Наказаха клуба на феновете с лишаване от домакинство
Създаденият от голяма част от феновете на Спартак Варна клуб (състезаващ се в североизточната В група под името ФК Тополи) бе наказан с лишаване от домакинство от една среща, както и с глоба от 1875 лева заради екшъна по трибуните по време на дербито със Спартак 1918. Това реши на тазвечершното си заседание Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз. На домакините пък е препоръчано да се погрижат за по-добра организация на охраната по време на мачовете на стадион Спартак. Освен това Георги Костадинов от домакините, както и Николай Керацин и Бойко Косев от гостите са наказани с четири срещи лишаване от състезателни права. Причината за санкцията на първите двама е, че те си размениха удари след края на двубоя, а наказанието на Бойко Косев не е ясно за какво е.
http://www.ole-bg.com/188393.html
Иван Найденов: Наказанията са пълна пародия
Техническият директор на основаният от феновете клуб Иван Найденов не бе на себе си от яд, след като разбра за санкциите. "Тези наказания са пълна пародия и безумие. По-добре да ни бяха извадили от групата. Това е подигравак с 40 души, които работят в нашия клуб“, отсече за "Народно дело“ Найденов.
Той няма представа на какво основание са взети санкциите, след като на стадиона не е имало фенове в клетката за гостуващия отбор. "Ние по документи се водим "Тополите“, но видяхте, че в клетката нямаше никакви фенове. Интересно ми е как разпознаха фенове на гостуващи, след като по трибуните ясно се видя, че се бият фенове на "Спартак“. Явно сме трън в очите на някои хора и искат по-бързо да се отърват от нас по нечестен път“, допълни Найденов.
Относно наказанията по четири мача на Керацин, Косев и Костадинов, той направи следния коментар: "След последния съдийски сигнал с очите си видях как Жоро Костадинов удари Керацин, а той му отвърна. За Бойко Косев нямам никаква представа защо е наказан толкова жестоко. Не видях да е направил нещо нередно“.
Найденов призна, че днес ще решат на кой терен да изторпят лишаването си от домакинство, но смята, че това не е най-важното. "По-лошото е, че от футболния съюз се гаврят с един отбор, който тръгна добре в първенството. Съжалявам, че ще бъда краен, но ще препоръчам на тази дисциплинарна комисия да бъде обективна, а не да отвращава хората от футбола и да работи против него“, завърши Найденов.
http://www.ole-bg.com/188457.html
Докога ще търпим тази измет да се гаври с българските отбори ??? Не им ли е ясно,че няма пари в излишък, за да се плати тази глоба ... или пак се гъзят на дпсарите ???
Поредната гавра на бфс !!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Поредната гавра на бфс !!!
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
Re: Поредната гавра на бфс !!!
подкрепяме приятелите от спартак варна,но за съжаление нищо не може да се направи срещу бфс
nikulas написа:подкрепяме приятелите от спартак варна,но за съжаление нищо не може да се направи срещу бфс
Може приятелю, може, промяната ще е кардинална ...
-
Миленчо,уважавам това което се опитвахте да правите досега.Но това което видях на коритото ме навежда на мисълта,че направо ви помилваха с това наказание.Аз си мисля че наказанието ви тепърва предстои да бъде наложено от тези които плюеш.БФС!За расистки изцепки нали се сещаш какво ви чака?Хората си направиха човещината и ви пуснаха да седите там,където сте били през целия си живот/В смисъл,че не ви набутаха в клетката за гости/.А вие какво направихте?Отидохте да се биете с хора които са на стадиона с жените и децата си за да гледат ФУТБОЛ,а не бабаитските изцепки на група хора,наричащи себе си фенове.А тези хора до вчера не бяха ли едни от вас?Не подкрепяхте ли един и същи отбор?И затова че са друго мислещи заслужават да ги биете?А по тази логика,вие сте направо за панделата.Защото сте не само инакомислещи,а и неадекватни в поведението си.Сега трябва да се прегледат видеозаписите и всички участвали в побоя над хора непредизвикали ги с абсолютно нищо,да бъдат осъдени по бързата процедура и вкарани в затвора.А номера с бедноста не се опитвай да го пробутваш.Като сте бедни и не можете да си плащате гяволъците,ще си стоите на задниците и ще си подкрепяте отбора без да пречите и да трупате глоби.Но вие сте първосигнални като маймуните и първо действате,а после ревете!До сега изпитвах някаква симпатия към опитите ви да създадете нещо новоНо вие създадохте чудовище!И като такова-трябва да бъде убито!
п.с.И каква ще бъде кардиналната промянаЩе взривите БФС,или ще хвърляте камъни по Боби,както хвърляхте камъни по жени и деца в неделя?Ако някой от пишещитевъв форума е гледал това което правихте,ще ви заклейми на секундата.А и модовете не трябва да дават трибуна на такива деградирали типове!
п.с.И каква ще бъде кардиналната промянаЩе взривите БФС,или ще хвърляте камъни по Боби,както хвърляхте камъни по жени и деца в неделя?Ако някой от пишещитевъв форума е гледал това което правихте,ще ви заклейми на секундата.А и модовете не трябва да дават трибуна на такива деградирали типове!
тия неща за В група се решават от ДК на съответния Зонален съвет 

