Messinho написа:Поредният мазник.
Да,като Меси 2,скъса се да хвали Цска,колко велик отбор е,а после се оказа,че през цялото време си мислел че го взимат в Цска Москва...Този поне знае къде отива,със сигурност!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Messinho написа:Поредният мазник.
Levski_Valencia написа:Messinho написа:Поредният мазник.
Да,като Меси 2,скъса се да хвали Цска,колко велик отбор е,а после се оказа,че през цялото време си мислел че го взимат в Цска Москва...Този поне знае къде отива,със сигурност!!!
LSFC 1914 написа:Гонзо е вашият кошмар, чорбари!!!А сега идва новата ера начело с Гарра Дембеле!
![]()
![]()
deepblue1963 написа:Вземането на Слори-ценно,продажбата на Христов-ценно,НЕвземането на Атанасов-безценно!
LEVSKI.SOFIA написа:Екстра сме тая година.Само Калин Щърков не съм го виждал, ама аз така и не разбрах за какво го взехме.. Моментия ни състав е просто перфектен. А и сега с идването на Слори още повече ще се вдигне класата на отбора, така че аз вярвам, че имаме шансове да се преборим за излизане от групите на Л.Е..
Blue_Lion написа:LEVSKI.SOFIA написа:Екстра сме тая година.Само Калин Щърков не съм го виждал, ама аз така и не разбрах за какво го взехме.. Моментия ни състав е просто перфектен. А и сега с идването на Слори още повече ще се вдигне класата на отбора, така че аз вярвам, че имаме шансове да се преборим за излизане от групите на Л.Е..
На мача с Калиакра направи няколко балкански балтий които бяха от висока класа...общо взето ренде,ма за такива мачове е перфектен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта