Долу ръцете от „Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Долу ръцете от „Армията"!

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2010 21:39

belcho_kulev написа:Левскарите гледат еднопосочно(само в тяхна полза)просто така са свикнали напоследък.

Щото вие гледате многопосочно... ама се в Борисовата градина ви е хвърлен погледът :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2010 21:42

honda написа:
delqnski47 написа:Сладурче,ти ще имаш право за тази ''Армия'' когато я наемеш(или купиш)!А ЦСКА в продължение на 20 години плаща наем и държавата ги гълта нанякъде!То и вашия ГЕРЕН беше държавна собственост,но ви я подариха нали?

Моето момче, успокой се малко . Сигурен ли ,че ЦСКА е плащал 20 години наем за стадион ?- Или така твърдят някои червени шамани ? Миналата година беше изнесена доста по-различна информация - до 2005 ст. "Българска Армия" е бил собственост на МО и ЦСКА не е плащал наем, като дори разходите за ток и вода са били поемани от МО. След 2005 ст. става собственост на ДАМС(ММС) до 31.09.2010 ЦСКА не е платил наем за НИТО ЕДИН МЕСЕЦ (!). Като за трите обекта на ДАМС ползвани от ПФК ЦСКА АД е трябвало да плаща баснословния наем от 25 000 лв. Общо за близо 4 години се събират около 1 700 000лв(с лихвите). До момента ЦСКА са платили една малка част от лихвите като за една година дължимата сума дори се е увеличила.
Разбирам болката ви и сантименталната стойност която има за вас Армията. Но за мен виновни за настоящата ситуация е ръководството на ЦСКА,а не държавата. Все пак едва ли е възможно по-толерантно поведение от това на държавните институции към ПФК ЦСКА АД. За мен това са напълно нормални договорни отношения -явно че от ЦСКА не са доволни от настоящия договор и с неплащането на наема показват ясно че не искат да продължат договора. Ако имаха желание да ползват стадиона то те неминуемо щяха да намерят начин да се разплатят - за справка с премията за влизане в ЛЕ могат да покрият всичките си задължения към МС. С парите дадени само за Шеридън можеше да бъдат платени половината от задълженията,но явно че липсва желание от страна на ръководството на ЦСКА.
Бих те помолил честно да си отговориш ако имаше някакъв обект,който даваш под наем - Колко време ще държиш наемател,който не си плаща наема?

Много информации във всякакъв вариант могат да се изнесат,моето момче!Само това ще ти кажа...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

nikulas
Контакти:

Мнениеот nikulas » 31 авг 2010 21:43

искам да попитам феновете на цска от името на кой си искат стадиона.кои са те???техния клуб в момента е частно дружество и много ясно,че трябва да си плаще наем и да не му дават ей така парцел в центъра на софия.та хората пишещи тук и напсали този призив кви се явяват в случая.кои сте вие??
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2010 21:46

Кашчей написа:
belcho_kulev написа:Левскарите гледат еднопосочно(само в тяхна полза)просто така са свикнали напоследък.

Щото вие гледате многопосочно... ама се в Борисовата градина ви е хвърлен погледът :mrgreen:

Еми,с прости думи казано - ''Армията'' за нас е нещо свято(въпреи че аз лично бих се отказал от нея,колкото и трудно да ми е)
Ако ''Армията'' беше в Дружба примерно,ти мислиш ли си,че ние щяхме да искаме новият ни стадион да е в тъпата Борисова Градина???
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 31 авг 2010 21:46

nikulas написа:искам да попитам феновете на цска от името на кой си искат стадиона.кои са те???техния клуб в момента е частно дружество и много ясно,че трябва да си плаще наем и да не му дават ей така парцел в центъра на софия.та хората пишещи тук и напсали този призив кви се явяват в случая.кои сте вие??

Ние сме ЦСКА !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2010 21:51

delqnski47 написа:Значи не стига,че ЦСКА като клуб е инвестирал толкова много в държавата с кирливите наеми,не стига,че държавата изхвърли на улицата ДЮШ на ЦСКА,ами сега карат ЦСКА да плаща цяла земя и след това пък да прави и цял стадион!!!Къде го виждаш това да стане в близките 1000 години,в най-бедната страна в ЕС-БЪЛГАРИЯ?Кой ще изкара толкова пари??Това никога няма да стане мой човек!Поне в България!Държавата ИЗОБЩО не й пука за българския спорт!Така,че всики спете спокойно!

