Новия Юве,нови мечти,малко търпение!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Новия Юве,нови мечти,малко търпение!

Мнениеот forzajuve » 01 сеп 2010 01:08

Новите играчи:

Изображение (alt+p)

Изображение (alt+p)

Изображение (alt+p)

Изображение (alt+p)

Изображение (alt+p)

Изображение (alt+p)

Изображение (alt+p)

Изображение (alt+p)

Изображение (alt+p)

Изображение (alt+p)

http://en.wikipedia.org/wiki/Armand_Traor%C3%A9

http://en.wikipedia.org/wiki/Leandro_Rinaudo

Изображение (alt+p)

http://www.tuttosport.com/3/5/28/2010/0 ... l%20Lyngby

Това са новите гладиатори,които имат за цел да възродят любимия ни отбор.Да, не са от световна класа,но тепърва ще градим отбор,който мачка, както е било винаги.Сигурен съм,че за откриването догодина на новия ни стадион, ще акостират няколко играчи от световна класа и можеби затова сега не се хвърлиха пари за такива играчи.Всички искахме Пацини да е на върха на атаката ни и това ще стане.Просто така се стекоха нещата и щеше да е нахално освен целия им екип да вземеш и най-голямата им звезда.Всички трябва да разберат,че Ювентус е лицето на Италия и това го доказват трансферите.Без Юве,Италия загива.Това,че някои отбори сега се фукат със звездни трансфери, нетрябва да ни кара да униваме.Ние сме Ювентус и сме най-великия италиански клуб с най-великата история.В Ювентус се направи само една грешка този сезон,т.е,че ни напусна Диего.Джовинко скоро ще се завърне по- силен от всякога и преминаването му в Парма е само плюс.Доказателство е Давиде Ландзафаме.Диего неостана в Ювентус,защото Дел Пиеро трябваше често да е на резервната скамейка,а това за истинските фенове на Юве е цяло мъчение.В Ювентус ще дойдат и по- големи звезди от Диего,но за нас е характерно, ние да ги създаваме,а не те нас.Така,че търпение му е майката.Който се смее сега,последен остава винаги!Само Юве

http://vbox7.com/play:070e7046
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Новия Юве,нови мечти,малко търпение!

Мнениеот Middlesbrough » 01 сеп 2010 01:12

много хубава тема, можем да испишем много неща , аз само ще кажа ЮВЕНТУС ЗАВИНАГИ !!!

Офтопик:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 01 сеп 2010 01:20

Ландзафаме нали Интер щяха да го копуват?

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 сеп 2010 01:21

bojkyy написа:Ландзафаме нали Интер щяха да го копуват?

Ланзафаме , направи пълна подготовка , като беше титуляр в почти приятелски срещи , юноша е на Юве доколкото знам !
хуу че поне Бориело не взехме !

Офтопик:

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 01 сеп 2010 01:31

Ланзафаме ще иде в Интер,когато гъщер пръдне, брато.Той е наш юноша и не би отишъл в отбор, който убива собствения си национален отбор.Който иска да играе за Италия,трябва да играе в Юве.Както писах, Джовинко минава същия път като Ланзафаме и го очакваме скоро в родния му дом.Forza Juve
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 01 сеп 2010 01:32

Middlesbrough написа:
bojkyy написа:Ландзафаме нали Интер щяха да го копуват?

Ланзафаме , направи пълна подготовка , като беше титуляр в почти приятелски срещи , юноша е на Юве доколкото знам !
хуу че поне Бориело не взехме !

Щеше да е голяма глупост ако го бяхте взели ;)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 01 сеп 2010 01:33

forzajuve написа:Ланзафаме ще иде в Интер,когато гъщер пръдне, брато.Той е наш юноша и не би отишъл в отбор, който убива собствения си национален отбор.Който иска да играе за Италия,трябва да играе в Юве.Както писах, Джовинко минава същия път като Ланзафаме и го очакваме скоро в родния му дом.Forza Juve

Просто преди време така беше казал някой фен на Интер, не съм се поинтересувал това лято какви трансфери се правят в Сериа А и затова незнам :)

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 01 сеп 2010 01:43

Това е човекът, който знае какво в действителност значи Ювентус и той ще ни възроди.

Изображение

Изображение

Малко търпение!
Изображение

Изображение

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 01 сеп 2010 01:49

Видя се, че има желание да се направи нещо хубаво с любимия отбор. Аз съм сигурен, че от всички трансфери ще има и добри попадения. Досега гледах всички официални мачове и някои от новите ми направиха добро впечатление. С 10 нови обаче е трудно да минат няколко сериозни мача и оттам почваме да газим.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 01 сеп 2010 02:02

Този сезон ще сработваме отбора и пак ще сме зле, дано поне да се класираме 4ти и да играем в ШЛ. От следващия сезон, обаче се надявам да мачкаме наред и да сме шампиони в Италия!
Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Ювентус”