Долу ръцете от „Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Долу ръцете от „Армията"!

Мнениеот crap » 01 сеп 2010 07:34

pomiqrat написа:Армията е на държавата и е редно ЦСКА да си купи земя и да си построи стадион, както и всички други български отбори, а не да чакат някаква си концесия за 30 години

Пхахаахахаха!!!!! Я ми кажи кои са тея "всички други български отбори", които си купиха терен и си построиха стадиони??? Може би ФеКа'то на всичките власти Левски? Или ФК Ботев?
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 01 сеп 2010 07:35

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:
kireto2 написа:Стига сте мрънкали! На всички е ясно ,че ще ви удължат договора за наем и то при по-добри условия! Естествено, ако си платите старите задължения ,което, е единствената пречка ,защото, Титан мразят да плащат! Положението е следното: ако има споразумение за изчистване на задълженията към МС, няма драма,ако няма такова споразумение, ще точите сълзи и сополи по форумите и ще обвинявате целия свят , вместо да осъзнаете ,че грешката си е във вашия телевизор!

Защо Левски не плаща наем за Герена?

Защото Герена е собственост на Левски!

ГЕРЕНА БИЛ СОБСТВЕНОСТ НА ЛЕВСКИ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Синьо Сърце, винаги с кеф съм ти чел празните писания, като сред запаметените клишета от време на време човек се натъква на някое авторско, както и в този случай!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 сеп 2010 08:54

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:
kireto2 написа:Стига сте мрънкали! На всички е ясно ,че ще ви удължат договора за наем и то при по-добри условия! Естествено, ако си платите старите задължения ,което, е единствената пречка ,защото, Титан мразят да плащат! Положението е следното: ако има споразумение за изчистване на задълженията към МС, няма драма,ако няма такова споразумение, ще точите сълзи и сополи по форумите и ще обвинявате целия свят , вместо да осъзнаете ,че грешката си е във вашия телевизор!

Защо Левски не плаща наем за Герена?

Защото Герена е собственост на Левски!

:lol: :lol: :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 01 сеп 2010 10:40

Абе пичове защо си мислите,че за всичко лошо което се случва на отборави са виновни баткофф и ЛЕВСКИ? Стига стази велика кнспирация с/у цска.
роблема си е изцяло на вашата управа.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 сеп 2010 19:34

crap написа:

Синьо Сърце, винаги с кеф съм ти чел празните писания, като сред запаметените клишета от време на време човек се натъква на някое авторско, както и в този случай!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Чакай,че ми стана интересно..Когато един имот е даден за безсрочно и безвъзмездно ползвана на някой,този някой Е ли собственик или не е?А кое е празно и кое не-има кой да прецени,само си погледни тъпия аватар!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2010 19:56

Синьо сърце написа:
crap написа:

Синьо Сърце, винаги с кеф съм ти чел празните писания, като сред запаметените клишета от време на време човек се натъква на някое авторско, както и в този случай!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Чакай,че ми стана интересно..Когато един имот е даден за безсрочно и безвъзмездно ползвана на някой,този някой Е ли собственик или не е?А кое е празно и кое не-има кой да прецени,само си погледни тъпия аватар![/quote]

Не, не е собственик.Безсрочното ползване предполага да може да бъде прекратено във всеки момент, след изпълнението на някои предварителни условия.При срочното нещата са доста по-сигурни, поне в рамките на срока.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 сеп 2010 20:00

Кашчей написа:
Синьо сърце написа:
crap написа:

Чакай,че ми стана интересно..Когато един имот е даден за безсрочно и безвъзмездно ползвана на някой,този някой Е ли собственик или не е?А кое е празно и кое не-има кой да прецени,само си погледни тъпия аватар!

Не, не е собственик.Безсрочното ползване предполага да може да бъде прекратено във всеки момент, след изпълнението на някои предварителни условия.При срочното нещата са доста по-сигурни, поне в рамките на срока.[/quote]
Но докато действа,не е ли Левски със статут на собственик-т.е. да поддържа базата,ремонтира,провежда мачове,продава билети,преотдава го (например на Берое за един мач),като не плаща наем?
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 сеп 2010 20:06

Синьо сърце написа: Но докато действа,не е ли Левски със статут на собственик-т.е. да поддържа базата,ремонтира,провежда мачове,продава билети,преотдава го (например на Берое за един мач),като не плаща наем?

Един собственик може и да продава собствеността си. Във всеки договор за наем на каквото и да е може да се включи клауза за преотдаването му на трети лица. Но никой луд собственик няма да упълномощи наемателя да продава имота му :) Освен това аз ако наема апартамент за 30 години или БЕЗСРОЧНО И БЕЗВЪЗМЕЗДНО естествено, че ще си направя ремонт, защото се очертава да съм вечно там. Как си мечтая някой да ми подари апартаментче...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 сеп 2010 20:20

vaskonti написа:
Синьо сърце написа: Но докато действа,не е ли Левски със статут на собственик-т.е. да поддържа базата,ремонтира,провежда мачове,продава билети,преотдава го (например на Берое за един мач),като не плаща наем?

Един собственик може и да продава собствеността си. Във всеки договор за наем на каквото и да е може да се включи клауза за преотдаването му на трети лица. Но никой луд собственик няма да упълномощи наемателя да продава имота му :) Освен това аз ако наема апартамент за 30 години или БЕЗСРОЧНО И БЕЗВЪЗМЕЗДНО естествено, че ще си направя ремонт, защото се очертава да съм вечно там. Как си мечтая някой да ми подари апартаментче...

Т.е.-като се изключи възможността да продава,Левски е практически собственик?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 сеп 2010 20:36

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:

Т.е.-като се изключи възможността да продава,Левски е практически собственик?

Де факто да, ама де юре определено НЕ!
[/center]

Върни се в “ЦСКА”