Въпроса не е че Булсат...или който и да е ще предава мача...а не БНТ...
Въпроса е,че Бул...НЕ ПРОДАВА КАНАЛ ТВ+ ЗА НИКАКВИ ПАРИ НА ДРУГИ ОПЕРАТОРИ.Този канал може да се излъчва само и единствено в мрежата на Бул...Опитва се да привлича клиенти по меко казано некоректен начин.
А що се отнася до SKY и английското парвенство...спортния пакет на SKY или части от него се излъчват от различни оператори,има комбинация от различни пакети и човек сам решава какво да закупи и да гледа...
Ако Бул...продаваше този канал на други оператори нямаше да има проблем,но аз мисля че накрая "палачинката" ще се обърне и без това доста хора ги мразят вече...
Трябва ли БФС и Б.Михайлов да продължат да ръководят футбола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Боби Михайлов в ролята на Юда
sarfaa написа:Авторът на темата е смееешееен! Пич, кое ти дава право да обвиняваш някой, че е продал нещо, което е общо и за него е получил повече пари? Тези пари от къде идват? Разбирам да ти ги иска от теб(примерно ако БНТ ги даде), но ги дава чужда компания. Защо БНТ е длъжна да го купи? Да, ще кажете плащаме данъци, но 70% от хората, които плащат тези данъци, може би няма да искат парите им да отиват за закупуване на права за мачове, не че някой ги пита де... Като нямаш Булсат, отиваш у някой приятел или в заведение, където има и гледаш. Защо всеки си мисли, че всичко трябва да идва на готово? Защо критикувате без да имате АБСОЛЮТНО никакво право?!? Защото сме такъв народ, мрънкалници! Всеки е недоволен от другите, а не вижда себе си! Винаги недоволни, ВИНАГИ. Преди САЩ94 скандали, след мача с Нигерия - "Да се прибират", "Стига са ни излагали", ЕВРО96 - "Чичовото" - изгониха Пенев, след Франция 98 - изгониха Бонев, Евро 2004 - изгониха Марков, все треньора им виновен.Сега Мъри, Боби, преди беше Славков...абе смешен народ сме...жалък...
Има нещо вярно ....
- florentin_petre
- Контакти:
Цялата тая работа смърди кой на кого, не се знае. Факт е че БНТ спряха да дават мачове, но и недават ясно обяснение защо. Факт е че на тази прослувута Булсатком ТВ която се намира и у нас, неколкократно ми е изчезвал канала ТВ+ сещам се за финала за купата на Италия , да не говорим че никой не си вдиха телефоните. Какво правим ако това стане и сега. Дано някой от БНТ влиза и чете какво си пишат хората по форумите, защото понякога там се крие и истината. Наистина жалко, много жалко.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
toi написа:А що се отнася до SKY и английското парвенство...спортния пакет на SKY или части от него се излъчват от различни оператори,има комбинация от различни пакети и човек сам решава какво да закупи и да гледа...
Ако Бул...продаваше този канал на други оператори нямаше да има проблем,но аз мисля че накрая "палачинката" ще се обърне и без това доста хора ги мразят вече...
Малко сравненията са неумесни, в УК ако абонат на върджин иска да гледа скай пакета се бърка допълнително с 30 паунда за 4-те скай спорта, ако иска да ги гледа в HD трябва да даде +7 паунда(това е само за 4-те спортни канала), за сравнение пълния пакет на скай струва 47 паунда(филми, спорт и забавления) + 10 паунда за близо 50 HD програми.
За съжаление ние живеем в абсурдна държава, тук все още кабеларките пиратсват, крият истинският си брой абонати, както и истинските си обороти. От булсат ако им дадът достъп до каналите си примерно с/у 5 лева, 100% кабеларките ще регистрират само една малка част от действително абониралите се за услугата абонати и накрая се получава куче влачи рейс.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
- Даниел Младенов
- Контакти:
БНТ е държавнателевизия те взимат пари не само от реклама но и част от данъците ни1!!! Те ли нямат пари?????
