Градът на Бог- секретните снимки на „Хъбъл“!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: Градът на Бог- секретните снимки на „Хъбъл“!!

Мнениеот Btovfan80 » 31 авг 2010 17:00

Приятел, след ксто си толкова запален - ето ти още материал да почетеш. ;) Тук ще разбереш, че не само с САЩ и Русия контактуват, а и с третата по сила нация в света. :)
http://secrets.start.bg/article.php?aid=13133
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 31 авг 2010 17:06

Караджов написа:Момчета какво мислите? Аз лично съм много запален по извънземни и НЛО! Вярвам че те са тук и чакат нещо? :roll: :roll: Тази година са особенно активни,почти всяка вечер в цял свят излизат съобщения за летящи НЛО в небето! На 28.08 бяха и в небето над София-обаче властите скриха информацията!! Аз лично видях от нашата тераса 4 обекта които се изстреляха с невероятна скорост на югозапад! Приличаха на корабите на расата C-123!!

Мисля, че трябва по-често да си общуваш с Бижутера, нищо че сте привърженици на различни отбори! И нациститие на Луната ще оправите, и 3D холограмите които така и не дочакахме! Ама ще ви е забавно двамата! :lol:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 31 авг 2010 17:18

Караджов написа:Момчета какво мислите? Аз лично съм много запален по извънземни и НЛО! Вярвам че те са тук и чакат нещо? :roll: :roll: Тази година са особенно активни,почти всяка вечер в цял свят излизат съобщения за летящи НЛО в небето! На 28.08 бяха и в небето над София-обаче властите скриха информацията!! Аз лично видях от нашата тераса 4 обекта които се изстреляха с невероятна скорост на югозапад! Приличаха на корабите на расата C-123!!

Ау кавки деца имало в днешно време :o
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 31 авг 2010 17:20

хаха да плачеш ли да се смееш ли :mrgreen: оставете ги тея извънземни на спокойствие вече ;)

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Мнениеот Blue Monster » 31 авг 2010 17:56

Аа бе брат, може ли такова нещо бе?!! Все едно слушам някой петокласник, гледал епизод на Старгейт... :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2010 19:02

TPAKTOP написа:Яки снимки и дано не са от телескопа "Photoshop" :) Иначе всичко за галактиката ми е много интересно!

Има и телескоп тераген, както и мойо-все правят извънземни пейзажи :mrgreen:

Изображение

Изображение

Едната снимка е от планетата Бижутер, а другата от планетата Караджов, като и двете са направени от космическият кораб Mojo World3
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 авг 2010 19:11

obi4am_pirin написа:Никой никога приживе няма да го види!В Библията добре е казано - чошко око не е виждало и на човешки ум не е дохождало!Никой няма да го види преди да свърши земния си път!Така че това е измислица!

Не е вярно-Йезекиил е бил вътре,св,Йоан Богослов - също!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2010 19:26

Синьо сърце написа:
obi4am_pirin написа:Никой никога приживе няма да го види!В Библията добре е казано - чошко око не е виждало и на човешки ум не е дохождало!Никой няма да го види преди да свърши земния си път!Така че това е измислица!

Не е вярно-Йезекиил е бил вътре,св,Йоан Богослов - също!

Мдааа.. и Йон е бил в корема на кита, само дето не се знае как е попаднал там :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 авг 2010 20:22

Само 4-ри ангела са виждали Господ.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
BERBOPEDRO

Мнениеот BERBOPEDRO » 31 авг 2010 20:57

това заглавие е в преносен смисъл.материалът наистна е интригуващ.но дали това е реален град или е оптическа измама
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Върни се в “Свободна зона”