-
- Контакти:
Green Beast написа:Миленчо,уважавам това което се опитвахте да правите досега.Но това което видях на коритото ме навежда на мисълта,че направо ви помилваха с това наказание.Аз си мисля че наказанието ви тепърва предстои да бъде наложено от тези които плюеш.БФС!За расистки изцепки нали се сещаш какво ви чака?Хората си направиха човещината и ви пуснаха да седите там,където сте били през целия си живот/В смисъл,че не ви набутаха в клетката за гости/.А вие какво направихте?Отидохте да се биете с хора които са на стадиона с жените и децата си за да гледат ФУТБОЛ,а не бабаитските изцепки на група хора,наричащи себе си фенове.А тези хора до вчера не бяха ли едни от вас?Не подкрепяхте ли един и същи отбор?И затова че са друго мислещи заслужават да ги биете?А по тази логика,вие сте направо за панделата.Защото сте не само инакомислещи,а и неадекватни в поведението си.Сега трябва да се прегледат видеозаписите и всички участвали в побоя над хора непредизвикали ги с абсолютно нищо,да бъдат осъдени по бързата процедура и вкарани в затвора.А номера с бедноста не се опитвай да го пробутваш.Като сте бедни и не можете да си плащате гяволъците,ще си стоите на задниците и ще си подкрепяте отбора без да пречите и да трупате глоби.Но вие сте първосигнални като маймуните и първо действате,а после ревете!До сега изпитвах някаква симпатия към опитите ви да създадете нещо новоНо вие създадохте чудовище!И като такова-трябва да бъде убито!
Всъщност тръгването на феновете трябваше да стигне до купените фенове - работниците на ИНДЖИстрой и до онези с фланелките на черно море,а в крайна сметка боя стана с ушевите,които биеха момичетата и по-малките и с охраната. А Иван Найденов е прав,че наказанието не трябва да е върху отбора на феновете,защото ФК Тополи (както се води,защото пак имаше дупедавство към дпсарите) - нямаше фенове ...
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
dasi podawat ustwkata!!!
стига с тези приказки-лумпени,наркомани и т.н.10 години платени журналя говореха така за феновете на Ботев.ето ,че накрая се оказа,че ние сме били правите.

погледнете тази снимка. Момичето е смазано от бой!това ли са страшните лумпени???

погледнете тази снимка. Момичето е смазано от бой!това ли са страшните лумпени???
-
- Контакти:
nikulas написа:стига с тези приказки-лумпени,наркомани и т.н.10 години платени журналя говореха така за феновете на Ботев.ето ,че накрая се оказа,че ние сме били правите.
И не само за Ботев, за много отбори се говореше така и за това много хора са се дръпнали и гледат да дръпнат с тях и други в момента, а всъщност много неща са продиктувани именно от тези писания на журналисти и действия на органите на властта.
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
Върни се в “Футбол - България”