Кой да е модераторът на Форум Локо ПД? Гласуване

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: Кой да е модераторът на Форум Локо ПД? Гласуване

Мнениеот staria » 11 фев 2009 17:09

Гласувам за всеки локомотивец, който в "предизборната си кампания" обещае да няма нито едно мнение на славия форевер в този форум. По принцип този форум е и за "заяждане" между феновете, но "нашето момче" не може и не иска да спори, а да дразни. Така че, надявам се, се обосновах. За мен този форум няма да съществува, ако въпросния индивид има право да пише в него.

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 11 фев 2009 17:20

Айде plovdivram, обещай че ше го триеш перманентно тоя без да го четеш и ше те изберем скоропристижно :mrgreen:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 11 фев 2009 17:33

staria
Гласувам за всеки локомотивец, който в "предизборната си кампания" обещае да няма нито едно мнение на славия форевер в този форум. По принцип този форум е и за "заяждане" между феновете, но "нашето момче" не може и не иска да спори, а да дразни. Така че, надявам се, се обосновах. За мен този форум няма да съществува, ако въпросния индивид има право да пише в него.

Ами аз незнам какво може да го спре... Днес е slavia_forever... утре ще е la_furia_blanca.... в други ден ще е beliq_lebed и т.н.... Просто няма оттърване... Докато сам не се осъзнае няма какво да го спре... Затова... по мое мнение нека си прави с този форум каквото ще... Той така или ина4е го е превърнал в пълна КОМЕДИЯ!!! В този 4овек няма грам уважение... Естествено според него нещата стоят друго я4е и той е едва ли не е онеправдания тук, с което пък оправдава всяко едно от безумията, които реди... Такъв човек е по-добре да го оставиш да се наиграе на воля и да се надяваш, че все някога ще се усети... Ако не се усети - НИЩО!!! Поне ще е забавно за фенове му, които като гледам сигурно не са малко!!!

Аз лично не виждам смисъл от каквото и да е сериозно отношение към дискусиите тук при положение, че пристига това "бяло торнадо" и още няколко "back торнадота", чиято цел не е нищо друго освен да превърнат всичко в една КОМЕДИЯ, която да им даде повод като се видят на по бира да си кажат "- Ей... ама как им сипваме на буферите!!!"...

Затова... Още веднъж... Дайте му правата на slavia_forever и всичко да си е ОК... Като ще е КОМЕДИЯ да е КОМЕДИЯТА ПЪЛНА!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 фев 2009 18:14

Излиза, че аз имам повече фенове, от лагера на Локо Пловдив, от колкото от всички останали фенове, за което "сърдечно благодаря"! :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

botev champion

Мнениеот botev champion » 11 фев 2009 18:14

Простака използува силата(в случая бан и хленчене пред модераторите),защото му липсва"сиво вещество"за да обори опонента си с думи.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 фев 2009 18:17

hypodil написа:Айде plovdivram, обещай че ше го триеш перманентно тоя без да го четеш и ше те изберем скоропристижно :mrgreen:

Пловдив Рам, може да е некоректен, но не е тъп (поне според мен)! ;)

botev champion

Мнениеот botev champion » 11 фев 2009 18:24

slavia_forever написа:
hypodil написа:Айде plovdivram, обещай че ше го триеш перманентно тоя без да го четеш и ше те изберем скоропристижно :mrgreen:

Би трябвало да ти благодарят за куртоазията.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 фев 2009 18:25

botev champion написа:
slavia_forever написа:

Би трябвало да ти благодарят за куртоазията.

Да, може пък да се осетят! :D

botev champion

Мнениеот botev champion » 11 фев 2009 18:33

Както казва Б.Борисов,няма добър материал........та се съмнявам.

niko1

Мнениеот niko1 » 11 фев 2009 18:33

botev champion написа:Простака използува силата(в случая бан и хленчене пред модераторите),защото му липсва"сиво вещество"за да обори опонента си с думи.

Ти първо си погледни абсурдният ник и след това говори за сиво вещество.Колкото до темата моят глас е за пловдиврам, но според мен не е такава огромна нуждата от модератор в нашият форум.Нивото на хората в него е достатъчно високо за да им е нужен възпитател и пъдар.Естествено има и изключения от типа на субекти като този,ктулу и форевърчето ,но няма как да се мине без тези недоразумения.Да са живи и здрави .На мен лично не ми пречат.

Върни се в “Локо Пловдив”