megan fox написа:[offtopic]Айде юнаци, аз ви оставям лека.[/offtopic]
[offtopic]Лека
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:[offtopic]Айде юнаци, аз ви оставям лека.[/offtopic]
JackPackage написа:[offtopic]Аз пък не съм видял друг фен на Атлетико във форума![]()
Симпатичен отбор на много хора, но никой не съм срещал да каже че е фен на тима
Сега като взехме да печелим трофей и играем хубав футбол ще спечелим и доста фенове в БГ се надявам, че откакто Любака игра там, май го позабравиха този отбор, а мен точно след това започна да ме кефи
[/offtopic]
JackPackage написа:[offtopic]Аз пък не съм видял друг фен на Атлетико във форума![]()
Симпатичен отбор на много хора, но никой не съм срещал да каже че е фен на тима
Сега като взехме да печелим трофей и играем хубав футбол ще спечелим и доста фенове в БГ се надявам, че откакто Любака игра там, май го позабравиха този отбор, а мен точно след това започна да ме кефи
[/offtopic]
AnalBreaker написа:[offtopic]Бях им голям симпатизант (малко партиино изказване) , когато Мартин Петров се присъедини към отбора и не пропусках и 1 техен мач. Но след като почнаха да предават пъвенството по ТВ+ нямам много голяма възможност да гледам мачовете от Примера в смисъл, че не ми се занимава с линкве.
Аз лично нямам любим отбор от Испания, но симпатизирам на по-малките отбори като Хетафе и Виляреал.[/offtopic]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Madridist написа:Искам да ви питам защо след като коментарите ви са свързани с испанския футбол ги слагате в офтопик
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта