Да помогнем на Бербатов!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Да помогнем на Бербатов!

Мнениеот DANS » 01 сеп 2010 13:33

Да не е луд Берба да играе за този шуробаджанашки "национален" отбор, отбор в който 3-4 "роднини" със сигурност са титуляри + 4-5 мениджерски връскарчета, и какво остана ли място за трите коня?
Е единия се оказа по умен и отказа да играе главна роля в тази пошла пиеса :twisted: :evil: :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 01 сеп 2010 13:35

Току що се регистрирах и гласувах води с 37 процента,Пол Скоулс е с 26

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 01 сеп 2010 13:36

Аз лично бях обективен и гласувах за Пол , Берба не струва ;)
1914

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 01 сеп 2010 13:39

TheClub написа:
ZinedineZidane написа:
TheClub написа:Не подкрепял националния, абе смешковци ВИЕ ПОДКРЕПЯХТЕ ЛИ ГО ДОКАТО ИГРАЕШЕ!??!?! ИЛИ САМО ГО ПЛЮЕХТЕ! :evil: Срам ме е от такива като вас! Аз дадох гласа си за него! 8-)

Ай по-полекичка! Нещо май не ти изнася, когато някой не ти споделя мнението! И ми обясни, ако обичаш - него ли трябваше да подкрепяме, когато е играел в национала или отбора като цяло?!

Ами я ми кажи кой изяждаше най-много бой от драскачите? Доста малка част от форума го подкрепяхме... А и той беше от отбора а само него плюеха.. Част от отбра беше, не беше сам... помисли малко ако имаш с какво!

Така съм по-съгласен! Но не викаш смешковци на драскачите, а се обръщаш към хората, пишещи в темата, т.е. и към мен! На всичко отгоре почти си ме нарекъл безмозъчен... Затова и аз реагирам!
Иначе аз съм оценявал Бербатов, според дадения мач или ситуация, както съм оценявал и всички останали играчи! Но вече остана за оценяване единствено отказването му от националния отбор, съответно това коментирам!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 01 сеп 2010 13:42

Ян Ръш и Райън Гигс ,дълги години играеха без никаква надежда в скромния отбор на Уелс,това че е слаб отбора не е основателна причина.Обличането на националната фанелка е чест и голяма привилегия,каквито и основания да изказва мястото му е в националния отбор.Бербатов е бил винаги модел за подражание на малките футболисти.p.s.Анкетата е за месец август
Последна промяна от td4 на 01 сеп 2010 13:45, променено общо 2 пъти.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 01 сеп 2010 13:43

man_united_fen написа:Аз лично бях обективен и гласувах за Пол , Берба не струва ;)

Анкетата е за играч на мача за Ман Ю срещу Уест Хем! И ако се опитваш да кажеш, че Бербатов "не е струвал" в този мач, в който вкара страшен гол и раздаваше перфектни пасове, по-добре се скрий някъде Изображение
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 сеп 2010 13:49

td4 написа:Ян Ръш и Райън Гигс ,дълги години играеха без никаква надежда в скромния отбор на Уелс,това че е слаб отбора не е основателна причина.Обличането на националната фанелка е чест и голяма привилегия,каквито и основания да изказва мястото му е в националния отбор.Бербатов е бил винаги модел за подражание на малките футболисти.p.s.Анкетата е за месец август

Бербатов не се е отказал, защото отборът ни е слаб! Престанете с глупостите! Аз не си спомням тази помия дето се изливаше по адрес на Митко да се е изливала и върху Гигс и Ръш от страна на британските фенове и медии. Митко имаше много повече силни мачове за национала, отколко Гигс и Ръш взети заедно за Уелс, но въпреки това беше вечно оплюван. И за кого да играе, щом нацията в лицето на тези фенчета и медии не го иска в този отбор?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 сеп 2010 13:50

td4 написа:Ян Ръш и Райън Гигс ,дълги години играеха без нинкава надежда в скромния отбор на Уелс,това че е слаб отбора не е основателна причина.Обличането на националната фанелка е чест и голяма привилегия,каквито и основания да изказва мястото му е в националния отбор.Бербатов е бил винаги модел за подражание на малките футболисти.

Феновете в Уелс винаги са разбирали, че по-класни играчи нямат, а и отборът им не е от велечината на някой гранд, затова си ги уважаваха, въпреки, че и те са имали мачове "по-така". НО ВИНАГИ СА ГИ ПОДКРЕПЯЛИ И ОБИЧАЛИ. Такова нещо в България няма. Първо живеем с илюзията, че имаме отбор способен на чудеса, което е трудно осъществимо, второ истината в отбора е, че националната фланелка се облича не по заслуги, а чрез интереси и шуробаджанащина и трето НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ТЪРПИМ УСПЕЛИ СЪС СОБСТВЕН ТРУД ХОРА.
Последна промяна от ros на 01 сеп 2010 13:52, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 01 сеп 2010 13:51

td4 написа:Ян Ръш и Райън Гигс ,дълги години играеха без никаква надежда в скромния отбор на Уелс,това че е слаб отбора не е основателна причина.Обличането на националната фанелка е чест и голяма привилегия,каквито и основания да изказва мястото му е в националния отбор.Бербатов е бил винаги модел за подражание на малките футболисти.p.s.Анкетата е за месец август

Ян Ръш о Райън Гигс, псували са ги, че не играят като в Манчестър и изкарва ли са ги още малко национални предатели, защото не са изкарвали отбора на гърба си ? Биват ли масово псувани? Искаше се Бербатов да не играе, бил слаб. Не играел като в Манчестър. Добре човека ви чу и вие пак недоволни.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 01 сеп 2010 14:01

maximalniq написа:И без нашата помощ той ще победи... Води с над 1000 гласа Гигс и Нани.

и последния път така водеше,но в последните 2 дена го обърнаха и стана 3-ти
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”