Черно море е на път да вземе оше един екс-национал

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

aaaaz-ve
Контакти:

Черно море е на път да вземе оше един екс-национал

Мнениеот aaaaz-ve » 11 фев 2009 20:46

Черно море стяга отбор за титлата, на път е да вземе още един екс-национал

Изображение

София. Ръководството на Черно море продължи да демонстрира желание да изгради отбор, който още тази година, ако може да се вкопчи в битката за титлата. Тези дни репортер на Sportline.bg видя във Варна шампионът с Левски и носител на купата на България с Литекс Атанас Борносузов. Екс-националът е имал преговори с човек от ръководството на ТИМ и според източници от клуба е склонил да подпише с Черно море. До края на седмицата двете страни трябвало да договорят последните подробности по контракта.
Ако привлече Борносузов, Черно море ще се сдобие с най-страховитата халфова линия у нас, където са още трима бивши национали - Милен Петков, Сашо Александров и Георги Илиев.
Припомняме, че варненци искаха и други бивши "трикольори" - Радостин Кишишев и Ивайло Петков, но те предпочеоха офертата на Литекс.
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Черно море е на път да вземе оше един екс-национал

Мнениеот hlucho » 11 фев 2009 20:51

Вие на бързо си спретнахте пенсионерски клуб!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 11 фев 2009 20:58

Средна възраст на отбора 31 години! Няма лошо, но няма и бъдеще с това! Жалко за Черно Море, но за титла просто все още не сте дорасли ;)
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

koi4i

Мнениеот koi4i » 11 фев 2009 21:01

Борносузов отдавна се е изчерпал.Не ви трябва!
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 11 фев 2009 21:03

А какво лошо има в това. Повтарял съм го много пъти- след Кривия и Мето Деянов, други плеймекъри поне на тяхното ниво в нашто първенство не са се появявали. Затова в последните години дори дербитата като ЦСКА-Левски са безлични- отбора с най- много идея в средата на терена в момента в А група е Черно море. За добрите футболисти, възраста няма значение- колко футболиста в А група могат да вкарат гол, като този на кривия срещу израелците в София?
Момчета, ще ви кажа нещо- не е само до това какви футболисти имате. Нещата опират до манталитет, до политика на ръководството, до треньора. Според мен имате много голямо бъдеще с този отбор, обаче ми се струва, че по изброените показатели много има да се работи.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 11 фев 2009 21:06

Може да са ветерани, но са определено качествени футболисти. Поне според мен Черно море започва да се превръща в един наистина сериозен отбор. Като нищо следващата година може да се окаже, че именно те са основният претендент за титлата.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

beckhs23

Мнениеот beckhs23 » 11 фев 2009 21:07

чакай да започне първенството и тогава ще говорим кой ква идея има :!: от тея контроли нищо не може да се каже със сигурност

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 11 фев 2009 21:09

a boy named goo написа:Може да са ветерани, но са определено качествени футболисти. Поне според мен Черно море започва да се превръща в един наистина сериозен отбор. Като нищо следващата година може да се окаже, че именно те са основният претендент за титлата.

Дано е така, защото колкото по-класни отбори има в първенството толкова по-добър става и футбола ни! И ако направят този стадион за който се чува ще е прекрасно! Надявам се един ден националния отбор да не играе само в София, а и в други краища на България! Както е в повечето европейски страни. Дори нашата съседка Румъния прави това...
Последна промяна от Синя окупация на 11 фев 2009 21:14, променено общо 1 път.
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 11 фев 2009 21:14

Според мен нетрябва да де прекалява с опитните,все пак се гради отбор с бъдеще.След една или две години кои ще ги замести.Трябва да се налагат и млади от 6колата защото старите ку4ета многат да ги нау4ат на много.Все пак ояе един опитен игра4 за това първенство ще е полезен а догодина ще видим

kkatan

Мнениеот kkatan » 11 фев 2009 21:57

браво!!!! потресен съм... шапки долу..... без тая информация живота е безсмислен...

Върни се в “Черно море”