен полузащитник Андвеле Слори, който идва като свободен агент. 27-годишният атакуващ футболист подписа договор за две години с имащия сериозни амбиции в Лига Европа тим от българската столица."

8-) 8-) 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
vankooo
Контакти:

Мнениеот vankooo » 02 сеп 2010 11:07

Tommi написа:

+1

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 02 сеп 2010 12:11

Трансферният прозорец вече е затворен, Гонзо каза, че повече попълнения няма да имаме, за това пращам темата в архива, където й е мястото :!:

Върни се в “Архив”