Madridist написа:Реших да направя тема, в която да пишем, всичко най-интересно от новия сезон в Примера Дивисион
Да не видите нещо

По темата,дано супершампиона на Европа-Атлетико стане шампион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Madridist написа:Реших да направя тема, в която да пишем, всичко най-интересно от новия сезон в Примера Дивисион

niki87 написа:Madridist написа:Реших да направя тема, в която да пишем, всичко най-интересно от новия сезон в Примера Дивисион
![]()
Да не видите нещо
По темата,дано супершампиона на Европа-Атлетико стане шампион
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
AnalBreaker написа:Тая година Барселона хвърли луди пари за играчи и вдигна много конкуренцията на всеки пост. Ще е много трудно на Мадрид да направят нещо срещу добре смазаната машина. Смятам, че тази година ще се чупят рекорди. Реал и Берса ще имат по 1-2 загуби, а нищо чудно и без нито 1 загуба в шампионата. Примерата е много неравностойно първенство
Английският Тотнъм си осигури услугите на полузащитника Рафаел ван дер Ваарт. Холандският халф идва като отпратен от испанския колос Реал Мадрид, след като наставникът на кастилци Жозе Моуриньо ясно заяви, че не иска „лалето".
Двата клуба са сключили сделка за продажба на стойност 11 милиона евро. Предстои футболистът да уточни личните си условия с „шпорите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта