Кого защитават левскарите ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Кого защитават левскарите ?
Виждам че доста малко мнение се постват...може би защото феновете на Левски не знаят кои точно са те( Ицо и Любо)
София Запад отдавна не е онзи обичан фен клуб....има и свесни хора между тях де !

- bigbonusprize
- Контакти:
Гуу написа:delqnski47 написа:Е..нормално!
Феновете си защитават лидерите...
Точно това е проблемът в случая, не случайно постнах това изречение:Според родната полиция Ицо и Любо са „замесени в столичния наркотрафик и уж командвали „синята” агитка от “София-Запад”.
Осъзнавате ли колко е страшно всичко това ? Доста от "ултрасите" в България са хора, които са леко податливи на манипулация, а това, че според полицията хора, свързани с наркотрафик командват фен-клуб на един от най-обичаните отбори, с едни от най-многобройните привърженици в страната... това е доста обезпокоително.
Докато не се докаже, момчетата остават невинни. Аз лично не съм обезпокоен от нищо...

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
се1 в ЦСКА всички са цветенца
след като полицията ги е заловила значи има за какво ако се докаже дано да си седят в затвора 

-
- Контакти:
А вас от червения лагер какво ви интересува какво пише по нашите транспаранти,мен лично не ме дразни хората подкрепят приятелите си и тва е,важно е отбора да върви както е в момента. САМО ЛЕВСКИ ! ! !
- Prizrachen
- Контакти:
Ако действителност са се занимавали с наркотици, аз като ЛЕВСКАР не виждам каква справедливост би трябвало да има ?
- Gonzo0009
- Контакти:
Нито знам какви са нито мисля,че са невинни , но не ми влиза в работата...Мога да кажа само едно - Куршум за всички които продават наркотици!!!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Гуу написа:
На полувремето на мача Видима-Раковски-Левски (1:2) част от “синята” агитка издигна транспарант със следния текст: „ИЦО И ЛЮБО – ВИНАГИ ЕДНИ ОТ НАС”. През декември месец миналата година надписът имаше малко по-различно съдържание: „СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ИЦО И ЛЮБО”.
Според родната полиция Ицо и Любо са „замесени в столичния наркотрафик и уж командвали „синята” агитка от “София-Запад”.
Цялата статия тук : http://www.blitz.bg/sport/article/69618
Интересно ми е да чуя мнението на левскарите във форума, подкрепят ли действията и протеста на тези левскари ?
Не.
[center]
[/center]

- vrajdebec
- Контакти:
Ако не се лъжа , това са Ицо Исуса и Любо Младежа.....!
- Дъстли Мюлдер
- Контакти:
vrajdebec написа:Ако не се лъжа , това са Ицо Исуса и Любо Младежа.....!
Ако тоя е Исуса значи не трябва да излиза от затвора, доказан престъпник

- samocskasamo
- Контакти:
vrajdebec написа:Ако не се лъжа , това са Ицо Исуса и Любо Младежа.....!
Не се льжеш.Исуса дьлги години бе популярен между феновете на Левски и хората от Люлин с прякора Ицо Стружката а Любо го знаят и като Чука
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!