Англия-България по коя телевизия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Неутрален
Контакти:

Re: Англия-България по коя телевизия

Мнениеот Неутрален » 01 сеп 2010 11:08

Ясно е как се прави бизнес, с пари. Ако някой извади 200 000 , може да си го гледа и само той в къщи на собствения тв. Но въпроса е ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ НАД 50 МИЛИОНА ДЪРЖАВНИ ПАРИ ? ЗАЩО ? Това е събитие което ще се гледа от поне милион зрители , а може да са и повече. 120 000 щяха да ги съберат само от реклами. Тези чугунени глави как не проумяха че това е единствения начин да привлекат поне мъжката част от аудиторията. Нали по време на световното се биха в гърдите че имали супер висок рейтинг ? Въпреки малоумните им водещи, хората гледаха мачовете без звук (повечето), но все пак гледаха. А сега , който има булшит гледа, другите пред PC -то. А който няма комп, за него супата.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 01 сеп 2010 11:11

Аз минах на Булсатком преди две години заради европейското първенство, което трябваше да гледам по Диема. Сега пак съм си на стайна антена, защо да им плащам таксите на Булсатком, като в по-голямата част от деня съм на работа и като се прибера гледам предимно Про.Бг и Тв7.
Най-неприятното е, че спортната редакция в националната телевизия се ръководи от наследниците на Манченко и Алипиев, които дават мило и драго за баскетбола, както и от Сашо Йовков, който пък е привърженик на волейбола. Пепи Василев вече е изместен в ъгъла и пари за футбол в БНТ няма.

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 01 сеп 2010 11:16

За пореден път няма,да мога,да гледам желаното от мен спортно предаване.За пореден път не само аз,а и по-голямата част от българите няма да преживеем заедно,иначе така чаканото от нас и силно емоционално събитие.За пореден път,една "кабеларка",която има гледаемост не повече от 10 % и покритие също толкова в България Ви "надцака".Така,че или свалете "Н" от абревиатурата си или Върнете "Н",като "народна".
С пълно разорочорование: Големинов.

Това е текста,който пратих до спортната редакция на БНТ.Като данъкоплатци имаме право на това.Пишете им и Вие.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 01 сеп 2010 11:36

Не са ли казали по новините на БНТ , че ще дават всички мачове?Похвалили се били ми казаха наще...чули по новините.АБЕЕ КВО ВИ ПУКА БЕ . Мачовете на Левски ги даваха само ТВ+ и нямаше как да се намерят по нета...сега тоя ма4 , бас държа , че ще се намери по нета.Ще го дават куп европеиски , арабски и сигорно северноамерикански телевизии.Такаче споко.Отивате в Гледаиспорт и това е.Аз така ще направя.вечве не чакам на наще медии.Намирам си сичко по нета.Мачовете от евротурнирите си следя сега по наще ТВ обаче събота и неделя гледМ футбол през нета.По специялно мачове на големите.Каквото ми е интересно си го намирам ио това е.И то точно Барселона , дето ги враткат по ТВ+...да се ши*** ТВ+.Що се отнася до БНТ , те уж си смениха директора, амаа засега няма плюсове.Да не кажа , че има само минуси... :roll:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 01 сеп 2010 12:13

Тия Булсатком въртят страшни игри с ТВ + мамицата им само и само хората да минават на Булсатком. :evil:
Изображение

Потребителски аватар
mufc
Контакти:

Мнениеот mufc » 01 сеп 2010 12:51

Такава гавра с Българският народ непомня да е имало, да не можеш да гледаш националният си отбор!!!Верно имам интернет, ама можем ли и аз и братми и баща ни да гледаме на лаптопа? :evil: :evil:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 сеп 2010 14:58

mufc написа:Такава гавра с Българският народ непомня да е имало, да не можеш да гледаш националният си отбор!!!Верно имам интернет, ама можем ли и аз и братми и баща ни да гледаме на лаптопа? :evil: :evil:

абе сложете си булсатком , имате време.....тва българина може само да реве, значи... :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

гмм
Контакти:

Мнениеот гмм » 01 сеп 2010 16:25

Мисля ,че е крайно време да се пръкне национална спортна телевизия ГОНГ-и да си гледам и слушам едновременно от един приемник :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 сеп 2010 16:45

гмм написа:Мисля ,че е крайно време да се пръкне национална спортна телевизия ГОНГ-и да си гледам и слушам едновременно от един приемник :)

ти ако си мислиш че така стават нещата.... ;)
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 01 сеп 2010 19:24

Бижутера написа:
mufc написа:Такава гавра с Българският народ непомня да е имало, да не можеш да гледаш националният си отбор!!!Верно имам интернет, ама можем ли и аз и братми и баща ни да гледаме на лаптопа? :evil: :evil:

абе сложете си булсатком , имате време.....тва българина може само да реве, значи... :twisted:

Не си ти човека, който ще ми казва какво да правя. ;) Ще "рева" колкото си искам защото не може нац. отбор на България, който е на всеки един българин да бъде даван по телевизия, която е излъчвана само по един възможен кабелен оператор г-н всезнайко. Заради някаква си новопръкнала се телевизия от вчера ще се местя отново на друг кабелен оператор, как ли не :roll:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”