Раковски-Ботев сряда-18 часа!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

VETOB
Контакти:

Re: Раковски-Ботев сряда-18 часа!

Мнениеот VETOB » 01 сеп 2010 08:58

Предполагам, че не знаете, но някои от играчите на Раковски са членове на Ботевата чета.Затова да направим футболната среща на един празник за града. защото изхода на срещата е предизвестен.

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 01 сеп 2010 11:43

viktor_plovdiv65 написа:И един страничен въпрос'''Официалния сайт ще има ли форум,защото не искам да им вдигаме повече реитинга на тия от Гонг.А когато излезе радио точката,ще забравя честотата и на Дарик.

Колега имаме си супер форум.
Влез в Bultras.com и отдясно е форума.Същия ще се използва и от офицялния сайт.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 01 сеп 2010 12:54

rump_shaker написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Предлагам ,по възрастните фенове на отбора да не позоляваме на по малките да правят простотии.Дано да няма нужда де.
Ботевата чета от Раковски са страхотни момчета и големи ботевисти.Те са достойни са за уважение !!

Дано. Искам като отидем някаде да вдъхваме респект с това което представляваме като публика, хореография и прочие. Няма смисъл в такива мачове да си показваме магариите. Нека подкрепяме отбора, а не да показваме свинщина от сорта "вижте ме колко съм пиян и лош" ( Това е за малките )

Това вече е нашият Ботев. Ботев който ще бъде КЛУБ а не сбирщина, Ботев който ще символизаира мощ и ще вдъхва респект у всеки противник. А от нас се иска неистова подкрепа по трибуните.

+1 и на двете мнения
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
zuman1912
Контакти:

Мнениеот zuman1912 » 01 сеп 2010 15:42

БУЛТРАС написа:В момента пиша в 20:20. Вижда се, че вече се стъмнява. При евентуален Х на мача, ще има още минимум 30 минути футбол, което ще рече, че мачът ще свърши най-рано в 8:30. Ами, ако случайно се стигне до дузпи, к'во правим? Още 15-20 минути отгоре, и то стана почти 21:00 часа... или ще го караме по селската - на сляпа баба? :lol:

Не че имам нещо против часа, даже е добре за работещите, а и съм сигурен, че до продължения няма да се стигне, но е лошо измислено!

Иначе за делничен ден и срещу не особено известен отбор, ако наистина сме 1000 (съвсем леко се съмнявам, според мен не повече от 600-700), лично аз ще остана възхитен. Апелирам към всички, които имат свободно време да се нахъсат и да потеглим моШно към Раковски. А за тези, които могат (като мен), нека се освободят от всичките си ангажименти и в сряда да си направят един хубав TOUR. Раковски е само на 30 км. от Пловдив и както се вика, може и на СТОП да се отиде до там. :lol:

П.С. Ботевата Чета да опъват софрата и да вадят дамаджаните, МАЙНИТЕ ПРИСТИГАТ ПО-ЖАДНИ И ПО-ГЛАДНИ ОТ ВСЯКОГА! ИДВАМЕ ЩЕ Е**М! МОШНООООООООООООО! :twisted:

Колега ако погледнеш тази статия в Пловдив 24
http://sport.plovdiv24.bg/85332.html
ще стане ясно че стадиончето е перфектно и даже има осветление все пак Ватикана плаща.
Така че нека направим един хубав празник .
Изображение

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 01 сеп 2010 18:58

2-0 на полувремето пред 1000 бултраси в Раковски!!! Голове на Митко Байрев и Атанас Курдов, неотсъдена дузпа за Ботев при резултат 0-0!
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Върни се в “Ботев”