Имат просто предпочитат да ги дават за друго.
Имат просто предпочитат да ги дават за друго.
stg333 написа:леле каква глупост БНТ нямали пари , да бе сигурно, виновни са БНТ , няма никакъв начин мача да е на загуба, като знам колко реклами ще има
Заеби рекламите... само се сети как и от кого се издържа БНТ!

Barcelona - Mes que un club
Не разбирам как така мача се играе в Англия , а говорим БФС продала правата за излъчването на някого ?!?!?! От къде БФС ще има права да продава излъчването на мача от Англия ??? Къде е записано това ??? Според мен е по-логично правата да се закупуват от английсктата футболна федерация и която телевизия ги пожелае да ги закупи. Какво БФС намесвате тук ???!!!!
Ако някоя чужда телевизия и изкупила изключително право за предаване на мача, то тя го е купила от англичаните , не от БФС !!! След това вече ги препродава на останалите телевизи, които желаят да излъчват у нас и в чужбина !!!! Я СЕ СЪБУДЕТЕ !!!

Ако някоя чужда телевизия и изкупила изключително право за предаване на мача, то тя го е купила от англичаните , не от БФС !!! След това вече ги препродава на останалите телевизи, които желаят да излъчват у нас и в чужбина !!!! Я СЕ СЪБУДЕТЕ !!!
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
-
DanielGeorgiev
- Контакти:
Борислав Михайлов : Вие сте новият селекционер на нац.отбор
Много теми се пуснаха, да видим в тази тема всички, които не харесват Мъри, какво биха направили с националния отбор от ръководството, през играчите, че чак до билетите за мачовете
Ще помоля нещо, което 90% няма да бъде изпълнено. Без пристрастия. Това е кауза, приемете я като такава.
Аз на първо място бих взел, качествен помощник треньор, защото едвали има потребител във форума, който да разбира от тренировки и т.н. Под качествен треньор, разбирайте чужденец, със заплата която отговаря на качествата му. На второ място бих посетил доста мачове на играчите, които съм си набелязал и не бих извикал играч, който не е играл поне 75 от мачовете в клубния си отбор. И от там идва селекцията - 23 играча, които трябва да бъдат наредени и според съперниците които ни очакват в мачовете.Ако съперниците ни имат високи нападатели, трябват високи защитници, ако имат ниска защитници, ни трябват високи нападатели и обратното. Когато избера 23та играчи, които ще напиша след малко и когато от тях избера титулярни 11, бих им пускал броени часове преди двубоя, мач на националния отбор през 94та, за да разберат какво е да се играе със сърце, а не както сега - бездушници. А дойде момента да съобщя и повиканите от мен :
Вратари :
1.Георги Петков
12.Владо Стоянов
26.Илко Пиргов
Защитници :
ДБ :
52.Йордан Минев
20.Радостин Кишишев
ЦЗ :
15.Александър Александров
3.Александър Тунчев(разбира се, когато се оправи и навлезе във форма)
6.Танко Дяков
ЛБ :
14.Веселин Минев
2.Станислав Манолев
Халфове :
ДК :
16.Благой Георгиев
73.Иван Стоянов
ДХ :
4.Станислав Ангелов
27.Даниел Димов
ОХ :
19.Стилиян Петров
21.Георги Илиев
ЛК :
17.Мартин Петров
77.Йордан Юруков
Плейкеймкъри :
7.Александър Александров
11.Ивелин Попов
Нападатели :
9.Димитър Бербатов
10.Валери Божинов
8.Илиян Мицански
Титулярни 11 :
-----------------------------------------26.Илко Пиргов----------------------------------------
52.Йордан Минев---3.Александър Тунчев---6.Танко Дяков---2.Станислав Манолев
---------------------------------------27.Даниел Димов----------------------------------------
73.Иван Стоянов-------=---------19.Стилиян Петров-------------------17.Мартин Петров
----------------------------------10.Александър Александров---------------------------------
