Турските ултраси – фанатични и екстремни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Турските ултраси – фанатични и екстремни

Мнениеот Blue_Lion » 31 авг 2010 22:34

boys85 написа:Ето клипче: http://vbox7.com/play:56e97f5f&al=1&vid= Цялата трибуна срещу камерата е заета от резаците. :roll:

мачът се играе пред 45хиляди зрители,8хиляди от които пристигнали от Турция специално да подкрепят Фенербахче и за съжаление също така доста фенове на Локо Пд подрепят фенерите в този мач

:shock: Това вярно ли е...
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 авг 2010 22:40

Много се дразня от някакви хора като кажат или напишат "аре бегай ги тия турци". Аз пък ще кажа "аре бегай ги тия българи". Освен с историята си с нещо друго можем ли да се похвалим? Какво са виновни турците, че отделят пари за филми, а тука се прави още няма кино с филми с диалог през 5 мин. и през останалото време и само ти-ши-на. Какво са виновни турците, че целият им стадион е агитка и са задружни и ако видят някого да бият на улицата няма да стоят и да се вайкат и да викат "малелей убиха момчето", а ще скочат да помагат на своя. С тоя тъп непокрит национализъм се скрийте при воленчо, ама той ще гледа да се скрие зад вас, ако стане нещо.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 авг 2010 23:04

pomiqrat написа:Много се дразня от някакви хора като кажат или напишат "аре бегай ги тия турци". Аз пък ще кажа "аре бегай ги тия българи". Освен с историята си с нещо друго можем ли да се похвалим? Какво са виновни турците, че отделят пари за филми, а тука се прави още няма кино с филми с диалог през 5 мин. и през останалото време и само ти-ши-на. Какво са виновни турците, че целият им стадион е агитка и са задружни и ако видят някого да бият на улицата няма да стоят и да се вайкат и да викат "малелей убиха момчето", а ще скочат да помагат на своя. С тоя тъп непокрит национализъм се скрийте при воленчо, ама той ще гледа да се скрие зад вас, ако стане нещо.

Изображение
Върни си се в Турция като им се кефиш толкова ;)
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 31 авг 2010 23:05

Прав е Помиара....не се правете толко на националисти, смешно е! :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 авг 2010 23:06

Blue_Lion написа:
pomiqrat написа:Много се дразня от някакви хора като кажат или напишат "аре бегай ги тия турци". Аз пък ще кажа "аре бегай ги тия българи". Освен с историята си с нещо друго можем ли да се похвалим? Какво са виновни турците, че отделят пари за филми, а тука се прави още няма кино с филми с диалог през 5 мин. и през останалото време и само ти-ши-на. Какво са виновни турците, че целият им стадион е агитка и са задружни и ако видят някого да бият на улицата няма да стоят и да се вайкат и да викат "малелей убиха момчето", а ще скочат да помагат на своя. С тоя тъп непокрит национализъм се скрийте при воленчо, ама той ще гледа да се скрие зад вас, ако стане нещо.

Изображение
Върни си се в Турция като им се кефиш толкова ;)

Никога не съм бил, за да се връщам
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Футбол - Свят”