Благотворителен мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Благотворителен мач

Мнениеот TPAKTOP » 01 сеп 2010 14:15

Много ми е интересно мнението на всички колеги за благотворителния мач който ще се проведе на 09.09.2010 на Националния стадион? Аз лично ще го посетя и подкрепям идеята за изграждането на тези площадки. Другото което ще ми хареса е че ще имам шанса да наблюдавам част от футболистите от САЩ 94. Може да сса на възраст но ще бъде много итересно да се изправят срещу отбора на бат БОйко :mrgreen: Смятам че ще бъде много разпускащо защото няма да хабя нерви като на мача с ТНС ;) Отделно ще имам невероятния шанс да напсувам министър-председателят без да ме арестуват. :mrgreen: Това беше шега! ;)
Но идеята ми е че подобни инициативи трябва да се подкрепят с две ръце а и от друга страна колко са 5лв - кутия цигари. Какво мислите? Ще ходите ли?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Re: Благотворителен мач

Мнениеот benquick » 01 сеп 2010 14:37

Уважавам мнението ти че подобни инициятиви трябва да се подкрепят.Да и аз бих отишъл на този мач,все пак ми е интересно да видя геройте от незабравимото американско лято ;)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 01 сеп 2010 14:40

benquick написа:Уважавам мнението ти че подобни инициятиви трябва да се подкрепят.Да и аз бих отишъл на този мач,все пак ми е интересно да видя геройте от незабравимото американско лято ;)

+Бойко Борисов.То много спорт му се насъбра на него-и мач с Бекер,сега ще играе наравно с Лече,Балъков и компания
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 01 сеп 2010 14:45

Направо Мъри да го взима за мача с Англия, той наистина има повече мачове за сезона :) :) :)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 01 сеп 2010 14:51

benquick написа:Направо Мъри да го взима за мача с Англия, той наистина има повече мачове за сезона :) :) :)

да,те и без това ги е страх от него,след мача с Нотингма където ги влачеше по 3-4 ма наведнъж :twisted:
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 01 сеп 2010 14:51

naiki написа:
benquick написа:Направо Мъри да го взима за мача с Англия, той наистина има повече мачове за сезона :) :) :)

да,те и без това ги е страх от него,след мача с Нотингма където ги влачеше по 3-4 ма наведнъж :twisted:

:) :) :)
vaskonti написа:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 сеп 2010 14:53

Само дано да е малко по-топло времето че да се получи наистина празник ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 сеп 2010 16:16

Малеее рекламата, че Б. Борисов ще играе мач се върти по 2 пъти в един рекламен блок :shock: :x Направо се побърквам :twisted: :mrgreen: Иначе инициативата е доста добра :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 сеп 2010 16:34

TodorT написа:Малеее рекламата, че Б. Борисов ще играе мач се върти по 2 пъти в един рекламен блок :shock: :x Направо се побърквам :twisted: :mrgreen: Иначе инициативата е доста добра :)

+1 :) Преди малко рекламата за ББ изтече и от крана за топлата вода в банята. :lol: Иначе, без майтап, идеята е добра, а и така някои от участниците във форума ще могат да видят героите от САЩ на живо, не само от видеозаписи. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 сеп 2010 17:24

А някой планира ли да ходи?

Върни се в “Свободна зона”