Англия-България по коя телевизия
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Англия-България по коя телевизия
Ясно е как се прави бизнес, с пари. Ако някой извади 200 000 , може да си го гледа и само той в къщи на собствения тв. Но въпроса е ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ НАД 50 МИЛИОНА ДЪРЖАВНИ ПАРИ ? ЗАЩО ? Това е събитие което ще се гледа от поне милион зрители , а може да са и повече. 120 000 щяха да ги съберат само от реклами. Тези чугунени глави как не проумяха че това е единствения начин да привлекат поне мъжката част от аудиторията. Нали по време на световното се биха в гърдите че имали супер висок рейтинг ? Въпреки малоумните им водещи, хората гледаха мачовете без звук (повечето), но все пак гледаха. А сега , който има булшит гледа, другите пред PC -то. А който няма комп, за него супата.
Аз минах на Булсатком преди две години заради европейското първенство, което трябваше да гледам по Диема. Сега пак съм си на стайна антена, защо да им плащам таксите на Булсатком, като в по-голямата част от деня съм на работа и като се прибера гледам предимно Про.Бг и Тв7.
Най-неприятното е, че спортната редакция в националната телевизия се ръководи от наследниците на Манченко и Алипиев, които дават мило и драго за баскетбола, както и от Сашо Йовков, който пък е привърженик на волейбола. Пепи Василев вече е изместен в ъгъла и пари за футбол в БНТ няма.
Най-неприятното е, че спортната редакция в националната телевизия се ръководи от наследниците на Манченко и Алипиев, които дават мило и драго за баскетбола, както и от Сашо Йовков, който пък е привърженик на волейбола. Пепи Василев вече е изместен в ъгъла и пари за футбол в БНТ няма.
За пореден път няма,да мога,да гледам желаното от мен спортно предаване.За пореден път не само аз,а и по-голямата част от българите няма да преживеем заедно,иначе така чаканото от нас и силно емоционално събитие.За пореден път,една "кабеларка",която има гледаемост не повече от 10 % и покритие също толкова в България Ви "надцака".Така,че или свалете "Н" от абревиатурата си или Върнете "Н",като "народна".
С пълно разорочорование: Големинов.
Това е текста,който пратих до спортната редакция на БНТ.Като данъкоплатци имаме право на това.Пишете им и Вие.
С пълно разорочорование: Големинов.
Това е текста,който пратих до спортната редакция на БНТ.Като данъкоплатци имаме право на това.Пишете им и Вие.
Не са ли казали по новините на БНТ , че ще дават всички мачове?Похвалили се били ми казаха наще...чули по новините.АБЕЕ КВО ВИ ПУКА БЕ . Мачовете на Левски ги даваха само ТВ+ и нямаше как да се намерят по нета...сега тоя ма4 , бас държа , че ще се намери по нета.Ще го дават куп европеиски , арабски и сигорно северноамерикански телевизии.Такаче споко.Отивате в Гледаиспорт и това е.Аз така ще направя.вечве не чакам на наще медии.Намирам си сичко по нета.Мачовете от евротурнирите си следя сега по наще ТВ обаче събота и неделя гледМ футбол през нета.По специялно мачове на големите.Каквото ми е интересно си го намирам ио това е.И то точно Барселона , дето ги враткат по ТВ+...да се ши*** ТВ+.Що се отнася до БНТ , те уж си смениха директора, амаа засега няма плюсове.Да не кажа , че има само минуси... 

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- Gunners
- Контакти:
Тия Булсатком въртят страшни игри с ТВ + мамицата им само и само хората да минават на Булсатком. 

Такава гавра с Българският народ непомня да е имало, да не можеш да гледаш националният си отбор!!!Верно имам интернет, ама можем ли и аз и братми и баща ни да гледаме на лаптопа?

- Бижутера
- Контакти:
mufc написа:Такава гавра с Българският народ непомня да е имало, да не можеш да гледаш националният си отбор!!!Верно имам интернет, ама можем ли и аз и братми и баща ни да гледаме на лаптопа?![]()
абе сложете си булсатком , имате време.....тва българина може само да реве, значи...

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Мисля ,че е крайно време да се пръкне национална спортна телевизия ГОНГ-и да си гледам и слушам едновременно от един приемник 

- Бижутера
- Контакти:
гмм написа:Мисля ,че е крайно време да се пръкне национална спортна телевизия ГОНГ-и да си гледам и слушам едновременно от един приемник
ти ако си мислиш че така стават нещата....

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Gunners
- Контакти:
Бижутера написа:mufc написа:Такава гавра с Българският народ непомня да е имало, да не можеш да гледаш националният си отбор!!!Верно имам интернет, ама можем ли и аз и братми и баща ни да гледаме на лаптопа?![]()
абе сложете си булсатком , имате време.....тва българина може само да реве, значи...
Не си ти човека, който ще ми казва какво да правя.

Върни се в “Футбол - България”