Е единия се оказа по умен и отказа да играе главна роля в тази пошла пиеса
Да помогнем на Бербатов!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Да помогнем на Бербатов!
Да не е луд Берба да играе за този шуробаджанашки "национален" отбор, отбор в който 3-4 "роднини" със сигурност са титуляри + 4-5 мениджерски връскарчета, и какво остана ли място за трите коня?

Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Току що се регистрирах и гласувах води с 37 процента,Пол Скоулс е с 26
-
man_united_fen
- Контакти:
- ZinedineZidane
- Контакти:
TheClub написа:ZinedineZidane написа:TheClub написа:Не подкрепял националния, абе смешковци ВИЕ ПОДКРЕПЯХТЕ ЛИ ГО ДОКАТО ИГРАЕШЕ!??!?! ИЛИ САМО ГО ПЛЮЕХТЕ!Срам ме е от такива като вас! Аз дадох гласа си за него!
Ай по-полекичка! Нещо май не ти изнася, когато някой не ти споделя мнението! И ми обясни, ако обичаш - него ли трябваше да подкрепяме, когато е играел в национала или отбора като цяло?!
Ами я ми кажи кой изяждаше най-много бой от драскачите? Доста малка част от форума го подкрепяхме... А и той беше от отбора а само него плюеха.. Част от отбра беше, не беше сам... помисли малко ако имаш с какво!
Така съм по-съгласен! Но не викаш смешковци на драскачите, а се обръщаш към хората, пишещи в темата, т.е. и към мен! На всичко отгоре почти си ме нарекъл безмозъчен... Затова и аз реагирам!
Иначе аз съм оценявал Бербатов, според дадения мач или ситуация, както съм оценявал и всички останали играчи! Но вече остана за оценяване единствено отказването му от националния отбор, съответно това коментирам!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Ян Ръш и Райън Гигс ,дълги години играеха без никаква надежда в скромния отбор на Уелс,това че е слаб отбора не е основателна причина.Обличането на националната фанелка е чест и голяма привилегия,каквито и основания да изказва мястото му е в националния отбор.Бербатов е бил винаги модел за подражание на малките футболисти.p.s.Анкетата е за месец август
Последна промяна от td4 на 01 сеп 2010 13:45, променено общо 2 пъти.
man_united_fen написа:Аз лично бях обективен и гласувах за Пол , Берба не струва
Анкетата е за играч на мача за Ман Ю срещу Уест Хем! И ако се опитваш да кажеш, че Бербатов "не е струвал" в този мач, в който вкара страшен гол и раздаваше перфектни пасове, по-добре се скрий някъде

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
- mistreated
- Контакти:
td4 написа:Ян Ръш и Райън Гигс ,дълги години играеха без никаква надежда в скромния отбор на Уелс,това че е слаб отбора не е основателна причина.Обличането на националната фанелка е чест и голяма привилегия,каквито и основания да изказва мястото му е в националния отбор.Бербатов е бил винаги модел за подражание на малките футболисти.p.s.Анкетата е за месец август
Бербатов не се е отказал, защото отборът ни е слаб! Престанете с глупостите! Аз не си спомням тази помия дето се изливаше по адрес на Митко да се е изливала и върху Гигс и Ръш от страна на британските фенове и медии. Митко имаше много повече силни мачове за национала, отколко Гигс и Ръш взети заедно за Уелс, но въпреки това беше вечно оплюван. И за кого да играе, щом нацията в лицето на тези фенчета и медии не го иска в този отбор?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
td4 написа:Ян Ръш и Райън Гигс ,дълги години играеха без нинкава надежда в скромния отбор на Уелс,това че е слаб отбора не е основателна причина.Обличането на националната фанелка е чест и голяма привилегия,каквито и основания да изказва мястото му е в националния отбор.Бербатов е бил винаги модел за подражание на малките футболисти.
Феновете в Уелс винаги са разбирали, че по-класни играчи нямат, а и отборът им не е от велечината на някой гранд, затова си ги уважаваха, въпреки, че и те са имали мачове "по-така". НО ВИНАГИ СА ГИ ПОДКРЕПЯЛИ И ОБИЧАЛИ. Такова нещо в България няма. Първо живеем с илюзията, че имаме отбор способен на чудеса, което е трудно осъществимо, второ истината в отбора е, че националната фланелка се облича не по заслуги, а чрез интереси и шуробаджанащина и трето НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ТЪРПИМ УСПЕЛИ СЪС СОБСТВЕН ТРУД ХОРА.
Последна промяна от ros на 01 сеп 2010 13:52, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
td4 написа:Ян Ръш и Райън Гигс ,дълги години играеха без никаква надежда в скромния отбор на Уелс,това че е слаб отбора не е основателна причина.Обличането на националната фанелка е чест и голяма привилегия,каквито и основания да изказва мястото му е в националния отбор.Бербатов е бил винаги модел за подражание на малките футболисти.p.s.Анкетата е за месец август
Ян Ръш о Райън Гигс, псували са ги, че не играят като в Манчестър и изкарва ли са ги още малко национални предатели, защото не са изкарвали отбора на гърба си ? Биват ли масово псувани? Искаше се Бербатов да не играе, бил слаб. Не играел като в Манчестър. Добре човека ви чу и вие пак недоволни.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
maximalniq написа:И без нашата помощ той ще победи... Води с над 1000 гласа Гигс и Нани.
и последния път така водеше,но в последните 2 дена го обърнаха и стана 3-ти
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
Върни се в “Футбол - България”