---------------------------------------9.Димитър Бербатов--------------------------------------
Аз на първо място бих взел, качествен помощник треньор, защото едвали има потребител във форума, който да разбира от тренировки и т.н. Под качествен треньор, разбирайте чужденец, със заплата която отговаря на качествата му. На второ място бих посетил доста мачове на играчите, които съм си набелязал и не бих извикал играч, който не е играл поне 75 от мачовете в клубния си отбор. И от там идва селекцията - 23 играча, които трябва да бъдат наредени и според съперниците които ни очакват в мачовете.Ако съперниците ни имат високи нападатели, трябват високи защитници, ако имат ниска защитници, ни трябват високи нападатели и обратното. Когато избера 23та играчи, които ще напиша след малко и когато от тях избера титулярни 11, бих им пускал броени часове преди двубоя, мач на националния отбор през 94та, за да разберат какво е да се играе със сърце, а не както сега - бездушници. А дойде момента да съобщя и повиканите от мен :
Вратари :
1.Георги Петков
12.Владо Стоянов
26.Илко Пиргов
Защитници :
ДБ :
52.Йордан Минев
20.Радостин Кишишев
ЦЗ :
6.Танко Дяков
ЛБ :
14.Веселин Минев
2.Станислав Манолев
Халфове :
ДК :
16.Благой Георгиев
73.Иван Стоянов
ДХ :
4.Станислав Ангелов
27.Даниел Димов
ОХ :
19.Стилиян Петров
21.Георги Илиев
ЛК :
17.Мартин Петров
77.Йордан Юруков
Плейкеймкъри :
7.Александър Александров
11.Ивелин Попов
Нападатели :
9.Димитър Бербатов
10.Валери Божинов
8.Илиян Мицански
Титулярни 11 :
-----------------------------------------26.Илко Пиргов----------------------------------------
---------------------------------------27.Даниел Димов----------------------------------------
73.Иван Стоянов-------=---------19.Стилиян Петров-------------------17.Мартин Петров
----------------------------------10.Александър Александров---------------------------------
---------------------------------------9.Димитър Бербатов--------------------------------------
Re: Борислав Михайлов : Вие сте новият селекционер на нац.отбор
DanielGeorgiev написа:12.Владо Стоянов
26.Илко Пиргов
Двамата определено са по-добри от литъл перукан.
България няма да се класира на европейското първенство през 2012 г. Спор няма, дори Мъри спря с нахалството да ги говори тези глупости. Класиране за нас няма - не с тази игра и не с този треньор.
7 дни спорт
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Борислав Михайлов : Вие сте новият селекционер на нац.отбор
DanielGeorgiev написа:Много теми се пуснаха, да видим в тази тема всички, които не харесват Мъри, какво биха направили с националния отбор от ръководството, през играчите, че чак до билетите за мачоветеЩе помоля нещо, което 90% няма да бъде изпълнено. Без пристрастия. Това е кауза, приемете я като такава.
Вратари :
1.Георги Петков
12.Владо Стоянов
26.Илко Пиргов
Защитници :
ДБ :
52.Йордан Минев
20.Радостин Кишишев
ЦЗ :
6.Танко Дяков
ЛБ :
14.Веселин Минев
2.Станислав Манолев
Халфове :
ДК :
16.Благой Георгиев
73.Иван Стоянов
ДХ :
4.Станислав Ангелов
27.Даниел Димов
ОХ :
19.Стилиян Петров
21.Георги Илиев
ЛК :
17.Мартин Петров
77.Йордан Юруков
Плейкеймкъри :
7.Александър Александров
11.Ивелин Попов
Нападатели :
9.Димитър Бербатов
10.Валери Божинов
8.Илиян Мицански
Титулярни 11 :
1.Плеймейкъри:Ив.Попов-ти добре ли си?
2.ОХ-Ст.Петров-започвам да се убеждавам,че не си.
3.Гледам 6 души от Ч.море-това шампиона на България ли е или отбора в "колосална" форма в момента?
4.Левскарите за какво си ги включил-"за миризма"?Взимайте си там "зелените","оранжевите","червените","пембените" да видим кой ще плюете след мачовете?