Делянски, колко струва наем на квадратен метър площ в центъра на София?И колко плащате вие... колко трябва да плащате, когато плащате?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 31 авг 2010 21:57

Аллах да ги прости!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2010 22:00

Кашчей написа:
delqnski47 написа:Значи не стига,че ЦСКА като клуб е инвестирал толкова много в държавата с кирливите наеми,не стига,че държавата изхвърли на улицата ДЮШ на ЦСКА,ами сега карат ЦСКА да плаща цяла земя и след това пък да прави и цял стадион!!!Къде го виждаш това да стане в близките 1000 години,в най-бедната страна в ЕС-БЪЛГАРИЯ?Кой ще изкара толкова пари??Това никога няма да стане мой човек!Поне в България!Държавата ИЗОБЩО не й пука за българския спорт!Така,че всики спете спокойно!

Делянски, колко струва наем на квадратен метър площ в центъра на София?И колко плащате вие... колко трябва да плащате, когато плащате?

Аз наеми не плащам и не мога да ти отговоря на интересните въпроси...
Sofia.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 31 авг 2010 22:04

delqnski47 написа:
honda написа:
delqnski47 написа:Сладурче,ти ще имаш право за тази ''Армия'' когато я наемеш(или купиш)!А ЦСКА в продължение на 20 години плаща наем и държавата ги гълта нанякъде!То и вашия ГЕРЕН беше държавна собственост,но ви я подариха нали?

Моето момче, успокой се малко . Сигурен ли ,че ЦСКА е плащал 20 години наем за стадион ?- Или така твърдят някои червени шамани ? Миналата година беше изнесена доста по-различна информация - до 2005 ст. "Българска Армия" е бил собственост на МО и ЦСКА не е плащал наем, като дори разходите за ток и вода са били поемани от МО. След 2005 ст. става собственост на ДАМС(ММС) до 31.09.2010 ЦСКА не е платил наем за НИТО ЕДИН МЕСЕЦ (!). Като за трите обекта на ДАМС ползвани от ПФК ЦСКА АД е трябвало да плаща баснословния наем от 25 000 лв. Общо за близо 4 години се събират около 1 700 000лв(с лихвите). До момента ЦСКА са платили една малка част от лихвите като за една година дължимата сума дори се е увеличила.
Разбирам болката ви и сантименталната стойност която има за вас Армията. Но за мен виновни за настоящата ситуация е ръководството на ЦСКА,а не държавата. Все пак едва ли е възможно по-толерантно поведение от това на държавните институции към ПФК ЦСКА АД. За мен това са напълно нормални договорни отношения -явно че от ЦСКА не са доволни от настоящия договор и с неплащането на наема показват ясно че не искат да продължат договора. Ако имаха желание да ползват стадиона то те неминуемо щяха да намерят начин да се разплатят - за справка с премията за влизане в ЛЕ могат да покрият всичките си задължения към МС. С парите дадени само за Шеридън можеше да бъдат платени половината от задълженията,но явно че липсва желание от страна на ръководството на ЦСКА.
Бих те помолил честно да си отговориш ако имаше някакъв обект,който даваш под наем - Колко време ще държиш наемател,който не си плаща наема?

Много информации във всякакъв вариант могат да се изнесат,моето момче!Само това ще ти кажа...

Информацията ,която съм изнесъл е официалната информация - изнесена от тогавашния председател на ПК по корупция Яне Янев, председателя на НАП- Кр.Стефанов, и министъра на спорта Св.Нейков на специална пресконференция в Парламента на Р.България. За мен несравнимо по достоверна информация от тази изнсяни в определени медии известни с фенските си пристрастия. Благодаря за обръщението "моето момче" - подмлади ме с 30-40 години :) . Най-вероятно си доста по-млад от децата ми :) .Един чисто приятелски съвет- слушай главата си,а не сърцето си.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 31 авг 2010 22:10

Караджов написа:Чака се решението на Бойко Борисов! Всъщност той така и обеща на последната среща с привържениците на ЦСКА! Най-вероятно ще го дадат на концесия за 35-40 години,а двата милиона дълг към държавата ще се плащат на вноски.Проекта и инвеститорите са готови.Тази седмица се уточняват детайлите.

Това вярно ли е?

Върни се в “ЦСКА”