Англия-България по коя телевизия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Англия-България по коя телевизия

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 сеп 2010 09:13

Аз ще гледам мача у приятели, защото нямам Булсатком, но какво ще правят стотиците хиляди българи, които няма да имат тази възможност? :evil: За мачовете на клубните отбори - разбирам, но тук става въпрос за националния отбор на България и БНТ е длъжна да предава този, а и другите негови мачове! Иначе просто да махне буквичката "Н" от абревиатурата. :evil:
П.П. Това важи с пълна сила и за БНТ SAT, защото тя понякога е единствената връзка на нашите сънародници, които живеят зад граница, с Родината!
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 01 сеп 2010 09:38, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Pe60
Контакти:

Мнениеот Pe60 » 01 сеп 2010 09:14

Аз съм на булсат и ще го гледам,но бай киро от куртовоконаре как ще го гледа.За какво ни е национална телевизия след като не предават това което Българския народ го интересува

На никой не му пука за бай ти Киро в тая страна освен по избори,а тия педали искат да ни накарат да минем на Булсат

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 01 сеп 2010 09:30

всичко които са писали имат интернет - какъв ви е проблема да си намерите мача в нета ,е само дето няма да е с българско аудио :)

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 01 сеп 2010 09:34

TSHABALALA написа:всичко които са писали имат интернет - какъв ви е проблема да си намерите мача в нета ,е само дето няма да е с българско аудио :)

А ти защо трябва да се правиш на остроумен??? Дали няма на всички тук да им е по-удобно да се опънат пред телевизора и да гледат мача спокойно, а не да треперят дали няма да им спре стрийма.... :evil:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 сеп 2010 09:38

to6kata1912* написа:
TSHABALALA написа:всичко които са писали имат интернет - какъв ви е проблема да си намерите мача в нета ,е само дето няма да е с българско аудио :)

А ти защо трябва да се правиш на остроумен??? Дали няма на всички тук да им е по-удобно да се опънат пред телевизора и да гледат мача спокойно, а не да треперят дали няма да им спре стрийма.... :evil:

Да допълня критиката на to6kata.А дали всички в България,по села,градчета и паланки имат компютри? :roll: И могат да гледат?
Аз съм с БСК,от 3 или 4 години(не помня точно),ама това е мач на нац.отбор и за какъв чеп е тая БНТ,не ми е ясно?
Само Черно море.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 сеп 2010 09:59

garfild8 написа:
to6kata1912* написа:

Да допълня критиката на to6kata.А дали всички в България,по села,градчета и паланки имат компютри? :roll: И могат да гледат?
Аз съм с БСК,от 3 или 4 години(не помня точно),ама това е мач на нац.отбор и за какъв чеп е тая БНТ,не ми е ясно?

+ 1 :) А дори и всички да имаха компютър и интернет, как ще стане 3, 4 или 5 човека да се сгушат пред монитора?! :o Един колега по-горе е прав, че се сещат за бай Киро само по време на избори, когато го заливат с тъпи предизборни клипове и лъжливи обещания в най-гледаното телевизионно време. :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 01 сеп 2010 10:06

Новата шефка на БНТ е Вяра Анкова-съпугата на....Томас Лафчис! Те пари за България нямат,може за Гърция да имат.... византийска злоба мръснаааааааааа :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 01 сеп 2010 10:17

TV+ забийте си го в малките главички !!!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

kristian50
Контакти:

Мнениеот kristian50 » 01 сеп 2010 10:20

Билетит за мача срещу Черна гора колко струват?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 сеп 2010 10:24

Който плаща .... той поръчва музиката !
За съжеление - БНТ смучат "мляко" от две крави ( получават пари и от държавния бюджет, и от реклами ) ........ и пак нямат пари ! ? ? ... :shock:
Тия са закриване ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Футбол - България”