Защо във форума на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синя окупация

Re: Защо във форума на ЦСКА?

Мнениеот Синя окупация » 11 фев 2009 20:08

B A T E написа:щото ще трябва да споменавам БАТЕ КАКА И ТАМПЕРЕ и...
работата съвсем се омирисва :lol: :lol: :lol:

Тръгнал си по просташки... ами нека да те НАТУЛУЗИМ и едно Торпедо в задния ти двор! :lol:
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 11 фев 2009 20:11

a boy named goo написа:emi_cska
Забелязал съм обаче, че именно тези теми са най-коментираните

и аз така но такива теми трябва да се изтриват непремено, какво са тези мръсни езици и такива работи
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 11 фев 2009 20:12

Понякога ми писва от глупости и аз ставам идиот! Престанете бре хора, то това вашето извън пътя, стига сте се заяждали! Мисля си че тия форумни "герои" са абсолютни нещастници в реалният живот и тука се изживяват като богове! Не сте има много по-свестни хора от вас, вие просто сте едно голямо нищо! Като толкова искате да привлечете внимание направете го с нещо положително, а не с простотии! Днес играе България и вместо мнения за националния отбор-НАШИЯТ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР пак се занимавате с Левски и ЦСКА! Ами да вземат да ги закрият, може би тогава ще се сетите че първо сте БЪЛГАРИ .
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 11 фев 2009 20:17

a boy named goo написа:emi_cska
Забелязал съм обаче, че именно тези теми са най-коментираните

Това имах предвид като казах, че 10 човека пускат темите, а останалите им се връзват. Но това вече си е проблем на нацията ни като цяло. Когато трябва да се направи нещо градивно, всеки се скътава, а когато трябва да се руши, всеки е на първа линия. Така е и във форума, когато се пише нещо позитивно, темата остава с малко коментари. Когато обаче се псува, обижда и заяжда, всеки си показва цветущият език.

AC Milan

Мнениеот AC Milan » 11 фев 2009 20:33

Б А Т Е, съветвам те като приятел да се гръмнеш! И на теб ще ти олекне, а и на света такива отрепки не им трябват!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 11 фев 2009 20:45

Чета темата и се чудя, да се смея ли или да плача. Ако я изтрия, веднага една камара хора ще надигнат врява, че има цензура. Ако не я изтрия, друга група хора, ще кажат къде е модератора и защо спи и не трие теми като тази?
Голяма част от българите имаме един съществен недостатък. Обичаме да виждаме сламката в чуждото око, а гредата в собственото си- не. Истината е, че навсякъде , ги има такива хора, влизащи във форума на гонг, не толкова да пишат със съмишленици, колкото да дразнят и унижават противниковите фенове.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 11 фев 2009 21:07

mike28 написа:Чета темата и се чудя, да се смея ли или да плача. Ако я изтрия, веднага една камара хора ще надигнат врява, че има цензура. Ако не я изтрия, друга група хора, ще кажат къде е модератора и защо спи и не трие теми като тази?
Голяма част от българите имаме един съществен недостатък. Обичаме да виждаме сламката в чуждото око, а гредата в собственото си- не. Истината е, че навсякъде , ги има такива хора, влизащи във форума на гонг, не толкова да пишат със съмишленици, колкото да дразнят и унижават противниковите фенове.

Брато, ще си позволя един съвет, ако темите не преминават в много груб тон по-добре да не се пипат. Това изнервя някои потребители и стават още по-настървени със заяждането. Наистина на доста хора вече им писна от такива теми, но по-добре повече теми с малко по-умерен тон, отколкото по-малко теми с цветущи изрази.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 11 фев 2009 21:08

mike28, за това си модератор за да решаваш и да не се влияеш от форумните мнения, страсти, нападки и т.н.
Който каквото ще да ми обяснява, но според мен абсолютно всяка подобна тема не принадлежи към един спортен форум като този на Гонг.

Съвсем отделен въпрос са начините на изразяване на въпросните "форумни герои", а умствените и граматически тяхни способности дори няма да коментирам.

Има един такъв лаф - Прави каквото трябва, пък да става каквото ще.
В случая - Трий наред, пък гамените да си реват колкото искат.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “ЦСКА”