Изтече срокът за погасяване на задълж. на ЦСКА към Миньор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

cskaole

Re: Господи, смили ся над грешнаго! Дали и този път ще минем мет

Мнениеот cskaole » 01 сеп 2010 14:00

Rivaldo10 написа:
difeza написа:Пирин ги изхвърлиха от професионалния футбол заради задължения къмНЗОК,но богопомазаните армейци изстискват парите на държавата и чакат снизхождение.

:lol: Това е цска - никой не може да им търси сметка , те са недостижими все пак! :lol: :lol: :lol:

А пък вие сте толкова апостоли, колкото аз съм внук на Роналд Рейгън.... :mrgreen:
И говедата да си пишат в техния форум, а не във форума на най-великия български отбор - ЦСКА!!!!
Последна промяна от cskaole на 01 сеп 2010 14:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Мнениеот Даниел Младенов » 01 сеп 2010 14:02

nedev30 написа:
Даниел Младенов написа:Вчера изтече срокът за погасяване на задълженията на ЦСКА към Миньор за халфа Румен Трифонов. Сумата, която "червените" дължат, е 140 000 лева + разноските по делото в Арбитражния съд към БФС, загубено от тях. Оттук нататък, според Дисциплинарния правилник на футболния съюз ЦСКА би трябвало да загуби точки от актива си за наказание.

В моменти като този се вижда дали БФС действа принципно или е по-снизходителен към някои свои чеда, отколкото към други. Финансовите прегрешения на "червените" не са от вчера и случаят с Трифонов е само част от тях. Без да са платили и парите по трансферите на Делев и Галчев към Пирин и доскоро на Стоянов, Янев и Чавдаров към Сливен, ЦСКА продължаваха до последно да привличат чужденци. Същевременно според спортния министър Свилен Нейков изтича и срокът за плащане на наема на ст. "Българска армия" на държавата, а от клуба обясняват как щели да го строят наново...

Като цяло поведението на клуба е сходно с това на комарджия-алкохолик, който има дългове към всички, но продължава необезпокоявано в същия дух, воден от философията "И утре е ден", разчитайки на милостта на Господ.

В ролята на благия старец е футболната централа, която, вместо да отнема точки и лицензи, дава нови и нови шансове на палавия грешник. Актуалният случай с неизплатените пари за Трифонов е пореден повод да се види дали БФС мерят с еднакъв аршин или и този път едни са по-равни от други, както беше преди две години, когато ЦСКА бе оставен по милост в професионалния футбол в името на обществения мир.

Кой е дал думата на Теляга в армейския форум. Лопайте си в вашия говеждия колкото си искате
До кога БФС ще прави изключения? Законите трябва да важат за ВСИЧКИ!!!!!

Форум мойто момче, ще си пиша където и колкото искам :mrgreen:

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 01 сеп 2010 14:02

Много ви интересува ЦСКА, колеги-подуенци :lol: :lol: :lol: А и хабер си нямате за каква сума и какъв договор става въпрос?! :roll:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 01 сеп 2010 14:03

Виждам, че всеки пише каквото му дойде на акъка (най-вече последните коментари). Така че ще постна песничаката I Am Cow на бандата The Arrogant Worms. Нека всички ще чувстават поздравени (особено синята част)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_WFp4kozlOU[/youtube]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 01 сеп 2010 14:04

Опааа,..мишлетата пак са объркали форума !..
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 01 сеп 2010 14:05

Да, Пирин понесе "цялата строгост на закона", но за отбора с 4 букви минаването "метър" е традиционно занимание.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Мнениеот Даниел Младенов » 01 сеп 2010 14:07

Колеги панчеревци, защо избягвате съществения въпрос на темата? Защото от уж синьото БФС май вие сте по подкрепяния отбор, иначе до сега да бяхте в В група.
А колкото до обидите - заповядайте, продължавайте, просто друго неможете да измислите, въпрос на потенциял, видяхме вашия :) :mrgreen:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 сеп 2010 14:07

И затова занимаваш Господ?... :o

Предполагам, че си набожен щом използваш църковнославянския, но не си прочел Божиите заповеди. Една от тях гласи: "НЕ СПОМЕНАВАЙ НАПРАЗНО ИМЕТО БОЖИЕ". Не се излагайте, просто не сте забавни

ПП. И да смениш заглавието простотията ти си остава ;)
Последна промяна от ros на 01 сеп 2010 14:13, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Мнениеот Даниел Младенов » 01 сеп 2010 14:11

ros написа:И затова занимаваш Господ?... :o

Предполагам, че си набожен щом използваш църковнославянския, но не си прочел Божиите заповеди. Една от тях гласи: "НЕ СПОМЕНАВАЙ НАПРАЗНО ИМЕТО БОЖИЕ". Не се излагайте, просто не сте забавни

http://www.sportcafe.bg/id_542573634_Go ... _greshnago

Както вие казвате ИСТИНАТА БОЛИ
Последна промяна от Даниел Младенов на 01 сеп 2010 14:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 01 сеп 2010 14:11

Даниел Младенов написа:Колеги панчеревци, защо избягвате съществения въпрос на темата? Защото от уж синьото БФС май вие сте по подкрепяния отбор, иначе до сега да бяхте в В група.
А колкото до обидите - заповядайте, продължавайте, просто друго неможете да измислите, въпрос на потенциял, видяхме вашия :) :mrgreen:

Какъв е съществения въпрос, никой не бяга, просто специално аз не можах да го схвана ?
От постнатото разбирам, че ЦСКА все още не са се издължили на Миньор, а вие искате и нямате търпение да бъдем извърлени от елита. Има срокове, до които трябва да се издлъжим, ако не го направим, тогава БФС може да ви сбъдне съкровенната мечта, имайте търпение.

Колкото до обидите, мисля, че първи бяха "сините", които започнаха да дрънкат глупостите за комунизма и името ни.
Последна промяна от Гуу на 01 сеп 2010 14:12, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”