НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот angelov » 11 фев 2009 23:49

С оглед на това, че имаше някакъв хъс и желание за игра, мачът е добър. Пък и по мое скромно мнение Бербатов играеше с повече желание от обикновенно и изигра най-добрият си мач за България от мача с Беларус като гости.
Наздраве

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 фев 2009 23:50

angelov написа:С оглед на това, че имаше някакъв хъс и желание за игра, мачът е добър. Пък и по мое скромно мнение Бербатов играеше с повече желание от обикновенно и изигра най-добрият си мач за България от мача с Беларус като гости.
Наздраве

Нормално е Бербатката, да се напъне малко, след като го обвиняваха толкова, че играе без желание в националния...(и донякъде с право).
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 11 фев 2009 23:54

angelov хъс го имаше, но доста хора в този състав нямат място в този отбор , не знам явно аз имам други разбирания за футбол, но никога нямаше да викна половината от тези играчи .не за друго а просто защото са изчерпани ... и истината ще лъсне пак скоро и пак ще се чудим кво стана .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 фев 2009 00:05

Айде последно Наздраве за тая вечер,лек и успешен ден на всички утре,и вечерта-пак сме тука! ;)
П.П. Blue_Lion i angelov,днеска пак нищо ново относно модератора на нашия форум,нали?Или вие знаете друго? :?:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 12 фев 2009 00:07

е то при вас си е ясно ,мике28 нали е син така че вероятно той ще се грижи за форума ви . :lol: въпреки че blue_lion и angelov трябва да са там ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 12 фев 2009 00:19

SHYNE за съжаление си прав, но не збравяй, че Мартин и Тунчев са контузени. Валери Божинов, току що се възстанови. Вальо Илиев на мча със сърбите игра много слабо. Трябва да се пробват нови играчи. А ние не сме Бразилия, Аржентина или някой от големите европейски отбори и нямаме тези възможности всеки мач да викаме нови футболисти. Според мен Мъри избра правилните защитници, като ижключим Живко. На негово място може би трябваше да е някой от братята Миневи. За халфовете имам забележки относно Мечо и Велизар, но не знам на тяхно място кой можеше да извика. Може би Юруков от Черно Море. За нападението не харесах Рангелов. Може би Мартин Кушев или защо не Наско Курдов.
За вратарите няма да говоря, зощото там не мисля, че имаме проблеми.
Разбира се имаме и доста млади играчи, но може би след няколко години.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 12 фев 2009 00:29

да донякаде е така но , ако може да ми каже за какво вика топузаков,мечо,коловати.петков ? добри играчи са но вече са старички ,по добре някви младоци недодялани и това е ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 12 фев 2009 00:44

За Мечо казах вече, че не ми хареса. За Топчо и Коловати съм прекалено пристрастен и с оглед на това, че нямаха фрапантни грешки няма да бъда обективен. С Иво Петков имам удоволствието да съм приятел и имам наблюдения върху играта му през последният сезон (давал ми е дискове с мачове на Кубан). Мога да ти кажа, че играта му беше много по-добра от тази на, който и да било български защитник в България.
Иначе си прав, че особено в защитата се нуждаем от подмладяване, но аз не виждам кой на този етап, освен Иван Иванов, може да се вкара в отбора.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 12 фев 2009 00:44

Изображение
ае наздраве !!!!
http://vbox7.com/play:528ee29b
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 12 фев 2009 00:54

angelov така е , но трябва да гледаме бъдещето . дори и да се класираме на световно което не вярвам да стане , ние трябва да имаме определено един подмладен отбор . дори един Бербатов вече не е първа младост ,може би трябва да отпишем тези квалификации и да заложим основите на един чисто нов национален .демек основата да бъде Бербо,Мартин и Стилян (въпреки че хич не го харесвам ) и около тях да се събере една млада банда която е жадна за победи .и съм убеден че специално на мъри (който пък много ме кефи кат тренер ) ще му е голямо удоволствие да работи в тази атмосфера . задължително е също мъри да скъса всякви отношения с клубен тим и да се отдаде изцяло на националния .когато почне да обикаля да гледа младите все ще намери 20 младока нахъсани да играят с сърце за нациото .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Игри и забавления”